Bizimde 5 eylülde oldu ameliyatı değerleri bile düzeldi ama gebelik henüz hiç oluşmadı 15 aydırCanım ben 5 yıldır evliyim sıfır gebelik hiç oluşmadı. Eşimde varikosel cıktı ameliyat oldu ve 3 ay sonra hamile kaldım
Ovulasyon testi yapınBizimde 5 eylülde oldu ameliyatı değerleri bile düzeldi ama gebelik henüz hiç oluşmadı 15 aydır
İnşallah öyle olur bizimde 2 gün sonra regl olacağım inşallah olmam :)Hiç beklemediğin anda olacak sabretbak 5 yıl içinde asla gebelik oluşmadı düşük vs. Hiç birşekilde ameliyat oldu beklemediğim sanda gördüm pozitifi
İnşallah en kısa sürede olabiliriz Allahın izniyleEşim varikosel ameliyatı olalı 7 ay oldu ekimde oldu henüz bizimde gelebelik gerçekleşmedi
Kullanıyodum çok uzun süre kullandım hep takip ettim ama şimdi saldım. Zaten regl bittikten sonra gün aşırı ilişki yaşıyorum artık strese sokuyor o testlerde biyerden sonra. reglim 2 gün sonra olursam eğer doktora gideceğim zaten yumurta çatlatma yapacak bu ay..Ovulasyon testi yapın
Regl oldum maalesef :) yarın doktora gidiyorum yumurta takibi çatlatma falan tedavisi başlayacak.. hakkımızda hayırlısıOlur kızlar beklemediğiniz anda kafanızdan atın birşeylerle ilgilenin
Varıkosel ameliyatı sonrası hamilelik ilk 6 ay ve 1 yıl gıbı süreçte oluyor arkadaşımın eşi ameliyat oldu 1 yıl 3 ay gectı doğal yoldan hamile kaldı eşim ameliyat oldu 10 ay oldu bizde bekliyoruz rabbim nasip etsin inşallahMerhaba, konuya hakim değilim ama bir çok insanın varikosel ameliyatından 5 ay hatta 3 ay sonra hamile kaldığını okumuştum.Benim eşimde 8 ocakta ameliyat oldu morfoloji ve ileri hareketlilik gibi sebeplerden.O yüzden araştırmıştım ne kadar sürede gebelik gerçekleşiyor diye.Umarım allah gönlünüze göre verir. Herşey güzel ilerliyormuş ve ameliyattan olumlu sonuç almışsınız.Eminim ki olacaktır.Ama aklınızda olsun sizde kan ve alttan muayenenizi olun.Olduğunuza eminim ama Diyelim ki 8 ay evvel sağlıklıydınız ama şu an atıyorum süt hormonunuz yükselmiştir ve gebeliğe engel.Sadece minik bi hatırlatma
İNŞALLAHİnşallah öyle olur bizimde 2 gün sonra regl olacağım inşallah olmam :)
Amin inşallah sizde bende mutlu haberi alırızVarıkosel ameliyatı sonrası hamilelik ilk 6 ay ve 1 yıl gıbı süreçte oluyor arkadaşımın eşi ameliyat oldu 1 yıl 3 ay gectı doğal yoldan hamile kaldı eşim ameliyat oldu 10 ay oldu bizde bekliyoruz rabbim nasip etsin inşallah
Valla bizde hiç bir sorun kalmadı artık varikoselle ilgili değerler normal ama olmuyor 3.iğneli aşılamaya geçtik bugün gonal f 900 vurulacağım akşam hayırlısı bakalımBizim tam 1 yıl oldu henüz gebelik gerçekleşmedi, tekrar üroloji doktoruna gidecek bakalım.
Benimde eşimde morfolojiii sorunu var varikosal biri az biri hiç yok demişti şuan vitamin kullanıyor ve morfolojiii bı değişiklik olmazsa sperm sonucu ile beraber varikosel için tekrar üroloji doktoruna gideceğiz birşey danışmak istiyorum eğer ameliyat denilirse olursa ne kadar zamaan sonra kendini topluyor ve ne kadar zaman sonra bir beraberlik gerceklesiyorCanım ben 5 yıldır evliyim sıfır gebelik hiç oluşmadı. Eşimde varikosel cıktı ameliyat oldu ve 3 ay sonra hamile kaldım