- 24 Mart 2015
- 258
- 117
- 38
Sen nekadar suredir evlisinMale
Malesef cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen nekadar suredir evlisinMale
Malesef cnm
Amin canım guzel dileklerin için sağolhayırlısıyla inşallah rabbim size bir bebek nasip eder.. lütfen stres yapmayın elde değil tabikide ama en azında ilişki sırasında bu defa olucakmı die düşünmemeye çalışın.. 3 ay süren varmış bak senin ilaç nşallah sebep olur sizede kucagınıza bir evlat verir rabbim
Arkadaşlar eşimde 3.derece sol tarafta varikosel tespit edildi ama buna rağmen hamile kalmıştım 4.ay düşük yaşadım şimdi 5-6 aydır deniyoruz ALLAHım nasip etmedi henüz eşim sperm testi yaptırdı keçboynuzu kürü ve proteex plus kullanarak değerleri şuan iyi görünüyor buyüzden doktorlar ameliyat önermiyor ama günümüz internet dünyası bazı doktorlar yinede ameliyat olmasını felan söylüyorlar varikosel hastalarının çünkü morfolojisi % 14 ün altında olanlar için benim eşimdede morfoloji %12 çıktı test sonucunda. Yorumlar okuyorum buralarda varikosel ameliyatından sonra 2-3 ay i,çinde hamile kalıyor insanlar eşimde ameliyat olmak istiyor ama doktorlar yapmak istemiyor acaba ameliyattan sonra ters teper diyemi bu ameliyat her zaman olumlu sonuç vermiyormu bu yüzdenmi acaba doktorlar ameliyat yapmak istemiyor
bilmiyorum ki nasıl başlasam söze
evleneli iki yıl oldu ara ara eşim korundu ben hic korunmadim bir yildir bebek istiyoruz olmadı Dr gittik esimde sol varikosel çıktı çok uzgunum dünyam yıkıldı daha önce bi haftalık kimyasal gebelik gecirdi m eşinden dolay olabilir dedi Dr ooooofff bilmiyorum kafam karışım Dr ameliyat dedi
biz siirtteyiz memlekete gidince eşim tekrar gözükecek sonra uç ay goreve gidiyor bizm sıpa gelmez bu gidişle
inan sanki benim eşimi anlatiyosun zannettimcanım merhaba.Benim eşimde de sol tarafında damar genişlemesi var dedi doktor.kabul edemedi,üzüldü başka doktora gitti o da aynı şeyi söledi fakat ameliyat konusunda emin olamadı.Bizde çıkmazdayız sizin gibi.Hiç gebe kalamadım ben ama ne zaman da kalırım bilinmez tabiki.Rabbim hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin inşaallah..
size doktor neden düşük ihtimali yüksek dedi varikoseli olan herkesmi düşük yaşıyorinan sanki benim eşimi anlatiyosun zannettim
durum ayni
Dr zaten olsa da gebelik düşük ihtimali yuksek dedi biz siirtteyiz ankara İstanbul İzmir gibi büyük yerlere gidin dedi eşimin isi dolayısıyla buradayız stresli bi isi var
stresini banadayansitiyo olacağı varsa da olmaz bizim zaten
Rabbim herşeyin hayırlısini biliyor ve veriyor esimle anlasamiyoruz inan bazen iyiki olmamış düşük olmuş diyorum
şuan kafam çok karışım bi bebek istediğinden bile emin değilim
canım sen kaç yıllık evlisin
çok sıktım seni kusura bakma
inşallah olur bi bebegin
Arkadaşlar eşimde 3.derece sol tarafta varikosel tespit edildi ama buna rağmen hamile kalmıştım 4.ay düşük yaşadım şimdi 5-6 aydır deniyoruz ALLAHım nasip etmedi henüz eşim sperm testi yaptırdı keçboynuzu kürü ve proteex plus kullanarak değerleri şuan iyi görünüyor buyüzden doktorlar ameliyat önermiyor ama günümüz internet dünyası bazı doktorlar yinede ameliyat olmasını felan söylüyorlar varikosel hastalarının çünkü morfolojisi % 14 ün altında olanlar için benim eşimdede morfoloji %12 çıktı test sonucunda. Yorumlar okuyorum buralarda varikosel ameliyatından sonra 2-3 ay i,çinde hamile kalıyor insanlar eşimde ameliyat olmak istiyor ama doktorlar yapmak istemiyor acaba ameliyattan sonra ters teper diyemi bu ameliyat her zaman olumlu sonuç vermiyormu bu yüzdenmi acaba doktorlar ameliyat yapmak istemiyor
Of canım ya Allah bu süreçte hepimize sabır versin .. benim eşimin de varikoseli var tek taraflı cuma ameliyat olacak. Ben 3-5 ay daha deneyelim sonra ol dedim sonra da beklemeye ne gerek var diyerek olmaya karar verdik. Ben 3 kez düşük yaptım. Artık ikimiz de o kadar hassasıs ki en ufak bi şeyden kavga çıkıyo. Normalde hamile gören kadın kötü olur biz de eşim kötü oluyo. Yengem hamile eşim Off gitmeyelim bulantım var yok karnım ağrıyor falan der diyo. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize...inan sanki benim eşimi anlatiyosun zannettim
durum ayni
Dr zaten olsa da gebelik düşük ihtimali yuksek dedi biz siirtteyiz ankara İstanbul İzmir gibi büyük yerlere gidin dedi eşimin isi dolayısıyla buradayız stresli bi isi var
Rabbim herşeyin hayırlısini biliyor ve veriyor esimle anlasamiyoruz inan bazen iyiki olmamış düşük olmuş diyorum
inşallah olur bi bebegin
nasıl 3 kere düşük kaç aylıkken düşük yaşadınız birde eşinizde varikosel olmasına rağmen sperm değerlerinin normalin üstündemiydi her varikoseli olanlarda mutlaka düşüklemi sonuçlanıyorOf canım ya Allah bu süreçte hepimize sabır versin .. benim eşimin de varikoseli var tek taraflı cuma ameliyat olacak. Ben 3-5 ay daha deneyelim sonra ol dedim sonra da beklemeye ne gerek var diyerek olmaya karar verdik. Ben 3 kez düşük yaptım. Artık ikimiz de o kadar hassasıs ki en ufak bi şeyden kavga çıkıyo. Normalde hamile gören kadın kötü olur biz de eşim kötü oluyo. Yengem hamile eşim Off gitmeyelim bulantım var yok karnım ağrıyor falan der diyo. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize...
inan sanki benim eşimi anlatiyosun zannettim
durum ayni
inşallah olur bi bebegin
her varikoseli olanın düşük yapacak diye bir şartı yok tabiki canım, benim düşüklerimin buna bağlı olup olmadığı bile belli değil. ama bende herşeye bakıldı ve peşpeşe 3 düşük yapmamı açıklayan hiçbirşey çıkmadı. eşimi ameliyat edecek ürolog düşüklerin varikoselden kaynaklanmadığı yönünde konuştu. ama kaan aydos ,teoman cem kadıoğlu vs internette hangi ürologun sitesine baksam varikosel düşük riskini artırır diyor. benim düşüklerim çok küçüktü 5 haftalık falan.nasıl 3 kere düşük kaç aylıkken düşük yaşadınız birde eşinizde varikosel olmasına rağmen sperm değerlerinin normalin üstündemiydi her varikoseli olanlarda mutlaka düşüklemi sonuçlanıyor