- 9 Nisan 2022
- 138
- 78
- 28
- Konu Sahibi Calikusucuk
-
Ona ne supheBu tarz mesajları neden beğenmiyorlar hiç anlamıyorum.kötü birşey demiyoruz ki.bu arada 4 ay yine iyi valla.bazen diyorum doya doya seks yapıyoruz şanslıyız.bazen de şu şahane üreme sistemlerini kıskanmıyor değilim.
Kesinlikle aynı fikirdeyim.Ne yaşayacağınızı düşünüyorsunuz mesela? Akşam sabah bunu yapan yani işi bu olan insanlar var onlara hiç bir şey olmuyor örneğin,size ne olacağından korkuyorsunuz tam olarak? Adam sizi yırtar geçer mi mesela, ya da ikiye mi bölünürsünüz? Acıyacak mı e başlarda evet de acısa da öldürmüyor yani.Şimdi linçlerler beni siz lütfen yorum yapmayın empati kuramıyorsunuz bır bır bırrrrr
Bu çok farklı bir durum yaşamadığınız için bilememeniz gayet normal , insanların nasıl psikolojide olduğunu anlamamızz . Bari bilmiyorsanız yorumda yapmayın saçma sapan, sizdeeee linçleniceğinizi biliyosanzz ..Ne yaşayacağınızı düşünüyorsunuz mesela? Akşam sabah bunu yapan yani işi bu olan insanlar var onlara hiç bir şey olmuyor örneğin,size ne olacağından korkuyorsunuz tam olarak? Adam sizi yırtar geçer mi mesela, ya da ikiye mi bölünürsünüz? Acıyacak mı e başlarda evet de acısa da öldürmüyor yani.Şimdi linçlerler beni siz lütfen yorum yapmayın empati kuramıyorsunuz bır bır bırrrrr
Alakası yok olursa olur diye düşünmüyorum zaten çok takıntılı biriyim bunu atlatmak için uğraşırken hamile olduğumu öğrendim şuan kafam karışık korkum ikiye katlandı anladınız miBebek büyüdükçe aşağa baskı yaptığından genişleme olur, doğum anındaki genişleme bundan bağımsız.
Herkeste aynı olmuyor o ya, bir de konu sahibi olmasa da olur modunda zaten
Ya sorgulamaktan vazgeçin arkadaşlar ben hiç biseyi isteyerek yapmadımZaten sizin denemeleriniz varmış.hatta kan geldi diyede yazmışsınız.esinizle olan denemelerinizde girip girmediğinden emin değilim ama acı duymadım demissiniz.insan girdi mi girmedi mi bilmez mi? Burada başka bir konu sahibi de öne mi girdi arkaya mi girdi haberi yoktubuyuk olasılıkla girdi ve hamile kaldınız.. sadece yüzeye bosalmayla, üstelik kızlık zarı duruyorken, 15 cm yolu telef olmadan gidip yumurtayı dollemek de....ne biliyim
Çok sagolunnBen de bebek sahibi olmanın cinselliğe kötü etki ettiğini düşünmüyorum. Hatta doğumdan sonra daha keyifli oldugunu düşünmeye başladım 2 aydır. Bebeğin eşleri birbirine daha da bağladığı bir gerçek. Zaman problemi olabilir doğumdan sonra sex yapabilmek için ama 6. Aydan sonra Bebiş geceleri sık uyanmaz bu sorun da ortadan kalkar.
Bebeğin evliliği cinselliiği kötü yönde etkilediğini ifade eden pekçok yorum okudum. Ancak tecrübelerim bunun tersi yönde.
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebeğiniz
Kendin yazmışsın denemelerde kan geldi diye.esimle ilişkiye girmeye çalıştık ama acı duymadım demissin.bende soruyorum sen girip girmediğini bilmiyor musun?en kotu ucu girdi ve boşaldı,hamile kaldın.. o zaman nasıl vajinismussunYa sorgulamaktan vazgeçin arkadaşlar ben hiç biseyi isteyerek yapmadım
Onun da çeşitleri var maalesef, hiç yaklaşamayanlar ileri düzey kademe kademe devam ediyorKendin yazmışsın denemelerde kan geldi diye.esimle ilişkiye girmeye çalıştık ama acı duymadım demissin.bende soruyorum sen girip girmediğini bilmiyor musun?en kotu ucu girdi ve boşaldı,hamile kaldın.. o zaman nasıl vajinismussun
Doğumdan sonra genişleme oluyor denilmiş galiba onu sordumBebek büyüdükçe aşağa baskı yaptığından genişleme olur, doğum anındaki genişleme bundan bağımsız.
