Var mı ailesinin istemediği biri ile evlenip mutlu olan?

Ben ailemin istemediği biri ile evlendim.
7.5 senelik evliyim ve mutluyum.
Tabi ki eşimle ailem arasında hiçbir problem kalmadı o ayrı mesele.

Yine de sizin durumunuzda çok erken.
3 ayda kimseyi tanıyamazsınız.
Bizim 5 senelik flört dönemimiz de olmuştu.

Ailen seni mal gibi gormuyor sana kiymet verdikleri icin mutsuz olmamani istiyolar. Ailenin istemedigi biriyle mutlu olunur mu bilmiyorum da farkli sosyal statulerden insanlarin cok iyi anlasabilecegini dusunmuyorum
Farklı sosyal statüde olduğumuzu düşünmüyorum :)
Zaten bende, sewdiğim insanda çok şaşırdık böyle bir şey demelerine zira, böyle cümleler kuracak insan değiller :) ben direk rest çekicekler diye düşünmüştüm..
Yaw o zaman nufus cuzdani ne alaka?yahu ne bileyim bende oyle sandim ya pardonbak ama yinede iyi dusun,evlilik bu kumar gibidir.Bide asik degilim demissin ee be guzelim o zaman derdin ne senin bu adamla
ben aşık değilim o aşık :) 2 yıldır sürekli peşimde koşuyor, sewilmenin sewmekten daha mutlu edici bir şey olduğunun farkındayım.. :) bende ona karşı boş değilim hanii :)
onlarda zenginlerde, ben yola ailesine güwenip çıkmak istemiyorum.. :)

Babasıyla ortak kuracaklar :) o halledilebilcek bir şey. bende çalışıyor olacağım o döneme kadar, elimizde bir birikim olur.

O zaman sosyal statunun anlamini bilmiyosun :d ayni egitim durumunda degilsiniz

Benim hatam anneme ilk konuşmayı başladığım andan beri gidip yumurtlamam oldu. Başkasından öğreniceğine benden öğrensin istemiştim.
Bizimkiler malessef bir sınır koydular, kesinlikle hayır! o çizgide uzun bir süre geçilmeyecek gibi. Bu 3 ay + 3 yıl süresince herhangi bir hatasını, yanlışını görmedim..

Ben bu adamı adım gibi bilirim, karakterine de kişiliğine de kalıbımı basarım diyorsan evlen ailenin karşı çıkmak için tek sebebi diploması ve bu yüzden maaşıysa. Ha başka şeyler varsa otur düşün nerde hata yapıyorum diye.

Benim hatam anneme ilk konuşmayı başladığım andan beri gidip yumurtlamam oldu. Başkasından öğreniceğine benden öğrensin istemiştim.

Bence iyi yapmışsınız.
Kendinize biraz zaman tanıyın.
İlişkiniz ilerleyince hala aynı fikirde olursanız o zaman ailenizi ikna yoluna gidersiniz.

Egitim durumu da sosyal statunun gostergelerinden biridir farkli egitim seviyesinden insanlar ayni sosyal statude bulusamaz, atanmadan ogren bunlari cocuklar sorar falan :d
göstergelerinden biri Sosyal statünün ne olduğunu gayet iyi biliyorum siz merak etmeyin... Bu konu başlığında sizinle daha fazla söz düellosuna giremiyeceğim. Bunu 3 ayda diyor olmam inandırıcı olmaz, sanırım.. Sorunlar sadece bunlar :)

Bence iyi yapmışsınız.
Kendinize biraz zaman tanıyın.
İlişkiniz ilerleyince hala aynı fikirde olursanız o zaman ailenizi ikna yoluna gidersiniz.
Teşekkür ederim, ama karşı taraf benden bir cewap bekliyor açıkcası :I kimseye boştan yerede bir umut wermek istemiyorum.

Bu cocuk duzgun biri degilmis ki kendin yazmissin! Ayrica kompleks de yapmis. Bir omur boyle tipleri cekmeye ne meraklisiniz ya. Hayret bir sey

Bu cocuk duzgun biri degilmis ki kendin yazmissin! Ayrica kompleks de yapmis. Bir omur boyle tipleri cekmeye ne meraklisiniz ya. Hayret bir sey
Sakiinn :)) Babamlar komplekse soktu, ben hayatımda kendimi hiç bu kadar eksik hissetmemiştim diyip duıruyor..

