- 4 Şubat 2017
- 17
- 8
- 29
-
- Konu Sahibi TheWhiteRabbit
Mune , bu konuda hoşuma gitmeyen bir şeyler seziyorum.
Selam canıms, reklam gibi mesela. Kürtaja karşı bir insan değilim. Zaten insanları bu konuda yargılamayı da uygun görmem. Ama konun, cümlelerin bir tuhaf. Bilemiyorum.Selam, ne gibi şeyler mesela?
Selam canıms, reklam gibi mesela. Kürtaja karşı bir insan değilim. Zaten insanları bu konuda yargılamayı da uygun görmem. Ama konun, cümlelerin bir tuhaf. Bilemiyorum.
Mantar doktor hatası değil, antibiyotikten olabilecek bir şey zaten. Ki kolayca mantar olabiliyor çoğu kadın malesef. Endiselendirici konuşması gayet normal çünkü başka bir rahatsızlıktan bahsetmişsin. Onun dışında operasyon çok iyi ve kolay geçti. Benim gözümden durum bu. Ne diyeyim, doğru ise, ki mune bir şey dememiş, o halde geçmiş olsun. Umarım bir daha istenmeyen gebelik yaşamazsın.Açıkcası google da aratıldıgında kolaylıkla ilk sırlarda çıkabilecek bi paylaşim olması icin ugrastım. Hesabi da sirf bu konuyu olusturmak icin actim. Cunku operasyon oncesi cok arastirdim ama yardimci olan duzgun bi paylasim bulamadigim icin psikolojik acidan yıprandim. Operasyon gecirdigim doktor mantarimin tetiklenmesine sebep oldu bunu da daha once yazdim. Ve beni gereksiz endiselendirici sekilde konustu. Bunu soyledigim halde neden reklam oldugunu dusunesiniz ki?
Mantar doktor hatası değil, antibiyotikten olabilecek bir şey zaten. Ki kolayca mantar olabiliyor çoğu kadın malesef. Endiselendirici konuşması gayet normal çünkü başka bir rahatsızlıktan bahsetmişsin. Onun dışında operasyon çok iyi ve kolay geçti. Benim gözümden durum bu. Ne diyeyim, doğru ise, ki mune bir şey dememiş, o halde geçmiş olsun. Umarım bir daha istenmeyen gebelik yaşamazsın.
Tesekkurler
Endiselendirici konusmasi normal degil cunku kansermisim gibi bahsettigi sey kolay atlatilabilir bir rahatsizlikmis. TesekkurlerMantar doktor hatası değil, antibiyotikten olabilecek bir şey zaten. Ki kolayca mantar olabiliyor çoğu kadın malesef. Endiselendirici konuşması gayet normal çünkü başka bir rahatsızlıktan bahsetmişsin. Onun dışında operasyon çok iyi ve kolay geçti. Benim gözümden durum bu. Ne diyeyim, doğru ise, ki mune bir şey dememiş, o halde geçmiş olsun. Umarım bir daha istenmeyen gebelik yaşamazsın.
Taman canım ama gülücük koymus hani sıradan bir anı gibi anlatmış; istenen bir gebelik ya da istenmeyen bir gebelik olsun travmatik bir anı olması lazım gibi geliyor bana. Kurtaja karşı degilim. Kimse birseye zorlanmamalı ama yazan kisi cok duygusuz geldi...Arkadaşlar bu ne şiddet. Size ne neden aldırmış size ne korunma yöntemiymiş. Belliki istenmeyen bir durum olmuş. her kadın bebek istemek zorunda değilki. Evli değil belki. Kocasıyla arası kötü belki SİZE NE.
Bilgiler için teşekkür ederim illaki birinin işine yarar
merhaba gebeliği sonlandırırken evli bekar sorduklarını naptınız doktorun nmr verebilmisiniz bende 5 haftalık gebeyim 1 tane oglum var eşimden daha yeni boşandım o cocugu öğrenirse bırakmaz peşimizi ben doktora bekarım dediğimde Kurtaj yaparmı
Umarim hayatinizdaki tum zorluklari atlatirsiniz, kurtajdan korkmaniza hic gerek yok ama tabiki kurtaj yapin yapmayin da diyemem.Cok teşekkür ederim Yok ben hmn değiştirdim ehliyet kimlik bekar yazıyo cok korkuyorum yaa ilk defa olucam okadar kotu bi his okadar garip elim ayağım titriyo allahım bu ne zor bişeymiş
Ya ben mecburum daha yeni boşandım ve inanılmaz derecede şiddet gordum cocugu öğrenirse bırakmaz ben işkence gordum evliyken kurtulmuşken birdaha yapamam mecburum allahım olmayanlara sağsalım nasıp etsin ama beni affetsin ben kızıma elimden geldiğince bakarım ama doğuramam karnımdakini
Rica ederim 1. Sayfada detaylari anlatmistim. 20 dakika dinlenip rahatlikla yurudum, metrobüse bindim hatta, ayakta yolculuk ettim. Nadiren damla gibi lekelenme olabiliyor onun disinda hicbir sey yok galiba 40 gun sonra regli olmustum. Uzerinden baya gecti herangi bi kadinsal rahatsizligim yok.Cok saolun sadece hemen yürüdünüz mü nasıldınız yani onları anlatın sonra eve gittiğinizde yürümekte zorlandınızmı kanama oldumu ne zman oldu iyi ne zman hissettiniz bunlar