Herkeste aynı olmuyor o ya, bir de konu sahibi olmasa da olur modunda zaten
Kötü yorum yapanlar da kendi yasadıklarını ya da birilerinden duyduklarını yazıyor ve okuduklarım kesin her sey bitti, aksi mümkün değil gibi yazmıs. Ben de diyorum ki tek doğru ya da standart ilişki kuralları yok. Ayrica ben vajinismusken esimde cinsel isteksizlik yoktu. Sonradan gelisti, cünkü hayatimizda normal bir cinsellik yoktu ve haliyle o da cinsellikten uzaklasti. Evet vajinismusu da astık, cinsel isteksizligi de astik üstelik pespese 2 dogumdan sonra ve su anda ikimizi de tatmin eden gayet iyi bir cinsel hayatimiz var. Demek ki mümkün. Böylesine zor bir sürecten gecen insanlara oo sen bittin artik diyecek bir tablo yok ortada.Kendiniz farkli bir deneyim yaşamiş olabilirsiniz tamam da öyle bir yaziyorsunuz ki biz olumsuz yorum yazanlar sanki uyduruyoruz asilsiz şeyler soyluyoruz gibi dikkate almayin diyorsunuz.
Normal cinsel hayati oldugunu soyleyen bir çok kişi cocuktan sonra zorlandigini soyluyor, uyduruyor mu bu insanlar. Bence siz istisnalardansiniz eger soylediginiz gibiyse.
Ayrica siz vajinismusken eşinizde de zaten cinsel isteksizlik sorunu varmiş zaten. Bunca şey degişip herşeyin sonradan renklenmesi filan hele de cocuklardan sonra kusura bakmayin çoook zor iş. Siz başardiysaniz ne hoş, mutluluklar.
Ben de böyle yorumları anlamıyorum iste. Demek ki herkes kendi penceresinden bakıyor olaya. Niye sadece sizin 6 senenize mal oldu cocuk? Cocuk sizin mütemmim cüzünüz mü? Es kisisi neci? Bir de ayrilmayi düsünüyor???Benim 6 seneme mâl oldu 2 çocuk, adam boşanmayı bile düşünmüş o sürede, beni etkilemedi daha iyi oldu diyen arkadaşların bebekleri melekti anlaşılan.
Konu sahibi yıllarca erteleyecek bu işi adım gibi eminim, buradan da aldı gazı kimse onu bu sorunu çözmeye ikna edemez artık
Ben çalışan bir insanım günde 150km yol yapıyorum işle ev arasında, akşam 5.30a kadar çocuklar beni görmediğinden babaya gitmiyorlardı hep benim üzerimdeydiler. Biz yatak da ayırmadık ama ciddi bir isteksizlik sorunu yaşadım, çözemedikçe büyüdü. Herkesin hormonları aynı çalışmıyor. Herkes aynı değil evet ama siz de herkes aynıymış gibi anlatıyorsunuz. Konu sahibi henüz çok yeni hamile, bu sorunu çözme şansı var, belli ki eşi de istekli bir insan, neden ertelesine çanak tutalım ki, yapılması gereken şey kısa zamanda çözmesini telkin etmek. Herkesin eşi sizinki kadar sabırlı da değildir, benimki boşanmayı düşünmüş, vajinismusu yenemediği için boşanan da var forumda da gördük. Ortada çözülmesi mümkün ve yol alınmaya başlanmış bir sorun varsa "amaaaan rahatına bak sonra çözersin" demek doğru değil.Ben de böyle yorumları anlamıyorum iste. Demek ki herkes kendi penceresinden bakıyor olaya. Niye sadece sizin 6 senenize mal oldu cocuk? Cocuk sizin mütemmim cüzünüz mü? Es kisisi neci? Bir de ayrilmayi düsünüyor???
Sizde durum neydi bilmiyorum, bundan bağimsiz olarak yaziyorum. Bazen arkadaslarimdan duyuyorum cocuk olunca yataklari ayirdik, esim ise erken gidiyor rahatsiz oluyor, cocuklar uyuyunca uyuyorum bütün gün cok yoruluyorum vs. vs. Cocuk oldu diye degil de.. Baba baba oldugunu unutursa, anne kadin oldugunu unutursa evet evlilik biter.
