Validebağ Adile Sultan Kasrı Öğretmen Evi

MerrCann

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2013
24
3
8
Merhaba,

Biz Eylül ayında nişanımızı Validebağ Adile Sultan Kasrı Öğretmen Evi de yapmayı planlıyoruz. Daha önce orada organizasyon yapan ve katılmış olan arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz? Sizce nasıl güzel oluyor mu?

Benim arkadasimin düğün yemeği orada oldu. Çok güzel bi yer kesinlikle tavsiye ederim

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Kesinlikle harikaydi komsumuzun kizinin nisani burada oldu ve cok memnun kaldi herkes.. fiyat ne aldin canim sen bende yer bakiyorum da?

Canim biz tavuklu menuyu sectik. Video cekimi, pasta, susleme, muzik hersey dahil 100 kisi icin 5500 tl fiyat verdiler.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bayanlar merhaba ben de seneye dugunu validebag ogretmenevinde yapmak istiyorum da orada nisan dugun yapan arkadaslardan paylasabilirlerse ortamin bi fotografini ve iceride mi yoksa kucuk bahce mi buyuk bahce mi yaptiklarini soyleyebilirler mi rica etsem

Samsung'dan Kadınlar Kulübü uygulaması ile gönderildi

Merhaba,

Biz de 2015 yazında düğünümüzü Adile Sultan Kasrı'nda yapmayı planlıyoruz. Açık alanda, ulaşımın rahat olduğu ve fiyatının da uygun olduğu başka çok bir seçeneğimiz yok.Görüşmeye gittiğimizde personelin tavrından memnun kaldık.

Daha önce düğün ya da başka organizasyonlar yapmış olan varsa görüşleriniz bizim için önemli.

Kızlar selam. Eylül ayı için düğünümüzü burada yapmak istiyoruz. Daha önce burada düğün yapan veya bir davete katılan varsa fikirleri benim için çok önemli. Bir de fiyatta pazarlık yapmaya kalksak başarabilir miyiz, öğretmen evleri fiyatları düşürüyor mu tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…