Erkek İnfertilitesi Varikosel ameliyatı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hayırlısıyla inşallah rabbim size bir bebek nasip eder.. lütfen stres yapmayın elde değil tabikide ama en azında ilişki sırasında bu defa olucakmı die düşünmemeye çalışın.. 3 ay süren varmış bak senin ilaç nşallah sebep olur sizede kucagınıza bir evlat verir rabbim

Amin canım guzel dileklerin için sağol

evet stress yapmayıp her şeyi akışına bırakmak lazım dua edip mücadele etmek bizden taktir ALLAH tan

Benim eşim de ameliyat oldu. Doktorların çoğu ameliyatı kullanılabilecek ilaçlar denendikten sonra düşünüyor. Bize doktor 6 aya kadar hamilelik olmazsa gelin yeniden test yapalım demişti.
Çoğu doktor denenecek tüm yollar denenince cerrahi müdahale yapmayı uygun görüyor sanırım

Esi varikosel olup sperm testinde hic sperm cikmadan yani azospermli oldugu halde varikosel ameliyati olup spermleri disari cikan duzelen var.mi acaba

bilmiyorum ki nasıl başlasam söze
evleneli iki yıl oldu ara ara eşim korundu ben hic korunmadim bir yildir bebek istiyoruz olmadı Dr gittik esimde sol varikosel çıktı çok uzgunum dünyam yıkıldı daha önce bi haftalık kimyasal gebelik gecirdi m eşinden dolay olabilir dedi Dr ooooofff bilmiyorum kafam karışım Dr ameliyat dedi
biz siirtteyiz memlekete gidince eşim tekrar gözükecek sonra uç ay goreve gidiyor bizm sıpa gelmez bu gidişle

kızlar merhaba
benimde eşim pazartesi gunu ameliyat olacak inş. ondan once sperm degerlerini hasar testini kaan aydos hocaya gonderdim.kendiside ilaç yazdı fakat varikosel varsa ilaç tedavisi işe yaramaz dedi.ameliyattan sonra yazdıgı ilaçları(klomen,emodex)kullansa olur mu?
ameliyat eden doktor 6 ay içinde duzelme olmazsa ilaç yazarım demiş.

canım merhaba.Benim eşimde de sol tarafında damar genişlemesi var dedi doktor.kabul edemedi,üzüldü başka doktora gitti o da aynı şeyi söledi fakat ameliyat konusunda emin olamadı.Bizde çıkmazdayız sizin gibi.Hiç gebe kalamadım ben ama ne zaman da kalırım bilinmez tabiki.Rabbim hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin inşaallah..

gittiğimiz tüm doktorlar değerler az biraz güzelse ilaç tedavisini öneriyor en son çare varikosel ameliyatı diyor

kızlar eşim pzt gunu ameliyat oldu(çift taraflı) şuan gayet iyi.sadece oturup kalkarken zorlanıyor.tek taraflı olsaydı daha çabuk iyileşirdim diyor.
10 gun raporlu eşim.1o gun sonra normal hayatına donebilirmiş.
sol 3 sağ 2.dereceydi.çok sukur atlattık bence 2.ve 3.duzeyler hiç dusunmeden ameliyat olsun.

benim eşimde 3.dereceydi ama doktor değerler iyi diye ameliyat önermedi çünkü ameliyat son çare eğer ameliyattan sonrada düzelme olmassa varikoseli düzeltecek bir tedavi yok çünkü bu nedenden doktorlar en son çare ameliyat diyor

inan sanki benim eşimi anlatiyosun zannettim
durum ayni
Dr zaten olsa da gebelik düşük ihtimali yuksek dedi biz siirtteyiz ankara İstanbul İzmir gibi büyük yerlere gidin dedi eşimin isi dolayısıyla buradayız stresli bi isi var
stresini banadayansitiyo olacağı varsa da olmaz bizim zaten
Rabbim herşeyin hayırlısini biliyor ve veriyor esimle anlasamiyoruz inan bazen iyiki olmamış düşük olmuş diyorum
şuan kafam çok karışım bi bebek istediğinden bile emin değilim
canım sen kaç yıllık evlisin
çok sıktım seni kusura bakma
inşallah olur bi bebegin

