Vakumlu Kürtaj oldum gebelik sonlandırdım

Teşekkür ederim geçmiş olsun umarım cok güzel evliliklerin bi meyvesi olur o çocuğa hayatı zehhir edeceğine hiç doğmasın dhaa iyi rabbim Hidayet versin çiftlere olmayanlara nasip etsin iyi akşamlar

Allahin verdigini Allah alir bu senin benim onun istegine bagli olamaz rabbim o yavruyu bu kadina emanet etmis bunu nie umursamazca davraniyonusunuz anlamiyorum rabbim ol dedikten sonra su dunyada kimin olma deme lüksu var haşa bu dunyada Allah istedikten sonra kim oluyoruzda bi canlinin hayatina son veriyoruz anlmadim ben cinayet be bunun adi bide güle oynaya anlatmis yok vakummusta bilmem neymiste asil bu kadina arka cikanlara yuhhh

Ne kadar kürtaja karşı olmasamda böyle bir konu nedir ya adım adım anlatılmış sanki ben aldırıyorsun bacım

Arkadaşlar kimsenin kimseyi yargılama hakkının olmadığını lütfen hatırlayın, rabbim kınayanın başına bile vermesin benimde bebeğim çok istediğim halde karnımda öldü ve kürtaj olmam gerekti başınıza böyle bir şey de gelebilir ve o durumda bende merak ettim nasıl bir işlem hangi aşamalardan geçiyoruz diye bunda yanlış olan ne bu durumdan rahatsızsanız yada kürtajla ilgilenmiyorsanız bu forumu neden takip ediyorsunuz ben şuan yine bebeğimi kaybettim yaşım 36 çocuk sahibi olabilecek miyim emin değil rabbim inşallah o günleri nasip eder evet istemeyen için üzülüyorum ama bakamayacağı bir çocuğu dünyaya getirmekte günah keşke başta bunların hepsini düşünüp insanlar önlem alsa keşke rabbim gerçekten isteyene bakabilecek olana nasip etse, ben istediğim halde sahip olamazken ve insanları yargılamamayı becerebiliyorken aynı hoşgörüyü başkaları da göstermeli diye düşünüyorum.

Benim işime yaradı mesela ben aynı yöntemle vakumla isteğe bağlı kürtaj oldum ama genel anestezi istediğim için olayın nasıl gerçekleştiğini hep merak ediyordum arkadaş anlatmış sağolsun

Bende genel anestezi ile oldum çünkü ağlamaktan ve 2 günlük açlıktan aşırı bitkindim zaten doktor halimi görünce diğer hastadan rica etti beni önden aldı.

Iyide cocuk kadinin karninda degil mi
Birak da kadinin soz hakki olsun ..gerisi Allahla onun arasinda hayret bisey

İlk mesajınızda bir oğlum var demiştiniz daha sonrakinde kızıma bakarım ama karnımdakini doğuramam yazmışsınız hangisi doğru

Son düzenleme:
Olayı yanlış anlamışsınız. Siz bbebeğinz karnıniz da öldüğü için kürtaj olmak zorundaydiniz..yani Allah verdi Allah aldı..konu sahibi ballandıra ballandıra Allahın verdiği cana nasıl kiydigini anlatmış... Allah i agizindan dusurmeyen insanların O nun haram kıldığı birşeye çanak tutmak.yok benim bedenin yok benim bilmem ne.. kitabın işine gelen yerini alıp gelmeyen yerini reddetmek...offf söyleyecek çok şey var ama yasak isteee

Bende genel anestezi ile oldum çünkü ağlamaktan ve 2 günlük açlıktan aşırı bitkindim zaten doktor halimi görünce diğer hastadan rica etti beni önden aldı.
Canım benim şuan nasılsın iyi misin rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin

Canım benim şuan nasılsın iyi misin rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin
maalesef yine bebeğimi kaybettim amh değerim düşük belkide ondan yumurtam kalitesiz sebebini bilmiyorum ama kürtajdan sonra 3 ay bekledik denediğimiz ilk ay yine hamile kaldım ama yine gelişimi durdu 6 haftalıkken beta hcg artışı önce yavaşladı sonra geriledi sonrasında da zaten kanamam oldu genetik taramaya doktor yönlendirdi yumurta dölleniyor rahime yerleşiyor ama sonra neden gelişimi duruyor genetik bir sorun mu var ona bakılacak.

Ne diyeceğimi bilemiyorum rabbim sabır versin zor çok zor umarım nedeni bulunur

kan pıhtılaşması testi yaptırın

Tiroidlerin nasıl canım onlara baktırdın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…