Vanilya3535 memişleri için geri sayıma başlıyoooor

evet bende oynağım senin gibi arzumcum seni online gördüm orda mısın acabaaa?

evet sizlerden edindiğim bilgi ve tecrubelere göre öyleymiş. ama yine de korkuyorum sanırım biraz

doktoruna güveniyorsan hiç bir şeyden korkma. anestezi almak çok keyifli inan. uykuya nasıl daldığına dair hiç bir fikrin olmuyor. bir de bakıyorsun ki uyanmışsın. uykudan farkı, uyuduğun an ile uyandığın an arasında saniye bile yok sanki.
ben şahsen, bir kaç senede bir, bir bahaneyle anestezi almayı düşünüyorum
rahatlatabildim umarım seni.

vanilyacım kac cc koyacak doktorun boyuna kilona göre?

canım benim boyum 169-170 gibi, kilom 57 suan 325 cc civarı koyucak dr.um ama bakıcak ameliyat sırasında ben nasıl bir gögüs istedigimi uzun uzun anlattım ona. high profile kullanmıycak modarate plus kullanıcak. biraz doğal dursun istiyorum canım.

evet kesinlikle rahatlattın canım. anestezyle ilgili fikrin de hayli enteresan :) demek ki gerçekten korkulucak bişi yok. :)teşekkürler. muck

ayy canım ne kadar bilgilisin.. bende istiyorum ama pek bir bilgim yok senden öğrenirim artık

ayy canım ne kadar bilgilisin.. bende istiyorum ama pek bir bilgim yok senden öğrenirim artık

:) 1 yıldır araştırıyorum canım. anlatırım ben sana merak etme :) zaten forumu biraz kurcalasan herşey en ince ayrıntısına kadar yazıyo. sende izmirdesin sanırım dimi?

bu ctesi geliyor musun? gerçi daha yeri belli değil ama biz ikimiz reyhan dan yanayız.geçen yılda yapmışlar sanırım bu etkinliği:)

bi aksilik cıkmazsa gelicem canım. evet yapılmış gecen senede. reyhan benim favorim alsancakta ki vazgecilmez mekanım :) neresindesin izmirin?

bi aksilik cıkmazsa gelicem canım. evet yapılmış gecen senede. reyhan benim favorim alsancakta ki vazgecilmez mekanım :) neresindesin izmirin?

Yaaa ... bende gelmeyi cok isterdim neden yaz aylarinda yapmiyorlarki. Gecen mayis dan temmuza a kadar ordaydim bende. Neyse vanilyacim sen benim yerime de git, tanis, eglen canim:) sonra anlatirsin:)

Yaaa ... bende gelmeyi cok isterdim neden yaz aylarinda yapmiyorlarki. Gecen mayis dan temmuza a kadar ordaydim bende. Neyse vanilyacim sen benim yerime de git, tanis, eglen canim:) sonra anlatirsin:)

aaa aşkolsun, sen gel yine toplaşırız beratticiiim :) yazın herkes yazlıga kacıyor ya belki de o yüzden ama merak etme ayarlarız yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…