eger bugunde olmazsan yarin erkenden ilk idrarla test yap canim ama sonuc negatif cikarsa uzulmek yok dilerim pozitiftir allah gonlune gore versn ins cnm
evet alacagım aksam giderken ama adet olucam galiba belirtiler olmaya basladı hayırlısı üzülmüycem ama insan ister isteme ümitlemiyo
Biliyorum canim o duyguyu. ins olmazsin guzel haberlerle gelirsin
Biliyorum canim o duyguyu. ins olmazsin guzel haberlerle gelirsin
arakdşlr ıyı günler sıze bışey danışcam ben adetımnden sonra bıraz rahtszlndm yanı adet bıtımımın 13.gunu falndı rahtszlndm hastneye gttm dr gebellık şüpn vrmı dedı evet dedm önce kan testı yaptı bana 0.8 çıktı sonra ben adeteme 2 gun kala yanı bayramın 1. gunu tekrar test yaptrdm sonuç 1.00 çıktı ve adetm gun geçti hala olmadm sızce tekrarlaymmı testi ne dysnz kızlar...
arakdşlr ıyı günler sıze bışey danışcam ben adetımnden sonra bıraz rahtszlndm yanı adet bıtımımın 13.gunu falndı rahtszlndm hastneye gttm dr gebellık şüpn vrmı dedı evet dedm önce kan testı yaptı bana 0.8 çıktı sonra ben adeteme 2 gun kala yanı bayramın 1. gunu tekrar test yaptrdm sonuç 1.00 çıktı ve adetm gun geçti hala olmadm sızce tekrarlaymmı testi ne dysnz kızlar...
kızlar nasılsınız? bayram molasındaydım. ilk yaptığım şeylerden biri size bakmaktı, maşaallah dilinizin bağı çözülmüşdöktürmüşsünüz :))
diğer kızlar eminim anlayacaktır en çok seni merak ettim elvan gelir gelmez durum ne acaba diye girdim.. çok şükür iyiyiymişsiniz de cinsiyetiniz bile belli olmuş :) Allah sağlığıyla sıhhatiyle kucağına aldığın günleri de yaşatsın canımm...
selacım çok güzelmiş kızımızın adı. Allah şansını bahtını açık etsin inşaallah...
sezsizceeeeeeeeçok sevindiiim hayırlı uğurlu olsun inşaallah biliyorum senin de benim gibi daha önce bir kaybın oldu Allah ım bu kez tamamına erdirip kucağına almayı nasip etsin inşaallah bütün kalbimle diliyorum. canını sıkmazsam gelen leke konusunu göz ardı etme derim. benim de kahverengi leke gelmişti hiç bir rahatsızlığım yoktu gitmeyecektim yine de dr u aradım gel dedi kalbinin durduğunu öğrendim. inşaallah böyle bir şey olmaz kızların dediği gibi bu gibi şeyleri yaşayıp sağ salim doğuranlar da var inşaallah öyle olur ama bi baktır istersen en azından yapılması gereken bir şeyler varsa yapılır. inşaallah üzmemişimdir kalbine gam sokmamışımdır...
gökçeeem bacım nasılsın. döndün mü ki memleketten. biliyorum senin dr fobiniama bu kez ihmal etmezsin inşaallah
hazal hadi bakalım hayırlısı :))
oksamen üzme kendini belki de hayırlı zaman değildir. Allah hepimize bekletmeden hayırlısıyla birlikte güzel bir şekilde nasip etsin inşaallah...
zealea, dediğin videoyu izlicem :) docanın silkelenmesi gerektiğini yeni duydum valla bi diyim bakalım yapcak mıben beni silkele dediğimde bile olur mu canım öyle şey demişti :) ben de ya tutarsa demiştim
yaramazpisi ben kendime derdim anlarım diye :) sen beni solladın valla :)
kızlar arada unuttuğum arkadaşlarım varsa lütfen kusuruma bakmasınlar yol yorgunuyum :)
Ooooo canimmmm ozledim kiz seniihosgeldin tatlm nasl gecti bayram nerelere gittin. Sagol canim benim amin ins :) 16. haftanin icindeyiz cok sukur ins boyle devam eder.
Bu insanlar hep böyle canım ya zaten sen de cevabını vermişin iyi de yapmışın :)hadiiii test al hemen ...ama yanılmıyorsam çalışma az olmustu kendını de cok kaptırma hayırlısı olsun hakkında
elvan hayırlı olsun kuzum paşa mı geliyormuş :) aman da amann inş kucağına aldığın günüde göreceğiz
ben döndüm kızlar uzun bir bayram maratonundan sonra anadolu kadınları esımın akrabaları yedı benı cocuk var mı yok mu neden yok ya gercekten gerdilerTakılmam böyle şeylere normalde ama nasip diyorum hala uzatıyorlar ayyyyyyyy kayınvalıdem sen takma kızım onları cahıllık dedi Allahtan o bilinçli çok şükür
Elvanım pozitif düşünelim pıhtı azalıyodur kanama olmasa nasıl akacak kibakalim canim doktor yanilmadiysa pasa geliyo Allahin izniyle. 26snda randevum vr evde cok bunaldik esimde tatildeydi ise baslicakti bi cikalim disari dedik benim kirmizilar hemen geldiazdi ama korkuttu iste zaten sancilandimda hemen eve donduk. Ins bisey olmaz.
