• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var msnz? Sonu gzel olacak. Sigara ien arkadalarmz Sigaradan soutalm!Haydi

bayaa zor bi hedef bi hedef belirlemişin kendinekaydirigubbakcemile3
ben de bırakmaya karar verdim dün kaydirigubbakcemile3
bakalım ne kadar gitcek bu kararım sevgilimle beraber bıraktık daha etkili olucak sanırım böyle

:delphin:bende warım kızlar bıraksam cok iii olucak aslında hem cebime hemde bedenıme cok zarar ama nasıl :delphin:

beni hiç içmemiş olarak algılamayın püfür püfür içtim ama sonra bıraktım isterseniz bırakmamı anlatabilirim :lepi:

bende varim biri bana dur desin
icmiycem diyorum 3-5 derken
bi bakmissin paket yarilanmis
ama simdi cok az iciyorum tamamen birakmak istiyorum
peki beni nasil ikna edicen??

anlat valla merve nasıl bıraktın yaff şu smiley da ne güzel pöfürdetiyor yaff:delphin: içim gitti şimdi kaydirigubbakcemile3

Bu arada en çok sigaranın bilgisayar başında tüketildiğini biliyormuydunuz?

Bir ara şu sigarayı bırakma kurslarına bile gitmeyi düşündüm.
Ama olmadı sonuç eksi kocaman bir sıfır:delphin:

anlat valla merve nasıl bıraktın yaff şu smiley da ne güzel pöfürdetiyor yaff:delphin: içim gitti şimdi kaydirigubbakcemile3

Kız biz burada sigarayı bırakmak için gaza gelmeye çalışıyoruz.
Sen ise ballandırıp bizi sigaraya teşvik ediyorsun
Şimdi bir tane yakardım ama paketim bitti..
Bakkala gidip almaya üşeniyorum,havalar malum çok soğuk:delphin:

Sanırım ilk önce bu smıyle kullanmayı bırakalım:delphin:
Bu sigara smıylenı gördükçe elim sigaraya gidip geliyor valladelikafadulden
:oklava:cok haklısın cnm ama malesef suanda yanımda aslında hiç denemedım ben bırakmayı bı kez denemiştim ama olmadı 2 gun surdu maleseff.....

öncelikle hertürlü yolu denedim ne yolu diye soruyosunuz duyar gibiyim kaydirigubbakcemile3
birincisi, azaltarak bırakmaya çalıştım evet evet ilk bunu denedim işte mesela bugün 3 tane içicem ama kızlar o sigaralar bana daha anlamlı gelmeye başladı :1closedeyes: içicem şu saatte ve rahatlıcam ohh yapçam falan diyodum bu yöntem benim işime yaramadı Çok üzgünüm çoook
gelelim ikinci yöntemime birden bırakıcam ha şimdi oldu diyordum bıraktım bitti gitti ama ben şimdi onun tadını güzel hatırlıyorum ahh yemekten sonra olcaktı şöyle olcaktı süper giderdi falan krizlere giriyordum niye bırakmadan önce çok güzel tadını hatırlıyorum buda olmadı Çok üzgünüm çoook
herkesin verdiği tavsiyeleri böylelikle denedim.. birgün gittim markete sabah en sevdiğim sigarayı aldım eve geldim bitane içtim ohhh süperdi dedim kendi kendime ben senden de iğrenebilirim aldım peşpeşe 4 tane falan içtim midem zaten kazan gibi olmaya başladı istemiyorum içmek ama zorla içiriyorum kendime neden tiksincem böylede olmaz dedim kültablasını koydum önüme peşpeşe yaktım sigaraları yanıo vaziyette biyandanda zorla içiyorum gözümden yaşlar gelio ama içicem hani ben seviorum ya sigara içmeyi al böylede içerim neyse kızıldereliler gibi dumanla mesajlaşıyorum sanki birden 15 tane sigara yanıo çayda var yanımda güzel gider ya ikisi birlikte neyse bitti sigaralar bir saatte ben bundan kurtuldum bi kokladım kendimi leşş hep böyle mi kokuyodum hemen girdim duşa çıktıktan sonra ohhh dedim asıl hayat böyle güzelmiş ve birdaha canım sigara çekmedi

Son düzenleme:
mervealt... aslında denemeye deger ama bence beyınde bıtıyor galba ben içimden gelerek bırakmayı istemıyorum sanırım budaha da zor....:oklava:

beyindede bitse arkadaşım eninde sonunda yenik düşüyorsun sen birşeyden miden bulanıyorsa bile bile yaparmısın onu? hayır! bende böyle bırakabildim hihoyyyt

inan bunu bende denıycem eşimede deneticem eşim zaten 2 ayda bı bırakır bı kac saat surer sonra yıne başlar malesef ki
ama şimdi arkadaşıma da gidicem cnm ya kahwenın yanında da ne güzel gider :oklava:
ama bunu deneyecem emin olki cewremdede bı tane bıle içmeyen yok yanı arkadaşlarım akrabalrım falan cok zorlanıyrorum yanı ama ew bıle bazen iğrenç geliyor bana kokuyor sonucta hep balkona cıkamıyoruz hava soguk bu yontem daha etkılı olabılır belki saol cnm ....

deneyip bana sonucunu söyler misin inan istediğim cevabı duyucam senden kaydirigubbakcemile5 bıraktıktan sonra arkadaş ortamlarına girdim onlarında hepsi içer ama kokusu beni rahatsız etti o kokuyu aldığım an benim peşpeşe içtiğim sigaralar geldi aklıma yani canım istemiyosun hatta rahatsız bile oluyosun yerimseniben

kızlar merhaba ben ortalama 4-5 yıl sigara içtim öyle az da değil günde bir buçuk paket içiyordum.daha sonra hamile kalınca sigarayı bıraktım ama yine de kolay olmadı telkin yöntemlerinden ve bir kitaptan yararlandım

kitabın adı 'sigarayı bırakmanın kolay yolları' yazarı ise:Allen Carr internetten araştırma yaparak kitabı inceleyebilirsiniz eğer isterseniz bilgisayarınıza indirip de okuyabilirsiniz ya da kitabevlerinden temin edebilirsiniz ben pc ye indirip okudum

ama yanısıra bazı telkin yöntemlerini de uyguladım.

irade yoluyla bırakmak hep zor gelir insana ben içtiğim zamanlarda defalarca irade yönetimini kullandım ama sonunda yine başladım önemli olan bilinçaltınıza hükmedebilmek çünkü bizi sigara içmeye yönlendiren bilinçaltımız ve vücudumuzdaki nikotinin azalması

keyif için içtiğimizi sanıyoruz ama bize keyif vermediği aşikar. biz bilinçaltımıza keyif ve stres sırasında 'yak bir tane' komutunu yüklediğimiz için irade yoluyla bırakmada zorlanıyoruz ve yeniden başlıyoruz

isterseniz size telkin yöntemlerini yazabilirim sigarayı ben bıraktım ve artık içme isteğim yok benim için hiçbir anlam ifade etmiyor çünkü !

Back