kızlar %99 ben de hamileyim artık çok şükürçok güzel bir duygu insan inanamıyor ya,
doktorun dediğine göre de %1lik dış gebelik ihtimali varmış o da varsa eğer bir hafatada atarmış kendini inşallah yoktur öle bişi
kızlar %99 ben de hamileyim artık çok şükürçok güzel bir duygu insan inanamıyor ya,
doktorun dediğine göre de %1lik dış gebelik ihtimali varmış o da varsa eğer bir hafatada atarmış kendini inşallah yoktur öle bişi
kızlarrrr ne zaman oldu gelemiyorummm kimseden haberim yok sadece tesadüfen gördüm Elvanım canım tekrar hamile kaldın yine mi kaybettin bebeğini çok üzüldüm
beni bilen bilirde bilmeyenler için yazayım 29 martta vajiden kurtulalı 1 yıl olacak halen bebek yok
cumartesi günü rahim filmi çektirdim sağ tüp açık sol tüp şüpheli tam görememiş doktorum ama büyük ihtimalle kasılmadan dolayı göremedim açıktır dedi
inşaallah filmden hemencik olur benim de bebişim
canım bugünden için kan testi yapacağını söylemişsin var mı bir elişme :)
amin canım inşaallah hepimizinkini
evet elvan yaaaaaaçok şükür çok inşaallah tez zamanda sizlere de nasip eder rabbim dün tekrar gittim elvancım, sata göre 5 haftalık görünüyor, henüz bişey göremedim ama beta hcg m 1045 çıktı, güzel ilerliyor dedi dr çok şükür rabbime amin elvanım amiiiin çok teşekkür ederim
inşaallah inşaallah
inşaallah inşaallah
masumsu sen naptın canım ne var ne yok?
merhaba kızlar
nasılsınızzz bakıyorum herkes haziranlarda taşınıyor bende öyle
Aaaa sendemiHayirlisi olsun bakalim..
Ben iyiyim Allaha sükür, birazdan gelip bakacaklar eve, burda 3 ay öncesinden bildirmen gerekiyor ev sahibine, yoksa kaporada sknti çikiyo sonradanTr'de de öylemi??
Simdi birde gelen gidenle ugrasirim
Sen nasilsin, nasil gidiyo?? Görüsemiyoruz??
ne garip ya bazen bakıyorum ilk sayfadaki listeye bir sürü hamile ve adayı görünce diyorum bundan aylar önce neyi konuşuyorduk şimdi hangi topikteyiz :) hayat işte...birilerinin konularını okuduğumda burda korunsak mı korunmasak mı cümelleri bana öyle uzakl geliyordu ki korunmak korunmamak böyle eylemlere bende geçebilecek miyim diyordumyani yalancıktan kadınmıs gibi...açılan her bebek sohbetinde korunuyoruz diyordum bebek var mı diye boğanlara düşünmüyoruz su bu diyosun ama içine sinmiyor çünkü düşünmüyü değil düşünemiyorsun şimdi hakikaten gülüyorum ne güzel Allah yenemeyenlerede bu duyguyu bir an önce tattırsın hakikaten evliliğin rengi eşinle iletişimin değişiyor
iyiyim elvancım işlerim çok yoğun buy ara..eşim askerde mayısta döncek inş :) evden memnun değiliz cıkıcaz inş haziranda ...
burdada bir ay öncesinden söylemek gerekiyor yani bizim anlaşmamız o şekilde o adamın evine artı bile kattım ben hele bir vermesin depozitomu
öyle olunca benimde bayaa telaşım olucak yaza sonra tatil falan inş bakalım sonra kısmetse Allahta nasip ederse bende isterim bir bebiş
Listedeki bayanlar huuuuu
Ayolllo listeye ben bosunami bat, deneme süresi ekledim, lütfen yaniiii
Rica ediyorum herkes batini, deneme süresini yazsinlar, ekliyim, terkedilmis bi listeye benziyo söyle bi baktigimda hep soru isareti olmazki böyle demi
Hepinizi çok seviyorum, saglicakla kalin efenimmmmm :
hazalcım gerçi yaklaştı ama öğleden sonrayı beklemeden de bulunduğun yerde lab. net sitesine girersen sonuçları erkenden öğrenip dr a sorabilirsin... ama dediğim gibi yaklaşmış zaten... inşaallah güzel haberler verirsin :))
elvancım bat 6 mart.... listeyi canlandırayım dedim :))
Listedeki bayanlar huuuuu
Ayolllo listeye ben bosunami bat, deneme süresi ekledim, lütfen yaniiii
Rica ediyorum herkes batini, deneme süresini yazsinlar, ekliyim, terkedilmis bi listeye benziyo söyle bi baktigimda hep soru isareti olmazki böyle demi
Hepinizi çok seviyorum, saglicakla kalin efenimmmmm :
çok teşekkürler canım amin inş, ay hemen değiştr güzelim sana zahmet hep o listede kendimi hamiş görmek istemiştim
Tebrik ederim.. Hayirli, saglikli bir gebelik süreci geçirirsin Ins.
Dikkat et kendine
Listede hamis olarak degistiriyorum simdi seni
teşekkür ederim cnm sana da hayırlı sağlıklı bir hamilelik süreci nasip etsin inş rabbimTebrikler cnm Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin.
teşekkürler canım ama ben söyledim bile sadece ailelerimizeAllah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş ben derim ki tüm sülalaye söyleme bikaç ay bekle
canım hayırlı olsun :) aklına kötü şeyler getirme iyi düşün iyi olsunAllah tamamına erdirsin inşaallah hayırlısıyla birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?