- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.951
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnandırıcı olmak gibi bir çabam yokInandirici degilsiniz çünkü...
Cunku nice olay oldu ama ister istemez gundelik hayatiniza dondunuz dimi?
Cunku hayatin akisi ve dengesi bu
Maval okumaya gerek yok
Ayrica sahsen saygi beklemiyorum....ama bir tuşa bakiyor burada bulunmamak...
Neticede siz uzulensiniz biz degilz ya
Ne isiniz var burada
Bir çoğunuzun şuan bu konuyu açtığım için hışmına uğrayacağımı biliyorum.
'Bu kadar olay var iken sen ne yazıyorsun?' diye.Fakat bunun bir MİLLİ MÜCADELE olduğunu düşünüyorum.Bu yüzden bu akşam oynayacak olan BEŞİKTAŞ'ımız için DUALARINIZI rica ediyorum...
#ComeToBeşiktaş
Eki Görüntüle 2113668 Eki Görüntüle 2113668
Dua etmiyorsunuz dediğimi nereden çıkardın
Saldırmak mizacıma ters
Kimsenin kalbini bilemem
Siz baştan bi daha okuyun
Tam analiz edememişsiniz mevzuyu
Bu arada kim sözde kim özde destek onuda siz bilemezsiniz işte
Ben yas tutulsun demiyorum canım bu ülkede yıllardır kaç kişi şehit oldu neler oldu ne acılar yaşandı. O zaman kimse hiç birşeyi unutamazdı mecbur yaşayacağız yaşıyoruz . Bak sorun o değil bence şuan ülkemiz de gündem farklı afrin küçücük çocuklara yapılan rezillikler bunlar bence daha önemli . Beşiktaş maçı kaybetse ne kaybetmese ne yani hayatımızda ne değişecek ? Çocuklar tecavüze uğrarsa ülkemiz de şehitler olursa o zaman daha önemli şeyler oluyor dünyada . Bunu ifade etmeye çalıştım sadece bu kadar basitKardeş bak hem Kobani olaylarında hem de Hendek olaylarında Diyarbakır'daydık.
Yeni doğum yapmıştım. Sur bölgesinden ''pat,güm,bam"elli çeşit sesler geliyordu.
Sabaha kadar eşimi korku içinde bekliyordum.
Bütün bunlar olurken bir başka bölgede başka insanlar hayatlarına devam ediyorlardı.
Kobani olayları korkunçtu.
Sizin mantığınıza göre Yasin Börü'nün annesinin herkesten nefret ederek,hayatına kaldığı yerden devam eden herkese beddualar ederek geçirmesi gerekiyor günlerini.
Yapmayın sakin olun.
Ben polis eşi olarak sizi çok iyi anlıyorum.
Nasıl ki bu konunun yeri burası değilse,sizin duyarlılığınızın yeri de burası değil.
Abartmayın bence artık olayıAnaliz edemeyen yerli yersiz destek naraları atmaya çalışan sizsiniz. Konuyu sabote edebildiniz de..
Çok başka yerlerde..Tebrikler başardınız..
Seni anlayamazlar tuçe
Uğraşma
Eşinde içinde afrindeki tüm askerlere dua eden binler var
Bunlar dua etmiyordur bırak uğraşma demedimOperasyondaki askerlere dua edilmediğini kim söyledi ki size? Kimin ne kadar dua ettiğini kim söyledi size?
Gelip de burada reklam mı yapalım yani? Başkalarına mı saldıralım neden maç konuşuyorsunuz diye?
Konuya gelip geren siz ve sizin kafa yapınızdaki kişiler.ama nedense sanki ayrımcılığı maç konuşan kişiler yapmış gibi sözde destek oluyorsunuz..
Haklısn aşırı yersiz olduAnaliz edemeyen yerli yersiz destek naraları atmaya çalışan sizsiniz. Konuyu sabote edebildiniz de..
Çok başka yerlerde..Tebrikler başardınız..
Baya koyu Beşiktaşlıyım o kadar heyecanlıyım ki maç zamanı nasıl olacağım bilmiyorum hamileyim çok heyecan stres yasak nasıl kendime hakim olurum onu da bilmiyorum gerçi Avrupa maçları hakem skandallarıyla dolu olmuyor neyse ki. Herkes çok gol yiyeceğimizi düşünüyor umarım yanıltırız diyorum ve hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz ya da kaybedilmez inşallah şans bizden yana olur gurur duyarız herkesin destek olması lazım bence. Başarılar Beşiktaşımm
Abartmayın bence artık olayı
Alakası yok tuce eşi afrinde olduğu için daha hassas daha alınganşimdi bu yazdığınızdan
bu konuda heyyooo yazanların
afrindekiler için dua etmediğini mi anlamalıyız???
Omrunuz boyunca bu uzulmekle kalmayacaginiza gore evet maval okuyorsunuz...İnandırıcı olmak gibi bir çabam yok
İthamlarnz şahane
Bu hayatıda birlikte yaşıyoruz zaten
Siz çok iyi bilirsiniz
Buyrun maval okuyaa okuya devam edin
Niye böylesiniz?
Kızdığınız insanların içten içe dua etmediğini nerden biliyorsunuz? Ona da eder buna da. Bi söz vardır bilmem bilir misiniz, açıp kalbine mi baktın?
Madem bu kadar hassassınız insanları neden zan altında bırakıyorsunuz, kimin ne yaptığını bilmeden.
Takımda bizim asker de bizim ..
Hepimizin şu sıralar güzel birşeyler duymaya ,yaşamaya ihtiyacı var.
Ülkece berbat bir hafta geçirdik, şehitlerimiz, ölen çocuklarımız.
Yapmayın bunu.