- 4 Şubat 2017
- 17
- 8
- 29
-
- Konu Sahibi TheWhiteRabbit
Arkadaşlar bu ne şiddet. Size ne neden aldırmış size ne korunma yöntemiymiş. Belliki istenmeyen bir durum olmuş. her kadın bebek istemek zorunda değilki. Evli değil belki. Kocasıyla arası kötü belki SİZE NE.
Bilgiler için teşekkür ederim illaki birinin işine yarar
Ben doğru bildiğimi yazdım sadece. Diğerleri içinde bişi diyemiyorum çünkü bilmiyorlar ki birinin hayalleri birinin laneti olabiliyor. Önyargılı olmamak gerek hepimiz zor dönemlerden geçtik. Bazen vermesi en zor karar en doğru olandır. Çok geçmiş olsun ne yaşadıysan bie daha yaşamaman dileği ileDest
Desteginiz icin tesekkurler. Neden bu islemi yaptirdigima dair özelim olan bir açıklama yapmayacaģım. Turkiye her gecen gun tecavuz vakalari artiyor. Sadece bu sebeple bile kadinlar gebelik sonlandirmaya basvurabiliyor. Ben herhangi bir sekilde gebelik sonlandirmaya mecbur kaldim. Ve oncesinde o kadar korkunc anlatilmis ve eksik bilgi vardi ki heryerde, resmen hayatim kararmisti. Bu islemin cok kolay oldugunu tecrube ettikten sonra hemen paylastim ki benim gibi bi cok gebelik sonlandirma mecburiyetinde olan kadın bu korkular yuzunden hayatini zindana cevirmesin. Herkese tesekkurler. Ilgili arkaadaslarim icin kontrol asamasinda herangi bi problem olup olmadigini da anlatacagim.
Merhaba arkadaslar. Bugun operasyonumun uzerinden 5 gun gecti. Genital kasinti sebebiyle baska bir kadin dogum uzmanina gittim. Kullandigim antibiyotik dolayisiyla vajinal mantar olustugunu soyledi. Bunun disinda herangi bir rahatsizlik ve sikayet yasamadim. Ultrason kontrolumde de herangi bir sorun cikmadi. Ama mantar baya rahatsiz edici. Bu arada gebelik sonlandirma sonrasi rahim acikligi olusmasi sebebiyle, enfeksiyon riskinden dolayi 15 gun cinsel iliski yasak. Bilinsin dedim. Ara ara adet sancisi gibi ufak agrilarim oluyor. Boyle bi operasyon gecirmeniz umarim gerekmez gerekirse de korkmayin. Sevgiler.
Merhaba sorun yoksa hangi doktora gittiniz yardımcı olabilir misiniz? Aynı şeyleri yaşıyorum çok korkuyorum