4 ay böyle büyük bir kararı vermek içşn çok kısa bir süre.
Şu an vereceğiniz her karar yanlış olmaya oldukça yakın. Zaman lazım.

Ben çevremde anne baba rızası gözetmeyip zor da olsa razı edip evlenen ve mutlu olamayan çok kişi tanıyorum . Başta en yakınım olan ablam ve abim . . Ne mi oldu abim çok Aşıktı çok istedi ailem aileler uyuşmaz diye kabul etmedi . sonra razı geldiler kızlarından ayrı koymadılar . 3 yıl önce ayrıldılar . . ablam ise boşanmadı ama boşansaydı şimdi daha rahat olurdu eniştem ile 1 gün ıyi ise 1 ay kötü araları . . 3 çocuk ablamı tutan . . Velhasılı ben mutlu olanı bilmiyorum . .

bide ayrıca ben her zaman erkeğin eğitiminin de gelirinin de bayandan 1 adım önde olması taraftarıym . Aksi olunca zamanla kadında böbürlenmeye , erkekte ise erkekte ise eziklige yol açıyor . .

Bende ailemin istemediği biri ile nisanlandim sonra sorunlar oldu nişanı attık. Sonra tekrar birlestik aracı oldular. Sonra evlendik şimdi bosandik. Ailem en baştan beri istemedi. Ben hala diyorum etrafimfakilere anne baba sözü dinleyin. Onlar hissediyomu artık yoksa içlerinemi doguyo bisey oluyo.

Şimdi bosandik ailem o geri dönmek istese bile şimdi asla izin vermeyiz diyo. Ama ben kızım için kızım öz anne babasinin yaninda büyüsün diye kabul ederim. Herkes hala uyariyo arkadaşlarım ailem ama ben hala anne baba sözü dinlemiyorum bile bile ladese gidermeye razıyım kızım için. Siz dikkatli olun kızım vardır lades yaparım diyorum ben kızım olmasa bi kere bile düşünmem aslında ama kızım ekimi kolumu bağlı yi. Gerçi o şimdi nişanlı ama iste Allah büyük

Merhaba. Aynisi olmasada benzer bir durumu bende yasadim. Esimle cok iyi anlasmamiza ragmen ailesi Yasam tarzi olarak kafa yapisi olarak ailemle alakasi yoktu. Beni cok uyardilar onlarla yapamazsin yipranirsin dediler ailem kesinlikle olmaz dedi. Sanki ailesiylemi evlenicem deyip kafamin dikine gittim. Insanin bazi pismanliklari kendi deneyimlemesi gerekiyo ya.. ama coooook pisman oldum kizlar kimse bu hataya dusmesin buyuklerin bi bildigi var. Esim olmasada ailesi burnumdan getirdi. Hamile olmama ragmen hala benimle ugrasiyorlar. Hayatimi mahvettiler. Kocan iyiyse takma diyorlar ama insaniz iste. Sinekte kucuk ama migde bulandiriyo. Ikinci bi sansim olsaydi kesinlikle evlenmezdim. Biliyorum ki yarin birgun beni atip ailesinden yana tavir alicak hakli haksiz dinlemeden.

canım benim ailemde eşimi hiç istememişti kabul ettirebilmek için 5yıl uğraştım çok zor tamam dediler. bu arada ben ünv. okudum eşim lise terk. evlenirken eşimin ailesinden hiçbir destek görmedik herşeyi eşim ve ben yaptık bu yüzden biraz zorlandık. 3,5 yıllık evliyiz çok şükür harika bir eşim var iyikide onunla evlenmişim o benim şansım ailemde şuan oğulları gibi görüyor eşimi tabi biraz zaman aldı ama karşılıklı sabır ve anlayışla tüm skıntılar gidiyo. eğerki gerçekten seviyorsanız birbirinizi ve onunla anlaşabileceğine eminsen yada onsuz yapamam diyorsan sonuna kadar savaş derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…