Kızlar merhaba vajiyi yeneli 9 gün oldu adetim 3 gün gecikti gecikmesi normal mi?Kasıklarımda belimde adet ağrısı gibi ağrı var ama bu ağrı 9 gündür var ve akıntım oluyor..hamile kalma olasılığım çok çok düşük 1haftada tutucak değil ya ama insan heyecanlanıyor işte ya hiç gelmesin hamiş olayım:)yada bir an önce gelsin düzenli çalışmalara başlayalım:)tecrübeliler bilgilendirirseniz sevinirim...
Sagol ablam. Sende neye baktilar tam olarak? Hafif kan pihtilasmasi çiktiya, simdi tekrarlanmasi gerkiyor ama daha detayli bakilcakmis, neye bakilacagini söylemedi.
çok sükür evet dünyanin skntisini yaptim kendime, daha çekilmeden. Baska bi yöntemi daha varmis. Ins hayirli sonuçlar alirim.
Merhaba canlarim 15.haftaya girdik Allahın izniyle ve patlamaya başladık gibi görünüyor :))
Karnım basenlerim acayip kaçınmaya başladı.sabah akşam yaglaniyorum ınş ise yarar.
Buarada bir kez daha sormak istiyorum ikili test iyi çıktı herşey normal sizce 3lu ve 4lu yaptirmal miyim dr gerek görmedi ama biz istersek yapar herhalde 3lu ve 4lu testte neye bakılıyor farkı var mi.ınş sağlıkla gelir bebislerimiz nisan 8de randevumuz var
ben rapor vereyim doktordan geldim ..çok şükür benim de hormonlar normal çıktı ...smear alındı..o haftaya belli olacakk..doktorumu iyiki değiştirmişim çok memnun kaldımm es es de olan varsa hemen tavsiye edebilirim:)))sorun yok ama daha sağlıklı gebelik için 1 adet daha gör dedi, bende sanırım dinliycem doktorumu:)))inş.artık bat lara tekrar katılma zamanı yaklaşıyor..:)))
Merhaba canlarim 15.haftaya girdik Allahın izniyle ve patlamaya başladık gibi görünüyor :))
Karnım basenlerim acayip kaçınmaya başladı.sabah akşam yaglaniyorum ınş ise yarar.
Buarada bir kez daha sormak istiyorum ikili test iyi çıktı herşey normal sizce 3lu ve 4lu yaptirmal miyim dr gerek görmedi ama biz istersek yapar herhalde 3lu ve 4lu testte neye bakılıyor farkı var mi.ınş sağlıkla gelir bebislerimiz nisan 8de randevumuz var
mesaj kutun doluymuş, mesajımı gönderemedim haberin olsun.
Tirinity Sela yanlarım teşekkürler.ne kadar takmayim desende elimde değil burcumun özelliği :)))
Zaten allah korusun kötü bişey olsa aldirmam minigi mi içim rahatlığın diye
Sela tamam kuzum kızma sinir yapma :))) yaptirmiyom ummahh size sizlerle konuşmak bile rahatlatıyor insanı
Buarada bende sürekli yaglaniyorum güreşçi misali vıcık vıcık geziyom ortalıkta ay bide tatlı kasiniyo ki sorma kullandığının özel binkremvyag var mi.ben bebe yağı ve has zeytinyağı kullaniyorm
daha dün gibi hatırlıyorum hamileyim dediğin günü..Zaman nasıl geçiyor..Allah bir nefeste kurtarsın bebişini oğlunu al kucağına kokla inşallah
A.s hosgeldin :) Sizleri burda görmek çok güzel :) Anacim çogu kayiplara karisti..
