inşallah öyle olumsuzlukalr yaşamayacaksındır allahın izni ile... aynı doktora gidiyon dimi..zatenn teste yollamıştı eğer pıhtı sıkıntı ise iğneyle gebeliği devam ettirmek denen çözüm var yahuu... allahım sağlıcakla versin yavrunuzu inşlh.... hadi çık internettenn uzannn çok durmaaaa çık ki bende çıkammm güzel düşün bol dua okuuuuuuuuuuu uzan yatıveröyle gökçe ya biz de sevinemedik bile şimdide mutlu mu olayım üzüleyimmi ben de bilemiyorum yine aynı kaygılar yine kürtaj olur muyum korkusu yine bebeğimi kaybetme korkusu. amin amin bacım
giremedim yaramazpisicim kaç gündür yatıyorum. sizlere güzel haberler verecektim aşağı yukarı bir hafta önce hamile olduğumu öğrendim ama vermeye fırsat bulamadan sonu benzemesin geçenki gibi pıhtı geldi benden. dr gittik apar topar önce ultrasonda baktı üstten kese görünüyor dedi 4.5 haftalık dedi ama küçük olduğu için sana canlı olup olmadığı hakkında bir şey diyemem çünkü kese küçük dedi. ama düşk tehliken vvar diye de ekledi. yatıp dinleneceksin dedi progesteron verdi fakat eve geldikten osnra kahverengi lekeler geldi aradık bir iğne ismi verdi kanaman olrsa da gel dedi. çok şükür kanaamam yok lekelerin rengi de açıldı giib ama ben emin olamıyorum . korkuyorum bir yandan da kendimi olumlu düşünmeye iterken olumsuza da kendimi hazırlıyorum Allah korusun.. şimdi yatıyorum dr kalkmıcaksın dedi, şu an yatıyorum nolur dualarınızda unutmayın bizi dualarınıza ihtiyacım var. Allah isteyen herkese versin ama sorunsuz nasip etsin inşaallah....
sezsizce sen geldin aklıma kahverengi leke geldi demiştin nasıldı o zamanlar dr ne dedi şimdinasılsın. bebişin nasıl Allah sağlıktan ayırmasın inşaallah.
elvanım sen nasılsın inşaallah herşey yolundadır ve bebişin de iyidir. gökçem sınava çalışıyordum ama bu aralar yattığım yerden kafam takılı kalmasın diye okuyorum sadece onun akibeti de dr a gidice belli olacak. şimdi canlı mı değil mi onu bile bilmiyoruz,
Allah ım bu kez sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıklı sıhhattli bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin hepimiz için
öle pimpiriklilik etme bacımm bol bol dua oku rabbbim sağlıcakla versin inşallah... iyi düşün herşey iyi olsun bacımm
inşallah öyle olumsuzlukalr yaşamayacaksındır allahın izni ile... aynı doktora gidiyon dimi..zatenn teste yollamıştı eğer pıhtı sıkıntı ise iğneyle gebeliği devam ettirmek denen çözüm var yahuu... allahım sağlıcakla versin yavrunuzu inşlh.... hadi çık internettenn uzannn çok durmaaaa çık ki bende çıkammm güzel düşün bol dua okuuuuuuuuuuu uzan yatıver
Canım 2 gündür geliyo yine ama benimki çok koyu kahve değil Dr a anlattım geçenki gidişimde Dr kırmızıya benzemediği müddetçe korkma dedi yarın da randevum var yarın belli olcak iyi mi kötü mü inş iyidir ..ayy sevindim hamiş olmana ama böyle olunca üzüldüm inş iyi olur sağlıkla kucağına alırsın canım bir de ilk 4 ay 70000 subhanallahi vebihamdihi Çek düşük olmaması için sayıyı tamamlayamasanda sürekli çekmeye çalış canım inş sağlıkla doğar
kız hopefor sen hamılemısın yenı gordum ınsan soylemezmı yaaaa
sölemeye fırsatım olmadı ki sevgi
gozun aydın cnm benım
giremedim yaramazpisicim kaç gündür yatıyorum. sizlere güzel haberler verecektim aşağı yukarı bir hafta önce hamile olduğumu öğrendim ama vermeye fırsat bulamadan sonu benzemesin geçenki gibi pıhtı geldi benden. dr gittik apar topar önce ultrasonda baktı üstten kese görünüyor dedi 4.5 haftalık dedi ama küçük olduğu için sana canlı olup olmadığı hakkında bir şey diyemem çünkü kese küçük dedi. ama düşk tehliken vvar diye de ekledi. yatıp dinleneceksin dedi progesteron verdi fakat eve geldikten osnra kahverengi lekeler geldi aradık bir iğne ismi verdi kanaman olrsa da gel dedi. çok şükür kanaamam yok lekelerin rengi de açıldı giib ama ben emin olamıyorum . korkuyorum bir yandan da kendimi olumlu düşünmeye iterken olumsuza da kendimi hazırlıyorum Allah korusun.. şimdi yatıyorum dr kalkmıcaksın dedi, şu an yatıyorum nolur dualarınızda unutmayın bizi dualarınıza ihtiyacım var. Allah isteyen herkese versin ama sorunsuz nasip etsin inşaallah....
sezsizce sen geldin aklıma kahverengi leke geldi demiştin nasıldı o zamanlar dr ne dedi şimdinasılsın. bebişin nasıl Allah sağlıktan ayırmasın inşaallah.
elvanım sen nasılsın inşaallah herşey yolundadır ve bebişin de iyidir. gökçem sınava çalışıyordum ama bu aralar yattığım yerden kafam takılı kalmasın diye okuyorum sadece onun akibeti de dr a gidice belli olacak. şimdi canlı mı değil mi onu bile bilmiyoruz,
Allah ım bu kez sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıklı sıhhattli bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin hepimiz için
yatıyorum gökçe şu anda zaten kendim olsam bu kadar dayanamam ama söz konusu bebeğim olunca hiç kalkmıorm nerdeyse...
benim de çokk koyu değil canım çok şükür hatta ilkine göre bayağı açıldı da rengi ama yine de korkuyorm. hadi inşaallah her şey yolundadır canım inşaallah sağlıklıdır bebişin inşaallah seninle kalır yoldasın olur. yattığım yerden çekmeye çalışırım Allah ın izniyle bir kere de yamak zorunda değiliz dimi sayı itibariyle de biraz zor olur gibi amin canım Allah razı olsun inşaallah hepimiz kaygılarımızdan sıyrılırız
Çalışınca tatili tatilde de ( tabi tatil iyi geçmezse ) işi özlüyorum ben tatile de gidemedik bu sene sıkıldım iyice inş seneye bebişimle tatile gidebilirim :))
Allah kabul etsin canım ben hiç ara vermemek için Türkçe mealini okumuştum reglken de okuman gerekiyor ya da Kur'an dan okuyorsan reglken başka birinin senin yerine okuması gerekiyor 41 gün üst üste olmalı çünküinş sen de bu esnada hamile kalırsın :) ben okumayı bitirdikten 4-5 gün sonra öğrenmiştim :))
hopefor
bebek için tebrikler. endişelenme, allah tamamına erdşrsn bu sefer inşallah. dualarımız seninle.
elvan
bebeğin hala seninle, çok sevindim. umarım pıhtı meselesi de çözülür. sana bakıp gittim arada bir. yazamadım. yakında yazlıpa gidicem annemin yanına. uzunca süre gelemeyebilirim. kendinize iyi bakın hepiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?