teşekkür ederim canım, görüştüğümüz zaman seni soru bombardımanına tutcam hazır mısın
Hayirli olsun vanilyacim, umarim en kisa zamanda istedigin goguslere kavusursun:)
beratticiim tşk ederimm inşallah herşey yolunda gider, korkuyorum falan ama içimde 1 gr umutsuzluk yok. harika olucaklar. sana yardımın ve desteğin için ayrıca cok tşk ederim. sen ve gizem bana extra yardımcı oldunuz. gerçekten hem cok keyifli hemde tedirgin edici bir süreç; nekadar bilgi sahibi olabilirse, okadar doğru karar verebiliyor insan. bende yardmlarınız sayesinde kendimce dogru oldugunu düşündüğüm bir dr.da karar kıldım. Allah utandırmasın. Allah herkesin gönlüne göre versin. İmkanı, cesareti olmayan herkese biran önce nasip etsin rabbim.
Kızlar 20 :18: :18: resmen 20 gün kaldıııı
kizim sayma bu kadar :)bak benide heyecanlandiriyorsun:)
Silikon taktıracaksınız sanırsam :) Lütfen aşamalarını yazarsanız çok seviniriz neler yaşıcaksınız fark nedir psikolojik açıdan hisleriniz yorumlarınızı heyecan içinde bekliyorum , Hadi hayırlısı bakalım..
Bende tırsıyorum bak yapma böyle :18:Heyecan yok,korku yok....Demirden korksaydık trene binmezdik :13:
ayy heyecan yapmadan duramıyorummm, bide 2 operasyon birden geçiricem ya o da korkutuyo biraz, cok mu canım yanar vs. gibi
Başka hangi operasyon olacaksın canım .. O konuyu kaçırdım ben sanırım. Ben şahsen kombine ameliyat taraftarıyım.Vücudun başka bir yerindede beğenmediğiniz bir kusur varsa,maddi durumunuz el veriyorsa,doktorunuzda onaylıyorsa tabi bir ameliyatta diğer sorunlarda giderilmeli.Agrı öyle böyle oluyor zaten,ikisini yada üçünü bir arada çıkarmak mantıklıBen ameliyat olduğumda hem Gögüs hem burun hemde gozkapagı ameliyatı olanlar vardı.Hatta Gögüs,burun ve lipo olanlarda vardı.Gece hep birlikte kolidorda turluyorduk
canım ben kulak ameliyatı olucam bide. cenk beyde 2sini birden olmam taraftarı. iyleşme süreci biraz beni düşündürüyor. 2.5 ay sonra hala normal hayatına dönemeyen arkadaslar var. yan yatamayan, gögüsüne dokunduramayan, spor yapmayan vs. yeni yılda zıp zıp yıplayamazsammm :)
canım ben kulak ameliyatı olucam bide. cenk beyde 2sini birden olmam taraftarı. iyleşme süreci biraz beni düşündürüyor. 2.5 ay sonra hala normal hayatına dönemeyen arkadaslar var. yan yatamayan, gögüsüne dokunduramayan, spor yapmayan vs. yeni yılda zıp zıp yıplayamazsammm :)
kızlar ben yarın testlerimi yaptırıcam ancak regl oldum. regl döneminde yapılan kan testlerinde hormonlar sapıtmış bi şekilde çıkar mı dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?