• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

var mı bir çaresini bilen?

nescioquisegosum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2022
1.056
1.498
63
21
daha öncede açmıştım ama çok çaresiz belki gören birisi biliyordur diye tekrar yazmak istiyorum. 6 yaşındaki kardeşimin tikleri var. nöroloğa gittik bir şey çıkmadı. pskiyatriye gittik şimdi ilaç verilmez yan etkisi çok demiş psikoloğa götürüyoruz ama hep aynı şeyler. uyarmayın diyorlar sadece. çok üzülüyorum. sizin çevrenizden gördüğünüz deneyip de işe yarayan bir şey oldu mu? psikolog önerisi olur, terapi önerisi olur ne olursa. yardım edebilecek olan var mı?

Allahım yardımcınız olsun inşallah arkadaşım.

Bizim de bir arkadaşın oğlunda vardı,çok doktora gittiler. Sonra kendi dertlerimden unuttum sormayı.

Geçen karşılaştık. İyi olduğunu söyledi. Ama tiklerini sormadım. Ayıp geldi. Artık delikanlı oldu,çok şükür büyüttük vs. dedi.

Allahım tüm yavrulara sağlık mutluluk versin inşallah.

Allahım yardımcınız olsun inşallah arkadaşım.

Bizim de bir arkadaşın oğlunda vardı,çok doktora gittiler. Sonra kendi dertlerimden unuttum sormayı.

Geçen karşılaştık. İyi olduğunu söyledi. Ama tiklerini sormadım. Ayıp geldi. Artık delikanlı oldu,çok şükür büyüttük vs. dedi.

Allahım tüm yavrulara sağlık mutluluk versin inşallah.
teşekkür ederim

Back