gunaydın kızlar reglıme 1 gun var sabh dayanamyıp test yaptım 2.çizgı sılık cıktı,gölgede bıle bellı oluyo hafıfce,:18:öyle dıyeyım,acaba varmı bıseyler,tekrar tekrar bakıp duruyorum yanlışmı goruyorum dıye ama görüyorum sonucta,insan gebelık testını askım dıye severmi
çok sevındım ama varla yok arası bı duygudayım,yarın tekrarlıcm testı ,insallah daha cok belırgınlesir
Canım yine de umutlanma ama ben de dayanamayıp olmam gereken adet günümde yapmıştım. 2. çizgi çok silik çıkmıştı sonra doğru kan tahliline koşmuştumHADİ HAYIRLI HABERLERİNİ BEKLİYORUZ..
güzelm bende yeneli bir ay oldu senin gibi...az kalmş regl gününe inş olmazsın bebişin gelmiştir...bende bu ay denedim ama bilmiyorm..benimde bat 20 ağusts...değişikliler oldu mu sende kasıkta batma mide bulantısı göğüste koyulaşma ve şişme felan...ne bileyim hamile kalanlarde böle oluyormş ama herkes bir değil tabi ama genelde böle..bende bunlrın hiç biri yok daha çok erken ama ilk aydn çok zor benim için..inş sen hamilesndr...
güzelm bende yeneli bir ay oldu senin gibi...az kalmş regl gününe inş olmazsın bebişin gelmiştir...bende bu ay denedim ama bilmiyorm..benimde bat 20 ağusts...değişikliler oldu mu sende kasıkta batma mide bulantısı göğüste koyulaşma ve şişme felan...ne bileyim hamile kalanlarde böle oluyormş ama herkes bir değil tabi ama genelde böle..bende bunlrın hiç biri yok daha çok erken ama ilk aydn çok zor benim için..inş sen hamilesndr...
yani aslında şu an gebelik oluşsa da adetin gecikinceye kadar bebek hücre boyutunda olduğu için etkilenmiyormuş. Ben yine de hamileyim gibi dikkat edicem diyorsanız MAJEZİK YASAK hamilelikte. Altını çizmek isterim.
ben yanlış okumuşum, majezik doz olarak daha uygun zannetmişim. sonradan farkettim, kusura bakma :78:.evet canm bılıyrum,içme dıyorum bende
kimse yok bu topikte yawwwww... ovulasyon testi kullanan var mı yumurtlama günlrinizi nasıl hesaplıysnz buradaki sitedn mi? aktif olun yaww....hamile kalan var mı ???
ben yanlış okumuşum, majezik doz olarak daha uygun zannetmişim. sonradan farkettim, kusura bakma :78:.[/QU
onemlı degıl
gunaydın kızlar,bugun reglı gunum,sabah yıne test yaptım hemen 2. cızgı belırdı,dune gore daha koyu cıktı,sanırım hamıleyım,yavas yavs emın olmaya basladım,çooook guzel bı duygu orda 2 cızgı gormek,ısteyen herkesın tutsun ınsallah bu ay.pazartsı doktra gıtcez reglı olmassam,karnımı oksayıp duruyorumcokta heveslenmıyeyım dıyorum ama farklı marka testlerde hep 2.çizgı cıkıyor,umarım guzel sonuç alırız hepimiz.....
gunaydın kızlar,bugun reglı gunum,sabah yıne test yaptım hemen 2. cızgı belırdı,dune gore daha koyu cıktı,sanırım hamıleyım,yavas yavs emın olmaya basladım,çooook guzel bı duygu orda 2 cızgı gormek,ısteyen herkesın tutsun ınsallah bu ay.pazartsı doktra gıtcez reglı olmassam,karnımı oksayıp duruyorumcokta heveslenmıyeyım dıyorum ama farklı marka testlerde hep 2.çizgı cıkıyor,umarım guzel sonuç alırız hepimiz.....
canım hayırlı olsun Allah zamanı gelince bizlere de nasip etsin sağlıklı sıhhatli bebişlerrrsu an gıtsen aslnda özel hastahaneler 45 dk ıcınde sonuc verıyor cıkar muhtemelen dıye dusunuyorum cızgı belırdıyse
arkadaşım sonuç gayet iyi büyük ihtimal çok yeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
COK SEVINDIM CANIM GOZUN AYDIN DARISI BIZE INSALLAH
10 AYDIR DENIYORDUN DIMI YANLIS HATIRLAMADIM?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?