Sagol canim. Bana bu aralar hiç yaramazdi alttan olsaydi.. çok kasiyorumhaydi gözün aydın elvanımmmm
rahatça kurtulacaksın hsg den ama zaten çok zor değildi tatlım ya ben senden daha korkağım hatta ellerim titriyordu girerken ama bitti gitti inşaallah bir sorun çıkmaz canım benim
canım geçmiş olsun umarım hersey sıkıntısız bi şekilde düzelir ve tekrar hamiş kalıp bebeğin bırakmaz seni
çok sagol canim. InsAllah, hayirlisi olsun hepimizin hakkinda.elvan bacım çok geçmiş ola tekrardan..inşlh bu doktor iyi gelir.. inşlh en yakın zamanda verirsin güzel haberlerini... bir araştıraydılarda adam gibi tedaviye başlayaydılarrr...
elvancım çok geçmiş olsun canım... oh istediğin şekilde de olacakmış daha rahat olursun inşaallah diğerine nazaran... inşaallah sonuçların da temiz çıkar canım benim
ben rapor vereyim doktordan geldim ..çok şükür benim de hormonlar normal çıktı ...smear alındı..o haftaya belli olacakk..doktorumu iyiki değiştirmişim çok memnun kaldımm es es de olan varsa hemen tavsiye edebilirim:)))sorun yok ama daha sağlıklı gebelik için 1 adet daha gör dedi, bende sanırım dinliycem doktorumu:)))inş.artık bat lara tekrar katılma zamanı yaklaşıyor..:)))
Sagol canim. Bana bu aralar hiç yaramazdi alttan olsaydi.. çok kasiyorumdoktorda farketti, hemen ikinci seçenegi sundu. Napacam bilmiyorum, ins düzelir en kisa zamanda..
Tesekkür ederim hazalcm, ' Amiiiiiiinnnnn' Allah razi olsun. Seninde regllerin en yakin zamanda düzene kavusur, bebegine kavusursun Ins..
çok sagol canim. InsAllah, hayirlisi olsun hepimizin hakkinda.
Evet, haklisin canim. InsAllah sonuçlarda temiz çikar Allahin izniyle.. Sen nasilsin, nasil gidiyo hamislik
Canim çok sevindim gözün aydinSmearde temiz çikar ins. Doktorunu dinle istersen, benim ev doktorum, bi ayin yeterli olacagini söylemisti, zaten hormonlarin düzelmedikçe hamile kalmazsin demisti. Seninle ayni zamanda düsük yapmistik demi? benmi yanlis hatirliyorum? Hayirlisi olsun ins. Ilk ve son bat tarihini yazarsin ins
arkadaşlar ben bu ay ovulasyon testi kullandmmm..çizt çizgiyi gördüğüm gün ve ertesi gün brlikte olduk..1 2 gün sonra tekrar birlikte olmalımıyız sizceee.daha önce kullanan olmuşmuydu...ben daha önce hi kontrole gitmedm bu ay bu testlere güvenmek istiyorumm.inşallah bi sorun olmaz da bu ay hamile kalırımm inşallahhh
Sagol canim. Bana bu aralar hiç yaramazdi alttan olsaydi.. çok kasiyorumdoktorda farketti, hemen ikinci seçenegi sundu. Napacam bilmiyorum, ins düzelir en kisa zamanda..
Tesekkür ederim hazalcm, ' Amiiiiiiinnnnn' Allah razi olsun. Seninde regllerin en yakin zamanda düzene kavusur, bebegine kavusursun Ins..
çok sagol canim. InsAllah, hayirlisi olsun hepimizin hakkinda.
Evet, haklisin canim. InsAllah sonuçlarda temiz çikar Allahin izniyle.. Sen nasilsin, nasil gidiyo hamislik
Canim çok sevindim gözün aydinSmearde temiz çikar ins. Doktorunu dinle istersen, benim ev doktorum, bi ayin yeterli olacagini söylemisti, zaten hormonlarin düzelmedikçe hamile kalmazsin demisti. Seninle ayni zamanda düsük yapmistik demi? benmi yanlis hatirliyorum? Hayirlisi olsun ins. Ilk ve son bat tarihini yazarsin ins
Canım geçmiş olsun inşallah güzel sonuçlar çıkar.............