size doktor neden düşük ihtimali yüksek dedi varikoseli olan herkesmi düşük yaşıyor

canım benim eşimdede vardı ameliyat olduk 2 yıl oldu ben hala hamile kalamadım zaten hiç bi şekilde gebelik oluşmadı ve eşimin degeri 2 milyon .ameliyattan sonra 0 cıktıgıda oldu bence ankarada kaan aydosu bulun ve ilaç tedavisiyle eşinin degerlerini yükselir ve dogal yolla gebe kalabilirsin canım bize kimse akıl vermedi bu ameliyatla ilgili herkesten sakladık gittik ameliyat oldu eşim ama şimdi degeri kötü çıktı 4 yıllık evliyim ilk defa beni suçladı sen sebep oldun dedi ve hala çok üzülüyorum ben belki hayırlısı böyledir

Of canım ya Allah bu süreçte hepimize sabır versin .. benim eşimin de varikoseli var tek taraflı cuma ameliyat olacak. Ben 3-5 ay daha deneyelim sonra ol dedim sonra da beklemeye ne gerek var diyerek olmaya karar verdik. Ben 3 kez düşük yaptım. Artık ikimiz de o kadar hassasıs ki en ufak bi şeyden kavga çıkıyo. Normalde hamile gören kadın kötü olur biz de eşim kötü oluyo. Yengem hamile eşim Off gitmeyelim bulantım var yok karnım ağrıyor falan der diyo. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize...

nasıl 3 kere düşük kaç aylıkken düşük yaşadınız birde eşinizde varikosel olmasına rağmen sperm değerlerinin normalin üstündemiydi her varikoseli olanlarda mutlaka düşüklemi sonuçlanıyor

Canım benim eşim bana yansıtmıyor çok şükür bir sorunumuz da yok elhamdülillah.beraber bebeğimiz olsun diye dua ediyoruz sadece.haziranda tam iki yıl oldu evleneli canım yaklaşık 10 aydır korunmuyoruz ama olmuyo işte.Bana düşük falan demedi senin çocuğun olur sıkıntı yok dedi ama eşimin böyle bir problemi var işte maalesef.Bakalım ne yapacağız nasip dedik artık.

her varikoseli olanın düşük yapacak diye bir şartı yok tabiki canım, benim düşüklerimin buna bağlı olup olmadığı bile belli değil. ama bende herşeye bakıldı ve peşpeşe 3 düşük yapmamı açıklayan hiçbirşey çıkmadı. eşimi ameliyat edecek ürolog düşüklerin varikoselden kaynaklanmadığı yönünde konuştu. ama kaan aydos ,teoman cem kadıoğlu vs internette hangi ürologun sitesine baksam varikosel düşük riskini artırır diyor. benim düşüklerim çok küçüktü 5 haftalık falan.

Arkadaşlar sizelere başımızdan geçenleri anlatmak istiyorum 4 yıllık evliyiz benim tek yumurtalığım var biri alındı...eşimdede morf %1 hız %20 sayı ise en son 25 milyona düşmüştü varikosel yeni dendi ama biz yinede ameliyatta ısrar ettik ve olduktan 3 ay 20 gün sonra hamile kaldım çok şükür....yalnız geçen hafta öğrendiğimiz bişey bizi çok düşündürdü beyinde hipofiz bezinde kanaamalı kist görüldü eşimde ve hipofiz bezi kuyruğu incelmiş bize profun dediği şey varikosel ameliyatını boşuna olmuşsun sorun tamamen burdan kaynaklanıyor bu beyin emarında sürekli baş ağrısı için çekilmişti ve çıktı size bilgilendirmek için yazıyorum kısırlık cinsel isteksizlik te sonuçları arasında özellikle varikosel ameliyatından sonuç alamayan arkadaşların bir beyin cerrahına eşlerini götürmelerinde fayda var bence....RABBİM hepinize tez vaktte sağlıklı bebeler versin İNŞALLAH...BU YAZIYI TÜM VARİKOSEL SIKINTISI YAŞAYAN HER TOPİKTE PAYLAŞTIM BİLGİNİZE HANIMLAR......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…