- 28 Kasım 2009
- 407
- 5
- 118
İsteğine en uygun olan Hypnotic Poison bence.
Hypnotic bende sirf baharat kokuyor canim o yuzden kullanamiyorum cok boguyor beni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İsteğine en uygun olan Hypnotic Poison bence.
liby_10;26459596]Canım bir de birşey daha rica edeceğim senden. David walker dan kullanıpta cok memnun kaldığın başka koku var mı? Tavsiye edebilir misin bna?
body shop vanilya parfümü...istemediğin kadar vanilya kokusu.... kesinlikle bak derim
İste bunuda cok merak ediyorum bursaya gideyim bir, bakicam buna da. Eskisehir de the body shop yok malesef
body shop vanilya parfümü...istemediğin kadar vanilya kokusu.... kesinlikle bak derim
evet ben de kullandım ve çok memnundum. özellikle üçlü kullanırsan, duş jeli vücut losyonu ve parfümü, hatta vücut spreyi de, kocaman vanilyanı bir kurabiye gibi gezebilirsin sanıldığı kadar ağır ve kadınsı bulmuyorum ben body shopunkini. bence olabilecek en tatlı ve hafif vanilya kokusu ben bir gün sürdüğümde bir arkadaşım vanilyalı kek gibi kokuyorsun demişti
o kokuyu bende arıyorum kadın gibi kadın koksun işveli olsun biraz. kocamın parfümleri o kadar güzel ki ben bulamıyorum deliricem. kocama kullandırtmıyorum ondan sonra:) koku o kadar çekici ki duyar duymaz boynuna sarılası geliyo insanın. bende istiyorum öyle bi koku kocam da aynı duyguyu yaşasın istiyorum.:)
Vanilyalıysa bu istediğin koku christina aguilera by night ta olabişir dedi bir arkadaşım çok iddalı koktugunu söylüyorlar ben bunada bakacağım sende bakabilirsin canım. orjinalinin fiyatıda 75 tl ymiş.
Hypnotic bende sirf baharat kokuyor canim o yuzden kullanamiyorum cok boguyor beni
Al benden de o kadar
Seninle koku zevklerimiz bire bir aynı bence zaten :)
tenden tene çok değişiyor kokular. mesela bende tresor jadore falan hiç kalıcı olmadı
vanilya ise bende resmen buram buram koktu. hatta kıyafetlerimi makinadan alırken bile geliyordu koku
Oooo ne güzel. Benim tenim kuru şu an zerotanin ilaç kullanıyorum cilt için son ayımdayım parfüm tutmuyor tenim Şu son bir ayım geçsin beğendiğim parfümleri almayı planlıyorum. Vanilla'yı çok beğendim çünkü sonradan çok güzel oturdu ama dediğim gibi çabucak uçtu. Amber dediği kokuyu denemenizi tavsiye ederim sonbahar kokusu bu dedi gerçekten öyle. :)