Varikosel ameliyatı 8.ayı

Benimde eşimde morfolojiii sorunu var varikosal biri az biri hiç yok demişti şuan vitamin kullanıyor ve morfolojiii bı değişiklik olmazsa sperm sonucu ile beraber varikosel için tekrar üroloji doktoruna gideceğiz birşey danışmak istiyorum eğer ameliyat denilirse olursa ne kadar zamaan sonra kendini topluyor ve ne kadar zaman sonra bir beraberlik gerceklesiyor
Hiççç korkmaa amwliyatta çok basit sonrasıda 1 hafta sonra kendine gelmiş oluyorr bizimkindede morfoloji sorunu vardı 2ydi şimdi kaç valla bilmiyorum ama doktor en son bi sorun kalmadı tamamdır demişti ameliyatı geçen sene eylül 5te oldu 1seneyi geçti yani işte ama sonuç yok işte😔

Hiççç korkmaa amwliyatta çok basit sonrasıda 1 hafta sonra kendine gelmiş oluyorr bizimkindede morfoloji sorunu vardı 2ydi şimdi kaç valla bilmiyorum ama doktor en son bi sorun kalmadı tamamdır demişti ameliyatı geçen sene eylül 5te oldu 1seneyi geçti yani işte ama sonuç yok işte😔
Siz muayene oldunuz mu tüpler bazen yapışıklık oluyor diyorlar öyle birşey de olabilir birde eşiniz sigara kulalniyor mu

Kızlar 1 yıl olmuştu ameliyat olalı cuma test vermişti nasılsın sizce

Eklentiler

• 1000143320.jpg
    1000143320.jpg
    53,4 KB · Görüntüleme: 3
X