Vajinusmusum hamile olduğumu öğrendim

17 senedir vajinismus olup 2 cocuk sahibi bir ablam vardi. Yazilacaksa onun adi yazilsin.
yazık. bi doktor tedavisiyle düzelebilecekken heba olan bir evlilik. evet cinsellik evliliğin temelidir. aksi ev arkadaşlığıdır çünkü

Kolay hamileliğin yolu sürtünme ve vajinismus galiba.baksanıza bize oluk oluk boşalıyorlar tık yok

Doktorun mucize diyecek hali yok ya.içinden oha demiştir ama size yansıtamaz ya.

Şaka gibi ya gerçekten şaka gibi vajinismus iken hamile kalmak ulan ,3 yıldır hamile kalalım diye görmediğimiz girmediğimiz pozisyon kalmadı ne diyeyim ki diyecek bir şey yok son nokta gerçekten

O kadar haklısınız ki ama yapamıyorum deniyorum hamilelikte denemek daha zormuş
Ne yaşayacağınızı düşünüyorsunuz mesela? Akşam sabah bunu yapan yani işi bu olan insanlar var onlara hiç bir şey olmuyor örneğin,size ne olacağından korkuyorsunuz tam olarak? Adam sizi yırtar geçer mi mesela, ya da ikiye mi bölünürsünüz? Acıyacak mı e başlarda evet de acısa da öldürmüyor yani.Şimdi linçlerler beni siz lütfen yorum yapmayın empati kuramıyorsunuz bır bır bırrrrr

Vuhhuuu vajinusmus olmayıp tutturamayanlar ağlasın
Şahsen ben 4 ayda anca tutturuyorum
Ama bebek gelmeden vajinusmus acilen yenilmeli
Yoksa istesenizde olmayacak
Acele edin bence
Bu tarz mesajları neden beğenmiyorlar hiç anlamıyorum.kötü birşey demiyoruz ki.bu arada 4 ay yine iyi valla.bazen diyorum doya doya seks yapıyoruz şanslıyız.bazen de şu şahane üreme sistemlerini kıskanmıyor değilim.

Vajinismusken ilk denemelerde hamile kaldim ben de..bir yandan öncesinde sorunu tamamen cözmek ve normal bir evlilik yasamak elbette istiyorken, anne olma istegi agir basti ve korunmuyordum. Normal dogum yaptim. Korkuyordum, doktorum da sezaryene yönlendiriyordu. Ama dogaya güvendim her seyi akisina biraktim. Tamamen dogal, epiduralsiz normal dogum yaptim. Ama buradaki olumsuz yorumlari, cinsellik, ask hayati, evlilik bittileri vs dikkate almayin. Bizim pespese 2 cocuktan sonra renklendi cinsel hayatimiz. Es olaraksa ne vajinismusken, ne hamilelikte, ne yasadigimiz hastaliklar, baska sorunlar vs hicbir sey aramizi acmadi aksine daha da yakinlastirdi. Umarim sizin hayatinizda her sey cok ama cok daha güzel olur

Naapim bayılacak gibi oluyorum

Tşkler ne güzel yazmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…