bu israrla soyleyen insanlari zaten hic anlamiyorum Allahin takdiri bu yahu diretmenin ne anlami var. Cok sinir bozucu ama aldirma Rabbim en hayirli zamanda nasip eder ins
Bu insanlar hep böyle canım ya zaten sen de cevabını vermişin iyi de yapmışın :)
Elvanım pozitif düşünelim pıhtı azalıyodur kanama olmasa nasıl akacak kikötü şeyler getirme aklına
Noldu canım ?kızlar ağlamak istiyorummm....((
Canım zaten adetin 13. Günü belli olmaz biraz daha bekle idrar testi yaparakdşlr ıyı günler sıze bışey danışcam ben adetımnden sonra bıraz rahtszlndm yanı adet bıtımımın 13.gunu falndı rahtszlndm hastneye gttm dr gebellık şüpn vrmı dedı evet dedm önce kan testı yaptı bana 0.8 çıktı sonra ben adeteme 2 gun kala yanı bayramın 1. gunu tekrar test yaptrdm sonuç 1.00 çıktı ve adetm gun geçti hala olmadm sızce tekrarlaymmı testi ne dysnz kızlar...
kızlar nasılsınız? bayram molasındaydım. ilk yaptığım şeylerden biri size bakmaktı, maşaallah dilinizin bağı çözülmüşdöktürmüşsünüz :))
diğer kızlar eminim anlayacaktır en çok seni merak ettim elvan gelir gelmez durum ne acaba diye girdim.. çok şükür iyiyiymişsiniz de cinsiyetiniz bile belli olmuş :) Allah sağlığıyla sıhhatiyle kucağına aldığın günleri de yaşatsın canımm...
selacım çok güzelmiş kızımızın adı. Allah şansını bahtını açık etsin inşaallah...
sezsizceeeeeeeeçok sevindiiim hayırlı uğurlu olsun inşaallah biliyorum senin de benim gibi daha önce bir kaybın oldu Allah ım bu kez tamamına erdirip kucağına almayı nasip etsin inşaallah bütün kalbimle diliyorum. canını sıkmazsam gelen leke konusunu göz ardı etme derim. benim de kahverengi leke gelmişti hiç bir rahatsızlığım yoktu gitmeyecektim yine de dr u aradım gel dedi kalbinin durduğunu öğrendim. inşaallah böyle bir şey olmaz kızların dediği gibi bu gibi şeyleri yaşayıp sağ salim doğuranlar da var inşaallah öyle olur ama bi baktır istersen en azından yapılması gereken bir şeyler varsa yapılır. inşaallah üzmemişimdir kalbine gam sokmamışımdır...
gökçeeem bacım nasılsın. döndün mü ki memleketten. biliyorum senin dr fobiniama bu kez ihmal etmezsin inşaallah
hazal hadi bakalım hayırlısı :))
oksamen üzme kendini belki de hayırlı zaman değildir. Allah hepimize bekletmeden hayırlısıyla birlikte güzel bir şekilde nasip etsin inşaallah...
zealea, dediğin videoyu izlicem :) docanın silkelenmesi gerektiğini yeni duydum valla bi diyim bakalım yapcak mıben beni silkele dediğimde bile olur mu canım öyle şey demişti :) ben de ya tutarsa demiştim
yaramazpisi ben kendime derdim anlarım diye :) sen beni solladın valla :)
kızlar arada unuttuğum arkadaşlarım varsa lütfen kusuruma bakmasınlar yol yorgunuyum :)
Buranın samimiyeti çoğu yerde yok ya seviyorum sizleri :)
benim de bulantılar arttı artık gece yatmadan bi posta lavaboyla görüşüyoruz eşim askere gidecek çarşambaya bu ara onun için geliyorlar yoğunuz bulantıyla bişeyler hazırlamaya çalışıyorum filan zor oluyo .. Bir de bugün dank etti eşimin gideceği hüzünlüyüm anlayacağınArtik ne dusunecegimide sasirdim valla. Normalde kanamalar agrisiz oluyodu canim ama disaridayken sancilandim nefes kesiciydi hemen eve geldik hic aklimdanda gecmedi kanama olacagi az bsydi ama dedgn gibi ins pihtinin yok olmasindandir
senin nasil gidiyo bakimm
benim de bulantılar arttı artık gece yatmadan bi posta lavaboyla görüşüyoruz eşim askere gidecek çarşambaya bu ara onun için geliyorlar yoğunuz bulantıyla bişeyler hazırlamaya çalışıyorum filan zor oluyo .. Bir de bugün dank etti eşimin gideceği hüzünlüyüm anlayacağınhayırlısı bakalım sağ salim gelir inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?