- 29 Ocak 2012
- 2.459
- 1.227
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım ben vajıyı yenelı daha 1 ay oldu,bu bızım halıyle bebış için ılk ayımız,ins.tutmustur,ins.canım darısı hepinizin basına,bu ay benm tutmussa guzel bı bayram hedıyesı olcak tum aıleye ban.allah ım ınsallah vardr.dıs gebelık faln degıldır:18:
hayırlı olsun canım. 2. çizgi silik de çıksa hamilesin diyo hemşireler.. silik çıkması hamileliğin çok yeni olduğunu gösteriyomuş.. Allah tamamına erdirsin.. hele bir de 10 aydır deniyorsan çok daha sevndim.. Allah herkese aratmadan versin inşallah..
Günaydın kızlarr
Hanzadem senin gidişat belli gibi hadi inş. öyledir ama pazartesi gününe daha çok var nasıl bekliceksin ben olsam duramazdım walla bu arada sabah kalktım çamaşırımda kahverengi bi leke benim surat düştü tabi ama henüz devamı yok bekliyom Allah hepimize hayırlısını versin bu arada o leke orucumu bozar mı ???
sagol canm benm ınsallah vardr,bu sabhkı sılık cıkmadı koyu çıktı.darısı tum arkdsların basına canm.ben 10 aydr denemıyrum canım bu ılk ayım.vajıyı 1 ay oldu yenelı
canım tebrikler.......................
Topıgımızın ılk hamılesısın hadı sonucları ogrende kutlamalara baslayalım bı tane daha kacak hamısımız var galıbaa bı gelsınn bakalım
Topıgımızın ılk hamılesısın hadı sonucları ogrende kutlamalara baslayalım bı tane daha kacak hamısımız var galıbaa bı gelsınn bakalım
gunaydın kızlar,bugun reglı gunum,sabah yıne test yaptım hemen 2. cızgı belırdı,dune gore daha koyu cıktı,sanırım hamıleyım,yavas yavs emın olmaya basladım,çooook guzel bı duygu orda 2 cızgı gormek,ısteyen herkesın tutsun ınsallah bu ay.pazartsı doktra gıtcez reglı olmassam,karnımı oksayıp duruyorumcokta heveslenmıyeyım dıyorum ama farklı marka testlerde hep 2.çizgı cıkıyor,umarım guzel sonuç alırız hepimiz.....
kızlar adet oldum listeyi kim düzenliyordu benim yeni bat 7 eylül
zaten moralim bozuktu bu da üstüne tuz biber ekti
Anne adaylari Bat :18: Deneme süreci :97: Durum:26: Owner 20 Temmuz 2 ay Gecikme var, bebekmi var Trinity 2 Agustos 1 ay Bekliyor Dahlia34 4 Agustos 3 ay Bekliyor Alexanderetta 9 Agustos 1 ay Bekliyor Elvan Düzensiz tahmin 11 Agustos 2.ay Bekliyor Hanzadem27 11 Agustos 1 ay Bekliyor Saskinanne 12 Agustos 2 ay Bekliyor Canikom12 20 Agustos 3 ay Bekliyor Snowflaken 23 Agustos 10 ay Bekliyor Rabit 24 Agustos 3 ay Bekliyor Cileklipuding 28 Agustos 3 ay Bekliyor Kemre Senay_Mehmet
Evvvvettt evet kizlar, Ownerdan ses seda yok merak içindeyim ins hamiledir..
Trinityyyy acaba regl oldunmuuuuu???
Dahlia34 Canim senin reglinde yarin bakalim ins regl olmazsin ins hamilesindir sende hepimizde ins
KIZLAR batlar yaklasti.. ama ben heycanli degilim nedense :44: hiiii düsünmeme taraftariyim.. ins Allah gönüllerimizdekini nasip eder hepimize
Sela tatlim senide yazayimmi listeye
sagol canm benm ınsallah vardr,bu sabhkı sılık cıkmadı koyu çıktı.darısı tum arkdsların basına canm.ben 10 aydr denemıyrum canım bu ılk ayım.vajıyı 1 ay oldu yenelı
Kızlaarrr ben de test yaptım bu sabah ikinici çizgi çıktı hafif silikti ama yinede bakınca baya belli oluyodu yaaa çok heyecanlıyım inş. doğrudur yarın yine yapıp pazartesi doktora gidiccem :))