Ben yorumumda bahsettiginiz gibi bir mesaj asla vermedim. Evliligin bitti, cinsel hayatin bitti yorumlarinin konu sahibine hic ama hic bir faydasi olmayacagini bildigim icin, ayni seyleri yasamis ve sorunu cözmüs biri olarak kendisinin de cözebilecegini söyledim.Ben çalışan bir insanım günde 150km yol yapıyorum işle ev arasında, akşam 5.30a kadar çocuklar beni görmediğinden babaya gitmiyorlardı hep benim üzerimdeydiler. Biz yatak da ayırmadık ama ciddi bir isteksizlik sorunu yaşadım, çözemedikçe büyüdü. Herkesin hormonları aynı çalışmıyor. Herkes aynı değil evet ama siz de herkes aynıymış gibi anlatıyorsunuz. Konu sahibi henüz çok yeni hamile, bu sorunu çözme şansı var, belli ki eşi de istekli bir insan, neden ertelesine çanak tutalım ki, yapılması gereken şey kısa zamanda çözmesini telkin etmek. Herkesin eşi sizinki kadar sabırlı da değildir, benimki boşanmayı düşünmüş, vajinismusu yenemediği için boşanan da var forumda da gördük. Ortada çözülmesi mümkün ve yol alınmaya başlanmış bir sorun varsa "amaaaan rahatına bak sonra çözersin" demek doğru değil
Sonra çözersin dert etme demeye getiriyorsunuz, bu doğru bir yaklaşım değil şundurumda. Vajinismus zaten ertele hastalığı olarak da biliniyor. Ertelemeye çanak tutmamalıyız.Ben yorumumda bahsettiginiz gibi bir mesaj asla vermedim. Evliligin bitti, cinsel hayatin bitti yorumlarinin konu sahibine hic ama hic bir faydasi olmayacagini bildigim icin, ayni seyleri yasamis ve sorunu cözmüs biri olarak kendisinin de cözebilecegini söyledim.
Farkinda misiniz konu sahibi hamile?? Ben önce hamile kalin, cocuk yapin amaaann vajinismus da bir ara cözülür demiyorum. Ama su an hamile kalmis zaten. Ve kendisi endiseli. Bunun üzerine yorumlar yandin sen, bittin sen.. Ben de diyorum ki hayir arkadasim yanmadin, bitmedin. Cocugun varken de cözebilirsin. Cok afedersiniz ama bilale anlatir gibi anlattiyorsunuz.Sonra çözersin dert etme demeye getiriyorsunuz, bu doğru bir yaklaşım değil şundurumda. Vajinismus zaten ertele hastalığı olarak da biliniyor. Ertelemeye çanak tutmamalıyız.
Hanımefendi anlamamakta direnen sizsiniz, yandın sen bittin sen diyen yoktu, bebek bğyğmeden çözmeye bak sonrası daha zor olabilir denildi. Ki konu sahibi epeyce yol almış zaten burada bırakmamalı dedikFarkinda misiniz konu sahibi hamile?? Ben önce hamile kalin, cocuk yapin amaaann vajinismus da bir ara cözülür demiyorum. Ama su an hamile kalmis zaten. Ve kendisi endiseli. Bunun üzerine yorumlar yandin sen, bittin sen.. Ben de diyorum ki hayir arkadasim yanmadin, bitmedin. Cocugun varken de cözebilirsin. Cok afedersiniz ama bilale anlatir gibi anlattiyorsunuz.
Vajinaya niçin elle muayene ediyor doktor o zaman? Çatı muayenesi için elle muayene yapar doktor. Çocuk doğurdum dokuz ay boyunca bir kez bile parmakla muayene edilmedim. 6. Haftada sadece vajinal ultrasondan 1 kez bakıldı. Ondan sonra hep karından bakıldı. Sonra da sezaryen oldum acilen.Doğum şekliyle alakası yok ki.
37. Haftadan sonra sezeyan da normal de olacak olsa çoğunlukla çatı muaynesi yaparlarVajinaya niçin elle muayene ediyor doktor o zaman? Çatı muayenesi için elle muayene yapar doktor. Çocuk doğurdum dokuz ay boyunca bir kez bile parmakla muayene edilmedim. 6. Haftada sadece vajinal ultrasondan 1 kez bakıldı. Ondan sonra hep karından bakıldı. Sonra da sezaryen oldum acilen.
Tüm yorumlari okumadim. Okudugum birkac yorum icin yazdim ve evliligin, cinsel hayatin bitti diyenleri dikkate almayin dedim. Kendi yasadigimdan örnek vererek cok korktugum ve doktorum da sezaryene tesvik ettigi halde epiduralsiz normal dogum yaptigimi yazdim. Bunda israrci olmamin bir nedeni de zihnimde vajinismusu cözebilmekti. Ama siz bundan sonra cözersin dert etme anliyorsaniz bir sey diyemiyorum artik.Hanımefendi anlamamakta direnen sizsiniz, yandın sen bittin sen diyen yoktu, bebek bğyğmeden çözmeye bak sonrası daha zor olabilir denildi. Ki konu sahibi epeyce yol almış zaten burada bırakmamalı dedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?