- 2 Ekim 2017
- 40
- 35
- 18
AŞKKKKKKK BEŞİKTAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞKKKKKKKK ÇOK GÜZEL BİR KONU SAĞOL VAROLBir çoğunuzun şuan bu konuyu açtığım için hışmına uğrayacağımı biliyorum.
'Bu kadar olay var iken sen ne yazıyorsun?' diye.Fakat bunun bir MİLLİ MÜCADELE olduğunu düşünüyorum.Bu yüzden bu akşam oynayacak olan BEŞİKTAŞ'ımız için DUALARINIZI rica ediyorum...
#ComeToBeşiktaş
Eki Görüntüle 2113668 Eki Görüntüle 2113668
Hele bazı spor dallarında madalya sırasında tek küçük kızlarımızı görüyorum ya, gözlerim yaşarıyor hemen.
Keşke keşke daha fazla bu başarıları konuşabilsekkeşke gündemimiz hep spor olabilse
Başarılar beşiktaşım
Sen şimdi çocuklara maçı da izletmezsin
4-5 yaşlarımdan beri fanatik Beşiktaşlıyım
eşim, çocuklarım, ailem, eşimin ailesi, kuzenler vs herkes Beşiktaşlı
futbolu da kuralları da çok iyi bilir, maçları da spor programlarını da çok sıkı takip ederim
bu maçı kazanmayı çoooooooooook çooooooooook istiyorum
acayip heyecanlıyım - heyecanlıyız ailece
bu sene Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde birçok ilke imza attı
bir ilke daha imza atar inşallah
işimiz çok zor ama imkansız değil
maç için en büyük korkum fark yemek, umarım yemeyiz
Allahım ne olur fark yemeyelim , en kötü beraberlik olsun ,Beşiktaş ım güldür yüzümüzü.4-5 yaşlarımdan beri fanatik Beşiktaşlıyım
eşim, çocuklarım, ailem, eşimin ailesi, kuzenler vs herkes Beşiktaşlı
futbolu da kuralları da çok iyi bilir, maçları da spor programlarını da çok sıkı takip ederim
bu maçı kazanmayı çoooooooooook çooooooooook istiyorum
acayip heyecanlıyım - heyecanlıyız ailece
bu sene Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde birçok ilke imza attı
bir ilke daha imza atar inşallah
işimiz çok zor ama imkansız değil
maç için en büyük korkum fark yemek, umarım yemeyiz
Bayrak temsil etmiş eski bir sporcu olarak naçizane görüş belirtmek isterim
Evet sporda bir milli mücadeledir, yurt dışında ülkeni temsil etmek, gayet medenice spor alt yapın olduğunu, bu alanda da uluslararası platformda var olduğunu göstermek bir mücadeledir, hem de hiç bir küçümsemeye yer olmadan. Bir futbol takımı, basket takımı ya da bireysel spor yapan insanlar bu işler için ömür veriyor, yerinden yurdundan , ailesinden ayrı senelerce ter döküyor. Türk milli sporcularının derece yapmaması için kendisini yırtan onlarca hakeme ve organizasyona şahit olduğumdan bu başarıların bizim için çok önemli olduğunu ve çok da emek verildiğini söylemek isterim. Ülkede olan olaylar bu emekleri küçümsemeye sebep değildir, sadece sporcular değil bu yapıda çalışan binlerce insanın ekmek kapısıdır bu müsabakalar ve ülke için maddi gelirdir.
Bizler için mücadele eden askerimiz baş tacımız, bu ülke askeriyle, sporcusuyla, sokaktaki insanıyla bir bütün, varlığımız için hepimiz duacıyız, etmeyen olduğunu sanmam.
Bayrak temsil etmiş eski bir sporcu olarak naçizane görüş belirtmek isterim
Evet sporda bir milli mücadeledir, yurt dışında ülkeni temsil etmek, gayet medenice spor alt yapın olduğunu, bu alanda da uluslararası platformda var olduğunu göstermek bir mücadeledir, hem de hiç bir küçümsemeye yer olmadan. Bir futbol takımı, basket takımı ya da bireysel spor yapan insanlar bu işler için ömür veriyor, yerinden yurdundan , ailesinden ayrı senelerce ter döküyor. Türk milli sporcularının derece yapmaması için kendisini yırtan onlarca hakeme ve organizasyona şahit olduğumdan bu başarıların bizim için çok önemli olduğunu ve çok da emek verildiğini söylemek isterim. Ülkede olan olaylar bu emekleri küçümsemeye sebep değildir, sadece sporcular değil bu yapıda çalışan binlerce insanın ekmek kapısıdır bu müsabakalar ve ülke için maddi gelirdir.
Bizler için mücadele eden askerimiz baş tacımız, bu ülke askeriyle, sporcusuyla, sokaktaki insanıyla bir bütün, varlığımız için hepimiz duacıyız, etmeyen olduğunu sanmam.
Beşiktaş'a başarılar da hanımefendi biraz abartmamış mısınız? Milli mücadele falan
Arkadaşlar Milli Mücadele lafına da takılıyorsunuz. Neredeyse Milli Mücadele gibi diyelim çünkü Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'tan başka Türk takımı yok.Milli mücadele mi? İyi misiniz?
trt1muzurtilki maçı hangi kanal veriyor tatlım?
Trt 1muzurtilki maçı hangi kanal veriyor tatlım?
Eyvah dizi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?