teşekkür ederim elvancım inş.smear de normaldir...herşey normal dedi hormonların da güzel dedi alt muayene içinde temiz dedi...ben sordum aslında korunmalımıyım die yoksa o bana korun demedi ama ben sorunca sa istersen bir adet daha geçir daha düşükten sonra bi kez adet olmuşsun dedi..çoğu kimyasal gebeliklerde aslında herşey normalse korunmaya gerek görmüolar ama yine dinliyim bakalım...:))ilk bat 14 nisan ....son bat da 14 mayıs olur inş.:)))
Ay InsAllah :) Hayirlisi bakalim. Aynen, benim ev doktorumda öyle söyledi, jinekologlar ne olur ne olmaz 1 adet geçir diyorlar. hayirlisi olsun, olacagi varsa hertürlü olur. Yeterki Rabbim istesin
ovulirlikte olvulasyon testini bir çok kişi ilk paketinde çözdü ve denedi çizgiyi yakalayınca akşamında birlikte oldular ve şimdi hamileler şükür bakalım sanada yarar inşallaharkadaşlar ben bu ay ovulasyon testi kullandmmm..çizt çizgiyi gördüğüm gün ve ertesi gün brlikte olduk..1 2 gün sonra tekrar birlikte olmalımıyız sizceee.daha önce kullanan olmuşmuydu...ben daha önce hi kontrole gitmedm bu ay bu testlere güvenmek istiyorumm.inşallah bi sorun olmaz da bu ay hamile kalırımm inşallahhh
ecrincimmmm iyi bir dr bulmana çok sevindim evetben rapor vereyim doktordan geldim ..çok şükür benim de hormonlar normal çıktı ...smear alındı..o haftaya belli olacakk..doktorumu iyiki değiştirmişim çok memnun kaldımm es es de olan varsa hemen tavsiye edebilirim:)))sorun yşlh:)
ok ama daha sağlıklı gebelik için 1 adet daha gör dedi, bende sanırım dinliycem doktorumu:)))inş.artık bat lara tekrar katılma zamanı yaklaşıyor..:)))
bende nasıl olayım inişli çıkışlı yaşıyoruz kocayla koca bu hayatı::)sen nasılsınnn???
bende nasıl olayım inişli çıkışlı yaşıyoruz kocayla koca bu hayatı::)
hala birşey yok
hoş bende istemiyom artık
denemelermizi bir sorun çıkmassa yeni evimize taşınana dek erteleyecem...
hoş adama kalsa evin borcu bitsin öyle5 yıl sonra diyorrr...
ne bilem öyle geçyor günler bacım.. herşeyde hayır vardır diyoruz bakalım
ve aleykümmmmmmmm selammmmmmmbenim senin forumda olduğunu görüp yazmamla seninki aynı zamanda olunca çakıştık:)))teşekkür ederim gökçemmm çok şükür anlayışlı güleryüzlü ilgili bir doktor...vajiden dolayıda muayenelerde çok hassas davrandı sağolsun:))olaki yamuk yaparsa acıbademi de denerim şuan burdaki sakarya hastanesinde buldum:))
es es ara ara bana seni özlediğini fısıldıyo haberin olsunn datlumm:))))inş.nisanda 2.adetimi olur ve mayısda maça çıkarım:)))
Rabbim herkesin gönlündeki istekleri avucuna bırakıversin inş......bizimkini de:)))
es es den kocamaaannnnnnnnn selamlarrrrr
aminnnnnnnnn ALLAH RAZI OLSUN BACIM:) EVİDE BEBEĞİDE DİLEYEN İSTEYEN HERKESE VERSİN RABBİM...canımmm,, evin hayırlı olsun şuan itibariyle öğrenmiş oldum kusura bakma :)))ağzınızın tadı tadlansın kat ve kat inş....yeni eve yeni bebek sloganıyla olur inş..Rabbim onu size nasip edeceği zaman kocan senden fazla isteyecektir eminimm Rabbimin ol dediğine eşin yok diyemez çünkü Emir büyük yerden.... gelsin yeterki zamanı...Rabbim herkesin eşiyle arasındaki muhabbeti arttırsınn inş.:)))
ne güzelll hazır yanındaykennnn tadını çıkar herşeyin...bu arada misafirlerim henüz gitmedi ama gitmeye hazırlanıyolar((alışmıştımm...bende fırsatları değerlendirip nete kaçıyorum bazen:))))özlüyorum napimmm:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?