Mavi lütfen boşver ben kendim için yazmadım zaten.Alakası yok tuce eşi afrinde olduğu için daha hassas daha alıngan
Haklı olarak
Devamlı anlatmaya çalışma demek istedim
Bu durumu anlayamazlar demek istedim
Cevaplarla yıpranmasın yazmasın diye
Ayrıca dua eden binleri hatırlatıp bir nebze rahatlasın istedim
Babam asker olduğu için nasıl bir psikolojide biliyorum
Belki binlerin içindesinizdir
Dualar en özelidir insanın
Bende kimsenin kalbini bilemem
Asla böyle bir iddiada bulunmam
Ama herkez dua etmiyor demeye çalıştığımı iddia etti
Buda bakış açısı işte ne deyim
İnşallah Beşiktaş kazanır galibiyeti getirir dualarım Beşiktaş’laEvet arkadaşım evet abartan ortaya yersiz bir yorum atan benim.. Tamam mutlu oldun mu?
Hanımlar
Allah Aşkına sen sakin ol
Yani şu polemik yüzünden banlanırsam çok gülerim ben beşiktaşlı bile değilim
Hahahha olsun birçoğumuza tercüman oldun. En azından bunu bilerek için rahat banlanabilirsin artık. Bu uğurda birileri feda olacaktı mecbur:)
Not: umarım banlanmazsın.
O da senin benim şanssızlığımız bacımBiz konu açsak hemen taşırlar .
Hahaha aynen yaBiz konu açsak hemen taşırlar .
Seni neden banlasinlar canim senin yanlış yaptigin tartıştıgin bir ortam olmadi banlanacak kisi belli munecim halleder birazdanYani şu polemik yüzünden banlanırsam çok gülerim ben beşiktaşlı bile değilim
İlginç yani derdim var kısmında bu nedir.O da senin benim şanssızlığımız bacım
Bayrak temsil etmiş eski bir sporcu olarak naçizane görüş belirtmek isterim
Evet sporda bir milli mücadeledir, yurt dışında ülkeni temsil etmek, gayet medenice spor alt yapın olduğunu, bu alanda da uluslararası platformda var olduğunu göstermek bir mücadeledir, hem de hiç bir küçümsemeye yer olmadan. Bir futbol takımı, basket takımı ya da bireysel spor yapan insanlar bu işler için ömür veriyor, yerinden yurdundan , ailesinden ayrı senelerce ter döküyor. Türk milli sporcularının derece yapmaması için kendisini yırtan onlarca hakeme ve organizasyona şahit olduğumdan bu başarıların bizim için çok önemli olduğunu ve çok da emek verildiğini söylemek isterim. Ülkede olan olaylar bu emekleri küçümsemeye sebep değildir, sadece sporcular değil bu yapıda çalışan binlerce insanın ekmek kapısıdır bu müsabakalar ve ülke için maddi gelirdir.
Bizler için mücadele eden askerimiz baş tacımız, bu ülke askeriyle, sporcusuyla, sokaktaki insanıyla bir bütün, varlığımız için hepimiz duacıyız, etmeyen olduğunu sanmam.
valla milletin kaynanasının takmadığı gram altınları bileziği , sevgililer günü şımarıklığı da benim için dert değil. Ama onlar da duruyor değil mi? Biraz tatlı bir dert sizi neden sıktı anlamadım??? İnsanlar sürekli kahrolarak konu mu açsın nedir?İlginç yani derdim var kısmında bu nedir.
Biz gerçekten dertten bahsederiz hemen kaldırırlar.Vay be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?