Var mı ailesinin istemediği biri ile evlenip mutlu olan?

benim anlamadığım herkez sevdiğini bırakıp ailesinin istediğiyle evlenmiş mutlu olmuş sanırım
ailelerde genelde ev araba iş vs vs ister demekki sevgi denilen bir şey yok bu devirde
çevremde kime sorsam 5 6 yıl birlikte olanlar var büyük çoğunluk öyle görücü usulü yok denecek kadar az
demekki herkez ailesinin istediği kişiyle evlenmiyor

Kesinlikle mutlu olan görmedim etrafımda onlardan biri de benim.ben 10yillik evliliğini bitirmiş biriyim.eski eşim le hiçbir ortak noktamız yokmuş maalesef evlendikten sonra çıktı hersey ortaya.okumani desteklemeyen kacalim diyen birini hele hic düşünme derim. Madem öyle kendisi senin için okusun fedakarlik yapsin.Aileni seni kazanmak için ugrassin.Ama yok kacir evlen hersey bitsin. Ondan sonra üzülen sen olursun. Eski eşim bana ne vaatlerde bulundu. Üstelik de beni kaçırdı üniversite sınavına girmemem için elinden geleni yaptı. Sonuç hic.

Iki gönül bir olunca samanlik seyran olmuyor.evlendikten sonra bitiyor birçok şey. Bur insan 7sinde neyse 70 inde o değişmiyor huyu.evliligin yurumeyecegini anladım yarım bıraktığım egitimimi tamamladim.kpssye girdim üniversite okudum üstelik bir de kızım vardı. Atandim esimi de bosadim.sana uygun olmadığını düşündükleri birisiyle sakın evlenme derim.

Bence de kardes.. Egitim ssviyeleri paralel olmali. Olmali ki ayni dili konusabilesin.. Biz ogretmeniz esimle. Herseyimiz bir. Birbirimizi her manada anliyoruz. Ayrica bu kisi yuva kurup gecindireblck bi yapiya sahip degil. Aileni dinle derim

Bence de kardes.. Egitim ssviyeleri paralel olmali. Olmali ki ayni dili konusabilesin.. Biz ogretmeniz esimle. Herseyimiz bir. Birbirimizi her manada anliyoruz. Ayrica bu kisi yuva kurup gecindireblck bi yapiya sahip degil. Aileni dinle derim
öğretmen - öğretmen en iyisi zaten sanırım ama bu gidişle atanamıcakmış gibi hissediyorum.

Sanırım toplumda, ailesinin istemediği biriyle evlenip mutlu olma olasılığı %10 dan fazla değil... Sırf ailem dedi diye, ayrılıp aklımda kalsın istemiyorun açıkcası Onu çok daha dikkatli gözlemliyeceğim bu saatden sonra.. ne kadar zormuş bu evlilik kararları filan.

Sakiinn :)) Babamlar komplekse soktu, ben hayatımda kendimi hiç bu kadar eksik hissetmemiştim diyip duıruyor..
Ben fikrimi belirttim, pismanliklar yasayip buraya tekrar geldiginde sen de 'sakince' yazarsin insallah.

Ben fikrimi belirttim, pismanliklar yasayip buraya tekrar geldiginde sen de 'sakince' yazarsin insallah.
kötü bir niyetim yoktu, hiç tanımadığınız bir insan için sinirlenmenizi istemediğim için o yüzden sakin yazmıştım.. Teşekkür ederim yorumunuz için..

kötü bir niyetim yoktu, hiç tanımadığınız bir insan için sinirlenmenizi istemediğim için o yüzden sakin yazmıştım.. Teşekkür ederim yorumunuz için..
İnanin ben de tanimasam bile buraya yazan kisiler icin uzuluyorum, endiseleniyorum bazen de onlarla mutlu oluyorum iyi haberler alinca. Hakkinizda hayirlisi olsun, ne karar verirseniz verin cok iyi dusunun geleceginizi. İliski yasarkenki duygularla evlilik cok farkli cunku.

Daha çok yeni tanışmıssınız ailenle şimdiden böyle olman kötğ olmş . ben ilişkilerde ciddiyete karar verilmedikçe ailelere ilişkinin açıklanmamasından yanaym tabi yakalanmadığın n sürece :) başlıktaki soruya gelirse vet benim eşimi ailem istemiyordu . şehirden dolayı vs.vs. ön yarrgılı ddavrandılar tanımadıkları halde geçinemezsin evine et alamazsın diyip duruyordu annem . Babam iki dnya bi araya gelse beraber olamazsınz diyordu . Ablam unutacaksın diyordu Alıp beni evden başka şehire götürdüler ailem eşimden beni ayırmak için . Sonra annem hem eşime benim hakkmda banada onun hakkında ağır iftiralarda bulundu inanılacak şeylr çelişkiye düşürücü şeyler öyle yerleden attıki iftirayı o kdr tanısakda brbrmizi acaba diyeblmiştik sonra bunun için çok pişman olmuştuk . Ayırmak için 5 ay telefonumu elimden aldılar . Okula götürüp getirdiler ( okul evle 10 dk yürüme mesafesindeydi ) . Babamdan odunla dayak yedim . Vss..vs.. Ama sonra kaçmadan güzelce evlenebildik . Ailem eşime oğlum da oğlum diyorlar . Annem sevdiği yemekleri yapmaya çalışıyor baabam sürekli karşsına geçip övüyor . Et yiyemiyceksin filan diyordu annem şimdi eşimin galeriisi var yeni başladık aama şükür kazanç iyi annemde yediğimden daha çok yiyorm . vs..vs.. insanlr çok ön yargılıda olabiliyorlar benim ailem gibi .
Bu şkilde insanları tanımadan davranmaları ve baskı kurarak ayrmaya çalışmaları çok yanlış . Ailen onu tanıyıpda bişiyler var diyorsa gözden geçireblrsin ama tanımadan bişeyler diyolarsa asla dinlememelisin sen kendin karşndaki kişiyi analiz etmelisin .
Kendine bi takım sorular sormalısın acaba seviyormusun onun için savaşır mısın onun için her şeyi göze alır mısın . Bunların cevab evetse onu gözlemlemelisin mantığınla . Mantıkende sana uyuyorsa doğru düzgün bi insansa bence aileni dinleme sonçta onununla yakın diolog kuran onu analiz eden sen olacaksın .
3 4 ay b, insanı tanımak için çok az bi zaman . Ama bence seviyorsan ona şans vermelisin . Ailenede ayrıldım diyip deavme ttir ya da otur konuş bakın de baskı uygulayarak böyle şeyyler olmaz . Sz naparsanz yapın herşey olacağına varır . Sevenleri vazgeçmezlerse kimse ayıramaz de .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…