- 3 Şubat 2018
- 6.053
- 23.812
- 27
-
- Konu Sahibi Merkur Retrosu
Dediğim gibi iş yerinde herkes akşam ve hafta sonu aktivitelerini çok sevdiği için ben kendimi anormal görmeye başladım, burada da herkes tuhaf karşılarsa belki değişmek için bir adım atarım diye düşündüm. Ama siz normal olduğunu ve kişiden kişiye değiştiğini düşünüyomuşsunuz. Teşekkür ederim yorumunuz için.Herkes aynı olmak zorunda değil. Ben senenin bir kısmında popom yere değsin istemem, diğer kısmında da evden çıkmak istemem. Bi günüm bi günümü tutmaz falan, halbuki her gün aynı tempoyla çalışıyorum.
Ne bileyim üstüne düşünülecek bir konu değil bence, herkesin yapısı farklı neticede.
Yaşınız kaç?Dediğim gibi iş yerinde herkes akşam ve hafta sonu aktivitelerini çok sevdiği için ben kendimi anormal görmeye başladım, burada da herkes tuhaf karşılarsa belki değişmek için bir adım atarım diye düşündüm. Ama siz normal olduğunu ve kişiden kişiye değiştiğini düşünüyomuşsunuz. Teşekkür ederim yorumunuz için.
27 yaşındayımYaşınız kaç?
Kafa olarak da rahat değilim aklımda hep geçim derdiYa kafa rahat olduktan sonra vücut yorgunluğu nedir ki? Yatarsın geçer. Ama zihin yorgunluğu öyle değil, o hep seninle. Öyle olunca kişide ne motivasyon bırakıyor ne enerji.
Bi çaresi var mı? Varsa da ne bende bilmiyorum
Öyle tabi. Bi sürü şey var. Şu anda derdim şu diyebileceğim bir şey yok ama benim de kafam rahat değilKafa olarak da rahat değilim aklımda hep geçim derdi
Belki de mali yorgunluk da enerjinize yansıyordur.27 yaşındayım
Haklısınız kalan azıcık parayı da dışarıda harcayınca mutsuz hissediyorumBelki de mali yorgunluk da enerjinize yansıyordur.
Ayy herkesin hayalindeki çevre.millet bir arkadaş bulsam da bir kahve içsem diye şekilden şekile giriyor.size sadece iştirak etmek kalıyor.şahane.libidosu birbirine uymayan eş konusu gibi olmuşDediğim gibi iş yerinde herkes akşam ve hafta sonu aktivitelerini çok sevdiği için ben kendimi anormal görmeye başladım, burada da herkes tuhaf karşılarsa belki değişmek için bir adım atarım diye düşündüm. Ama siz normal olduğunu ve kişiden kişiye değiştiğini düşünüyomuşsunuz. Teşekkür ederim yorumunuz için.
Eee maddiyat aynı maddiyat değil mi? Denk olmanız gerek.siz düşünürken onlar nasıl düşünmüyor ki?Dediğim gibi iş yerinde herkes akşam ve hafta sonu aktivitelerini çok sevdiği için ben kendimi anormal görmeye başladım, burada da herkes tuhaf karşılarsa belki değişmek için bir adım atarım diye düşündüm. Ama siz normal olduğunu ve kişiden kişiye değiştiğini düşünüyomuşsunuz. Teşekkür ederim yorumunuz için.
ben evlenmeden önce sizin yaşlarınızdayken yani çok aktif koştur koştur bi yaşantım vardı. hem çalışıyordum hem yüksek lisans yapıyordum hem de bazı ağır sınavlara hazırlanıyordum. akşam saat 17.00 de işten çıkıp okula gidiyordum derse haftanın 5 günü.. haftasonları hem ders çalışıyordum, hem tez yazıyordum, hem arkadaşlarıma vakit ayırabiliyordum. enerjim yerindeydi.. zaten bu kadar aktiflik o yaşlarda oluyor..İş yerinde öyle çok yoğun bir tempom yok ama akşam iş çıkışı vakti gelince çok yoruluyorum. Sabahtan akşama uyanık olmak, dışarı kıyafetleriyle gezmek, bilgisayara bakmak, sesler - gürültüler vesaire beni çok yoruyor. Sadece eve gitmek istiyorum, evde de ufak bir şeyler yiyip duş alıp dinleniyorum ve gün bitiyor. Haftaiçlerim bundan ibaret. Oysa iş arkadaşlarımın çoğu akşam olunca bir şeyler yapmak ve geceye kadar oturmak, sohbet etmek, yemekler yiyip kahveler içmek falan istiyolar. Benimse hiç enerjim yok ve acaba sorun bende mi anlamıyorum. Daha önce kan testlerime baktırmıştım gayet normal. Acaba hayat tarzım mı sakin, sıradan diyorum kendi kendime. Aktif bir hayatım yok yani. Aslında maaşım da aktif bir hayata müsait değil yani kirasıydı faturasıydı derken elimde azıcık para kalıyor onu da senelik tatilim için biriktiriyorum mecbur. Parasal anlamda da yorgun düşüyorum.
