Erkek İnfertilitesi Varikosel ameliyatı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım benim eşim bana yansıtmıyor çok şükür bir sorunumuz da yok elhamdülillah.beraber bebeğimiz olsun diye dua ediyoruz sadece.haziranda tam iki yıl oldu evleneli canım yaklaşık 10 aydır korunmuyoruz ama olmuyo işte.Bana düşük falan demedi senin çocuğun olur sıkıntı yok dedi ama eşimin böyle bir problemi var işte maalesef.Bakalım ne yapacağız nasip dedik artık.
aynen bizde bugün evleneli iki yıl oldu 1 yildir korunmuyoruz hayırlısı rabbimden inşallah isteyen herkese verir

Arkadaşlar sizelere başımızdan geçenleri anlatmak istiyorum 4 yıllık evliyiz benim tek yumurtalığım var biri alındı...eşimdede morf %1 hız %20 sayı ise en son 25 milyona düşmüştü varikosel yeni dendi ama biz yinede ameliyatta ısrar ettik ve olduktan 3 ay 20 gün sonra hamile kaldım çok şükür....yalnız geçen hafta öğrendiğimiz bişey bizi çok düşündürdü beyinde hipofiz bezinde kanaamalı kist görüldü eşimde ve hipofiz bezi kuyruğu incelmiş bize profun dediği şey varikosel ameliyatını boşuna olmuşsun sorun tamamen burdan kaynaklanıyor bu beyin emarında sürekli baş ağrısı için çekilmişti ve çıktı size bilgilendirmek için yazıyorum kısırlık cinsel isteksizlik te sonuçları arasında özellikle varikosel ameliyatından sonuç alamayan arkadaşların bir beyin cerrahına eşlerini götürmelerinde fayda var bence....RABBİM hepinize tez vaktte sağlıklı bebeler versin İNŞALLAH...BU YAZIYI TÜM VARİKOSEL SIKINTISI YAŞAYAN HER TOPİKTE PAYLAŞTIM BİLGİNİZE HANIMLAR......
Rabbim yardımciniz olsun inşallah herşeyi en kısa zamanda atlatrsiniz
bilgiler için çok sağolsun benimde eşimde sol varikosel var siirtte yaptırdık tahlilleri Dr birde ankara İstanbul gibi büyük yerlere gidin dedi bizde eşimin memleketi anakarada Dr gidecegiz

X