- 9 Nisan 2022
- 138
- 78
- 28
- Konu Sahibi Calikusucuk
-
Bilemiyorum demek ki öyle. Belki de hala yenmemiştir.17 sene mi ...enistenize Allah peygamber sabrı vermiş galiba
yazık. bi doktor tedavisiyle düzelebilecekken heba olan bir evlilik. evet cinsellik evliliğin temelidir. aksi ev arkadaşlığıdır çünkü17 senedir vajinismus olup 2 cocuk sahibi bir ablam vardi. Yazilacaksa onun adi yazilsin.
Kolay hamileliğin yolu sürtünme ve vajinismus galiba.baksanıza bize oluk oluk boşalıyorlar tık yokApartları fln denemişmiydinizz ben o şekilde yendimmm ..
Siz yenemeden hamile kalmışsınız,
Ben yendim 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim alışamadan, bende doğumdan sonra tekrar tetikler diye korkmuyor değilim .
Ama Hayırlı olsun
Surtundum hamile miyim diyenlere cvp olsun bu sözünüz17 senedir vajinismus olup 2 cocuk sahibi bir ablam vardi. Yazilacaksa onun adi yazilsin.
Doktorun mucize diyecek hali yok ya.içinden oha demiştir ama size yansıtamaz ya.İnanın ki bizde şaşkınız hiç olmadı ilişki felan yaşamadık ama doktorum olur olur normal bu dedi bn önce hamilelik için gitmedim doktora adet gecikmesi için gitmiştim durumumuda anlattım bakalım bi dedi baktı hamilesin dedi demekki Allah dilerse oluyormuş
vaji iken hamile kalacak işi yapmak zorunda kalmak da çok zordur sanırsam ?Vaji iken hamile olduğumu öğrendim. Daha önce yaşayanlar mutlaka olmuştur.
Bu süreçte ne yapmam gerekiyor beni bir aydınlatın.
Banamı dediniz anlayamadım yorumu??Kolay hamileliğin yolu sürtünme ve vajinismus galiba.baksanıza bize oluk oluk boşalıyorlar tık yok
Ne var bu yorumda beğenmiyorsunuz anlamdım valla.Kolay hamileliğin yolu sürtünme ve vajinismus galiba.baksanıza bize oluk oluk boşalıyorlar tık yok
Genel konuştum ya. Çok olay var bu şekilde.Banamı dediniz anlayamadım yorumu??
Ben vajinismusu yendim çünkü..
Şaka gibi ya gerçekten şaka gibiHep diyorum hamile kalamıyorum diyenler sürtünsün, yemin ederim oran daha yüksek
Hayırlı olsun, sağlıkla doğar umarım. Ama henüz başlamamış cinsel hayatınız sağlam bir darbe almış olacak, üzgünüm.
Ne yaşayacağınızı düşünüyorsunuz mesela? Akşam sabah bunu yapan yani işi bu olan insanlar var onlara hiç bir şey olmuyor örneğin,size ne olacağından korkuyorsunuz tam olarak? Adam sizi yırtar geçer mi mesela, ya da ikiye mi bölünürsünüz? Acıyacak mı e başlarda evet de acısa da öldürmüyor yani.Şimdi linçlerler beni siz lütfen yorum yapmayın empati kuramıyorsunuz bır bır bırrrrrO kadar haklısınız ki ama yapamıyorum deniyorum hamilelikte denemek daha zormuş
Bu tarz mesajları neden beğenmiyorlar hiç anlamıyorum.kötü birşey demiyoruz ki.bu arada 4 ay yine iyi valla.bazen diyorum doya doya seks yapıyoruz şanslıyız.bazen de şu şahane üreme sistemlerini kıskanmıyor değilim.Vuhhuuu vajinusmus olmayıp tutturamayanlar ağlasın
Şahsen ben 4 ayda anca tutturuyorum
Ama bebek gelmeden vajinusmus acilen yenilmeli
Yoksa istesenizde olmayacak
Acele edin bence
Denedik bacim onu da denedik ajakakakaHep diyorum hamile kalamıyorum diyenler sürtünsün, yemin ederim oran daha yüksek
Hayırlı olsun, sağlıkla doğar umarım. Ama henüz başlamamış cinsel hayatınız sağlam bir darbe almış olacak, üzgünüm.
Naapim bayılacak gibi oluyorumNe yaşayacağınızı düşünüyorsunuz mesela? Akşam sabah bunu yapan yani işi bu olan insanlar var onlara hiç bir şey olmuyor örneğin,size ne olacağından korkuyorsunuz tam olarak? Adam sizi yırtar geçer mi mesela, ya da ikiye mi bölünürsünüz? Acıyacak mı e başlarda evet de acısa da öldürmüyor yani.Şimdi linçlerler beni siz lütfen yorum yapmayın empati kuramıyorsunuz bır bır bırrrrr
Tşkler ne güzel yazmışsınızVajinismusken ilk denemelerde hamile kaldim ben de..bir yandan öncesinde sorunu tamamen cözmek ve normal bir evlilik yasamak elbette istiyorken, anne olma istegi agir basti ve korunmuyordum. Normal dogum yaptim. Korkuyordum, doktorum da sezaryene yönlendiriyordu. Ama dogaya güvendim her seyi akisina biraktim. Tamamen dogal, epiduralsiz normal dogum yaptim. Ama buradaki olumsuz yorumlari, cinsellik, ask hayati, evlilik bittileri vs dikkate almayin. Bizim pespese 2 cocuktan sonra renklendi cinsel hayatimiz. Es olaraksa ne vajinismusken, ne hamilelikte, ne yasadigimiz hastaliklar, baska sorunlar vs hicbir sey aramizi acmadi aksine daha da yakinlastirdi. Umarim sizin hayatinizda her sey cok ama cok daha güzel olur
AyynenVajinismus ilişkiye girememek değil mi? Bölünerek mi çoğalıyorsunuz anlamadım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?