Mesela hafta sonları da sürekli buluşmak istiyolar ama hafta sonu sırf 1 günüm çamaşır, yemek, bulaşık, ütü, temizlik falan böyle geçiyor. Diğer günde de sevgilim veya abimle buluşabiliyorum anca fırsat bulup. Merak ettim bir tek ben mi fazla pasif ve yorgun yaşıyorum diye. Ayıp olmasın diye arada buluşmalarına katılıyorum ama sanırım kişisel algılıyolar
Dağınık yazmış olabilirim kusura bakmayın şimdiden. Genel olarak ruhsal fiziksel yorgunluğum var yani iş hayatından dolayı. Siz de böyle misiniz yoksa benim hayat mı bitmiş merak ettim. Yaş 27.
bu ben…Var ben.
Çünkü ben bu şekilde dinlenebiliyorum, sessizlik istiyorum. Ama kimisi de kalabalıkta dağıtabilir kafasını.
Çok sorguluyorsan bu durumu haftada bir kendini zorlayıp sen de dışarı çık. Kim bilir belki o da iyi gelir. Evde kalmanın kötü yanı kafan çok doluysa kendi kendine kafanda kurabiliyorsun.
ya bu çok acayip bi konuEee maddiyat aynı maddiyat değil mi? Denk olmanız gerek.siz düşünürken onlar nasıl düşünmüyor ki?
Yarınlar yokmuşçasına yaşıyorlar demek ki.kredi kartlarının hepsi borç doludur.azamisini ödeyip geçiyorlardır.ya bu çok acayip bi konu
iş arkadaşlarını kastediyorsun di mi ?
benim iş arkadaşlarım da maşallah deli gibi para harcarlar, hepsinde 2-3 sene önceki model bile olsa iphone
kollarında apple watch
starbucks dışındaki bi yerden kahve içmezler
habire bi etkinlik bi sosyalleşme kafasındalar
bazen onlara baktıkça sanki benim 5 katım falan maaş alıyorlar gibime geliyor
ama kimsenin maaşını bilmesem de kaç senedir çalıştığım şirket
bazıları (ki 1-2 kişidir bunlar, iş akışları daha yoğundur) benden maksimum 3 bin falan fazla alıyordur en iyi ihtimalle
yani maaş skalamızda aman aman değil
ama millette var ki harcıyor demek
başka sektörden, başka firmadan gezmeyi ve alkolü çok seven bir arkadaşım var
sürekli dışarıda gezdiği için ben iyi kazanıyor sanıyordum, bi gün laf arasında maaşını söyledi ben şok
benden 2 bin fazla alıyor ama hep dışarıda hep gezmelerde
bi gün tesadüfen onun telefonundaki banka uygulamasından benzinlikte ödeme yapmam gerekti
bi gördüm ki kızın hesabı ekside
olmayan parayı harcıyormuş ben yine şok
Lafı yine libidoya getirmeniz gülümsettiAyy herkesin hayalindeki çevre.millet bir arkadaş bulsam da bir kahve içsem diye şekilden şekile giriyor.size sadece iştirak etmek kalıyor.şahane.libidosu birbirine uymayan eş konusu gibi olmuşhep de öyle olur zaten.ceviz yine dişi olmayana gitmiş
Aile evinde yaşayanlar için sorun olmuyor. Aile evinde yaşamayanlar ise para biriktirmeden anı yaşıyor. Ben ise az da olsa biriktirmek için çabalıyorum çünkü dünyanın türlü hali varEee maddiyat aynı maddiyat değil mi? Denk olmanız gerek.siz düşünürken onlar nasıl düşünmüyor ki?