kızlar bu tepkiler normal olamaz, herkes anne olacak diye bir kaide yok bunun duygusuzlukla da alakası yok
bende amh değerim düşük olduğu için bebek sahibi olamıyorum mucize gibi gelen bebeğimin 9. haftasında kalbi durdu, kürtaj olmam gerekti bezmialem hastanesinde aneztezi ile kürtajı 1 hafta sonrasına ancak yapabiliriz boşluk yok size ilaç vereceğiz bebeğinizi doğuracaksınız sonra kalan bir şey var mı diye ufak bir kontrolden geçeceksiniz ve maalesef bu işlem biraz ağrılı ama dayanılmayacak gibi değil dediler.
Düşünün bebeğimi kaybettiğim için zaten yıkılmıştım acı çekerek onun rahimden atılmasını teklif ediyorlar elbette ki korktum ne yapacağım dedim bildiğim jinekologları aradım çoğu zaten kürtaj yapmıyoruz deyip kapattı ben isteyerek kürtaj olmuyorum bebeğim öldüğü için yapılması gerekiyor dedim bu sefer anestezili yapamayacaklarını anlaşmalı doktorları olmadığını söylediler özel hastaneleri aradım telefonda fiyat vermiyoruz gelin muayene olun doktor uygun görürse işlem yapılır ücret bilgisi paylaşılır dediler .Üzüntüden ağlamaktan düşük işlemi başladı hafif hafif kanamam oldu. Eşimle cep telefonundan internetten araştırdık söylenen klinikti belkide gittiğim bilmiyorum oradan randevu aldık jinekolog hanım sağolsun çok üzgün olduğum için hassasiyet gösterdi erken gitmiştik ve ben cenazeden gelmiş gibiydim 2 gündür tek lokma yememiş uyumamış ve ağlamaktan gözleri açılmayan bir haldeydim. yaşı küçük olan annesiyle gelmiş bir genç kızdan önce beni aldılar ben genel anestezi ile yaptırdım o an rabbime ben istedim benimki karnımda ölü onlar bakabilecek durumda değiller istemiyorlar o can onların belki de felaketi ama canlı sapasağlam, isyan edecek oldum sonra geri toparlandım
insanoğlu beşerdir hata yapabilir en basiti herkesin canı tatlı bırakın başka bir cana kıymayı kimse o jinekolog koltuğuna oturup böyle bir işlemi yaptırmak istemez kimi gençtir hata yapmıştır kiminin bakacak durumu yoktur kimi boşanma eşiğindedir bir bebek herkes için mutluluk kaynağı olamaz bir cana kıymak büyük günah ama bence dünyaya getirip ortalarda bırakmak ondan daha büyük bir günah, dünyaya gelmeyen her can cennete gidermiş derler. rabbim inşallah isteyenlerin kucağını boş bırakmaz