Kızlar merhaba. 1,5 yıldır evliyim Vardiyalı bir işte çalışıyorum 12 saat fibromiyalji hastasıyım ve hem ev hem iş benim için çok yorucu olabiliyor sizlerden tavsiye almak için açtım konuyu 12 saat çalışıyorum gelip uyuyorum ertesi gün geceye gidiyorum gtmeden 1-2 saat olsun uyuyorum ama kalkınca direk ev işleri bekliyor çamaşır yemek olsun temizlik gezme hepsini bir arada yapamıyorum 4 güne bir izinliyim ve geceye gideceğim gün ve geceden geldiğim gün izinliyim ki dinleneyimmi evi mi toparlayım yemek mi yapayım kendime vakit ayırıp gezeyimmi şaşırdım bilemiyorum elim ayağım birbirine giriyor artık başlarda boş günlerimi sırf temizlik ve yemekle geçiriyordum ilk evlendiğimde ama artık bunaldım kadın tutuyorum bazen çok sık olmamakla beraber kadını da tutsam yoruluyorum ona şunu getir bunu götür oturup kahve içmiyorum bayan temizlik yaparken yani bütün gün gidiyor, eşim pazar izinli sadece alışverişide çoğunlukla ben yapıyorum gündüz de evde olduğumdan eşimde sağolsun arada yardımcı oluyor bana her zaman olmasa da süpürgedir, bulaşıktır pratik yemekler de yapıyorum sebze vs de yapıyorum ne gibi kolaylıklar sağlamam lazım kendim için yardımcı olursanız sevinirim bunlara ek bebek çalışması da yapıyoruz pertim çıkıyor artık ne yapacağım ben böyle çok bunaldım