Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yves Rocher Vanilyalı serisi vanilyaların kralıdır bence. Efsane seri mutlaka denemelisin eğer vanilya seviyorsan. Vücut losyonu tam anlamıyla mükemmel. Ayrıca kokusuda çok kalıcı. Parfümü de var vanilyalı. Oda müthiş. Vanilyalı kek kurabiye gibi kokuyorKızlar bu aralar vanilya kokusuna takmış durumdayım.
Bildiğiniz kullandığınız vanilyalı kremler,peelingler, losyonlar, duş jelleri, parfümler varsa bu başlıkta paylaşır mısınız?
Yves rocher bulunduğum şehirde var. Mutlaka çıktıgımda bakacağım kokularına :) çok teşekkür ederimYves Rocher Vanilyalı serisi vanilyaların kralıdır bence. Efsane seri mutlaka denemelisin eğer vanilya seviyorsan. Vücut losyonu tam anlamıyla mükemmel. Ayrıca kokusuda çok kalıcı. Parfümü de var vanilyalı. Oda müthiş. Vanilyalı kek kurabiye gibi kokuyor
Body Shop'un vanilya seriside güzel ama Yves Rocher dediğim gibi bir numaradır vanilyada..
Rica ederim :)Yves rocher bulunduğum şehirde var. Mutlaka çıktıgımda bakacağım kokularına :) çok teşekkür ederim
parfüm konusunda tutucuyum biraz yıllardır tek bir parfümü kullanıyorum.Rica ederim :)
Vanilyalı serinin duş jelini, vücut losyonunu birde paarfümünü kullandım çok güzeller bence bayılırsın kokusuna. Kesinlikle bak ..
Vücut kremide var diye hatırlıyorum.parfüm konusunda tutucuyum biraz yıllardır tek bir parfümü kullanıyorum.
ama vücut losyonuna bakacağım. sadece losyon mu var acaba yoksa vücut kremide var mı?
anladım canım.parfümünde kokusuna bakacağım tabi. vanilyaya sardım çünkü bu aralar. işte dediğim gibi çok tutucuyum değiştirmek istiyorum ama cesarette edemiyorum. her koku iyi gelmiyor çünkü baş agrısı yapıyor bende. kalıcı olmaması lazım çok fazlaVücut kremide var diye hatırlıyorum.
Kavanoz gibi bir şişesi vardı sanırım..
Parfüm örnekleri de istemişsin o yüzden söyledim:)
Parfümü edt olduğu için fazla kalıcı değil zaten canım 3-4 saat anca duruyordur.. Yalnız yoğun bir vanilya kokusudur. Çiçek kokuları seviyosan belki ilk başta yadırgayabilirsin.anladım canım.parfümünde kokusuna bakacağım tabi. vanilyaya sardım çünkü bu aralar. işte dediğim gibi çok tutucuyum değiştirmek istiyorum ama cesarette edemiyorum. her koku iyi gelmiyor çünkü baş agrısı yapıyor bende. kalıcı olmaması lazım çok fazla