- 29 Ocak 2012
- 2.459
- 1.227
Burdada hediye olayi var ama giysiden cok para takiliyo giyside getiriliyo yani sira ama onlara guvenip almamazlik yapmak istemiyorum kimin ne getirecegi belli degl buyuk beden alirlar kalirim snra oyle minik bebekle :)
bilmem herkes 50 fazla alma diyor bitane tulum aldim 50 bitane altli ustlu piyama, bitane hastane cikisi var zaten kucucuk oda 50 beden, bde ikitane ic atlet 50. 3 tane 50'lik tulum daha alsam yeter bence cnku cabuk buyuyolarmis ilk haftalar baktim yetmiyo aldirirm yine ama bence gerek kalmaz. Bence sende alma fazla 50. Bde magazadan magazaya degisiyo bedenler 54 beden aldigim atletler diger 50 atletlerden daha kucuk duruyo. Geri kalan 56 - 62 - 68 smdiden bikac takim var zaten sagolsun kaynanam hep buyuk beden almis :) 70- 80 bedenler bile var Bi ark dogum yapti 52 cm 50 cok az giydi cocuk simdi 56 bile kuculmeye baslamis daha 1 bucuk haftalik filan dusun . Msllh cnm Allah tamamlamayi nasip etsin ins
Bence de hastane çıkışına baktım çok minik ya ben de almam en küçük bedenden mantıklı almışın sn de büyükler öyle ya bugün annem zıbınları büyük büyük almış hatta bi tanesi 1-3 yaş arası :)) âmin canım inşallah güle güle kullanmayı nasip etsin :)