Bu sene harbiden erkek senesi, çevremdekiler, forumdakiler msllh hepsinin tosuncuklari olcak
Isim ne olcak düsündünüzmü listeye yazayim.. Ins kolayca dogurur kucaklarsin mis kokulunu.. Bizleride habersiz birakma
sagol canım artık evdeyım girerım sıksık.Kısmetse GÖKTÜRK koycaz oğlumuzun adını,sende varmı canım bseyler gecmısı okumadım.guzel haberlerını alırız tez zamnda.öpyrum
ecrin gözünaydın çok sevindimhele doktorunu sevmene ve güvenmene daha da çok sevindim. iyi doktor bulmak çok önemli gerçekten. inşallah 1 adetten sonra sahalara dönersin, bu sefer sağlıklı bir gebeliğin olur. hadi geçmiş olsun
benim işim hiç yolunda gitmiyoki ama yinede cok şükür o gün kan verilirken bişey olmuş kana homajenizemi dedi bişe deiler o yüzden sonuçlar çıkmadı tekrar yarın sabah gel dediler calıstıgım için gidemedim artık bu ayda olmazsam tekrardan başka doktora gidicem bide bişe dicem aderim gecen hafta bitti bu hafta idrarımı yaparken vajide yanma hissi oluyo bide 2 gündür sol kasıgımda yanma bunlar nedendir aceba
ben rapor vereyim doktordan geldim ..çok şükür benim de hormonlar normal çıktı ...smear alındı..o haftaya belli olacakk..doktorumu iyiki değiştirmişim çok memnun kaldımm es es de olan varsa hemen tavsiye edebilirim:)))sorun yok ama daha sağlıklı gebelik için 1 adet daha gör dedi, bende sanırım dinliycem doktorumu:)))inş.artık bat lara tekrar katılma zamanı yaklaşıyor..:)))
Evet, haklisin canim. InsAllah sonuçlarda temiz çikar Allahin izniyle.. Sen nasilsin, nasil gidiyo hamislik
Kızlar merhaba vajiyi yeneli 9 gün oldu adetim 3 gün gecikti gecikmesi normal mi?Kasıklarımda belimde adet ağrısı gibi ağrı var ama bu ağrı 9 gündür var ve akıntım oluyor..hamile kalma olasılığım çok çok düşük 1haftada tutucak değil ya ama insan heyecanlanıyor işte ya hiç gelmesin hamiş olayım:)yada bir an önce gelsin düzenli çalışmalara başlayalım:)tecrübeliler bilgilendirirseniz sevinirim...
sagol canım artık evdeyım girerım sıksık.Kısmetse GÖKTÜRK koycaz oğlumuzun adını,sende varmı canım bseyler gecmısı okumadım.guzel haberlerını alırız tez zamnda.öpyrum
çok geçmiş olsun... batma desen belki dicem hazalcım ama yanma belki üşütmeden olabilir...
oh oh ohhhhhhh çok şükür ecrinim çoooooook geçmiş olsuninşaallah smear in sonuçları da normal çıkar. her şey normal olsun da 1 ay daha bekleyin canım hayırlısıyla dinle dinle aklında bi tereddüt kalmazsa hiç olmazsa bir ay sonra doğar bebişin tek ki sağlıklı sıhhatli bi şekildi olsun çok sevindim ecrinim çoook öpüyorum
amin canımçok şükür bi sıkıntım yok elvancım bi de nisan geleydi de bi gideydim bi de orda göreydim iyi olduğunu inşaallah isteyen herkese nasip eder Allah. hali hazırda hamile olanlarımıza da sağlıklı hamilelikler geçirmeyi ve tamamına erdirmeyi nasip etsin inşaallah
diğer topicte okudum canım geldiğini :)) olsun hiç olmazsa biraz daha alışmış olursun daha rahat hareket edersin inşaallah :))
hanzade Allah sağlıklı sıhhatli bir şekilde tamamına erdirsin inşaallah... hiç sohbetimiz olmadı ama isim çok güzel :) yazmak istedim... Allah adıyla yaşatsın şansını bahtını açık etsin inşaallah...
Tm canim bilgisayardan girince listeye eklicem ins. ben ikinci bi dusuk daha yasadim, arastiriliyo, ins hayirli sonuclar alirim, hayirlisi olsun ins
canımmm cok ozledım senıı
kayra ozlem ıyı kızımız olucak ıns 2 ayı kaldı soylıyımde ugrasın buralara:)
sennde hakkındahayırlısı olsun bıtanem umarım bundan sonra hersey gonlunce olur
yazını okuyunca kalbım bı gumledı aramızda sadece 10 gun var:)sezeryan olursa 15 nısan da fln da ben gırerım heralde doguma:)pff doktorum hala normal dıyor ama bır dahakınde kesın konusucam artık hakkımızda hayırlısı olsun
oh oh ohhhhhhh çok şükür ecrinim çoooooook geçmiş olsuninşaallah smear in sonuçları da normal çıkar. her şey normal olsun da 1 ay daha bekleyin canım hayırlısıyla dinle dinle aklında bi tereddüt kalmazsa hiç olmazsa bir ay sonra doğar bebişin tek ki sağlıklı sıhhatli bi şekildi olsun çok sevindim ecrinim çoook öpüyorum QUOTE]
teşeklkür ederim hoprforummminş.smearin sonuçlarını hayırlısıyla güzel olarak alırız ve artık kaldığımız yerden maçlara devam dediğin gibi herkesin evlatlarıyla beraber bizlerinkide yeterki sağlıklı sıhhatli ahlaklı olsunn... inş.bende seni öpüyorum hopeforummm(junıor hopefor u de ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?