- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.608
- Konu Sahibi Smile Forever
Bir öleceğim i bilmiyorum dedin bende benim çorba da denedim herşeyi biliyor musun diyeBelamısınız birader nerden bileyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir öleceğim i bilmiyorum dedin bende benim çorba da denedim herşeyi biliyor musun diyeBelamısınız birader nerden bileyim
Bir öleceğim i bilmiyorum dedin bende benim çorba da denedim herşeyi biliyor musun diye
Tesekkurler canim benimEllerine sağlık canım çok güzel gözüküyor başarılar diliyorum :))
Sagollİnternetin gazabına uğrayıp çok başarılar dilemişim
Tesekkur ederim canimEline sağlık canım enfes gözüküyor
Tesekkur ederim.Elerine sağlık nefis görünüyor
Cok tesekkur ederimEllerine sağlık canım yarışmada başarılar dilerim
Cok tesekkur ederim, evet daha bir suru muthis tarif gelecekDaha çok tarif gelecektir ama ben çok begendim. Ellerinize sağlık.
Demi ama çok kışkırtıcı bizde kiskiriyoruzÇok zengin bir çorba olmuş:) Sunum zaten süper Çok da lezzetli görünüyor Bu sunumlardan sonra Tenceresiz kaldim anne gibi vazgeçesim geliyor Ellerine sağlık canım, başarılar dilerim
Aynen Neyse gördüğümüz sunumları bilinç altımızdan silelim öyle yapalım biz deDemi ama çok kışkırtıcı bizde kiskiriyoruz
Evet Nevreste bize pozitif enerji gönderir misin çok ihtiyacımız varAynen Neyse gördüğümüz sunumları bilinç altımızdan silelim öyle yapalım biz de
Evet Nevreste bize pozitif enerji gönderir misin çok ihtiyacımız var
Tesekkur ederim abla ama vazgecmek tabi ki yok sizden daha guzel sunumlar gelecekÇok zengin bir çorba olmuş:) Sunum zaten süper Çok da lezzetli görünüyor Bu sunumlardan sonra Tenceresiz kaldim anne gibi vazgeçesim geliyor Ellerine sağlık canım, başarılar dilerim
Tesekkur ederim abla ama vazgecmek tabi ki yok sizden daha guzel sunumlar gelecek