• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var mı buna bir çare :(

sohrabbb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
1.680
766
133
İyi akşamlar hanımlar
Yanımda biri hapşırsa hasta oluyorum
Yemin ederim abartmıyorum aynen durum bu
Ne edeceğim böyle şimdi de bebeğimden geçti
Onun hasta olması bir dert bi de bana bulaştı hasta anne olmak ne zor bi de çalışıyorum :cry::cry:

1 bardak balın içine 1 tatlı kaşığı zencefil zerdeçal ve tarçın 1 çay kaşığı da karabiber ekleyin.. sabahları aç karnınıza 1 kaşık yiyceksiniz.. gün içinde de bi bardak sıcak suyun içine 1 kaşık ekleyip çay olarak içebilirsiniz.. bu gribe karşı sizi korur hastaysanız daha kolay atlatmanızı sağlar.. bağışıklığınızı güçlendirir.. şifa olsun inşallah

1 bardak balın içine 1 tatlı kaşığı zencefil zerdeçal ve tarçın 1 çay kaşığı da karabiber ekleyin.. sabahları aç karnınıza 1 kaşık yiyceksiniz.. gün içinde de bi bardak sıcak suyun içine 1 kaşık ekleyip çay olarak içebilirsiniz.. bu gribe karşı sizi korur hastaysanız daha kolay atlatmanızı sağlar.. bağışıklığınızı güçlendirir.. şifa olsun inşallah
Çok teşekkür ederim yarın temin edeyim hemen

Düzenli uyku, güneşten alınan d vitamini gibi şeyler de etkiliyor bağışıklık sistemini. Sebze, et tüketmek, posalı yiyecekler yemek. Mandalina, portakal, balık, yumurta, kefir, yoğurt vb.

Denmiş zaten zencefil, keçi boynuzu pekmezi, bal, dut pekmezi gibi gıdalar.

Ari sütü-bal-polen üçlüsünü kullanmanın bağışıklık sistemini kuvvetlendirdiğini duymustum. Çok geçmiş olsun.

Canim bu hasta olduktan sonra ama benim derdim bu kadar kolay hasta olmam ne yazık ki

Hayir hasta olmadan önce sürekli iceceksin herzaman vitamin c tüketeceksin ki hasta olmayasin. Suyunun icine biraz limon sikacaksin herzaman bunlar iyi geliyor hastalanmamaya

Eğer sık grip oluyosanız grip aşısı olabilirsiniz.

Grip mikrobuda bugün geldi bugün hasta etmez kuluçka dönemi var insan o 1 hafta içinde kimden geldiğini bile unutur sizinki farklı bişeyse gidin doktora belki kronik farenjit falan olmuşsunuzdur hapşırıklar bahanedir

betaglukan falan al, ekmek mayası yani, omega 3, çinko, D vitamini falan hem bunlar sütünden bebeğine de geçer, ikinizde belki daha az hasta olursunuz

Öneriler icin çok teşekkür ederim arkadaşlar kan değerlerim hamileyken kendime iyi baktığım icin yukselmisti ama Bebek'ten sonra o kadar dikkat edemedim malum kendimizi ikinci plana itiyoruz
Artık daha dikkatli olacağım ilk isim kapsamlı bir muayene olacak insallah

Bok bol vitamin alacaksin canim. Bide hemen hasta oluyorum ben deyip durma insan vucudu oyle biseyki beynin yolladigi sinyalleri hemen uyguluyor

Back