çok güzel kaç aylık hamişsin,benim de bugün itabariyle 5 gün gecikti testi de bugün yaptım yarın da inş kan testi yaptıracam
daha 5 haftalık falan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzel kaç aylık hamişsin,benim de bugün itabariyle 5 gün gecikti testi de bugün yaptım yarın da inş kan testi yaptıracam
daha 5 haftalık falan![]()
kızlar bugün işde gün geçmek bilmedi ya sonunda testi aldım yaptım bugün, çifti çizgi ama 2.si hafif silik gibi diğeri daha net pozitiftir di mi sonuç:44:
canım benimki daha bu ay böyle oldu normalde cok fazla değil ama normal oluyodum bu ay böle olunca sasırdım test yaptım aceba üstünemi görüyorum diye belkide öledir ama test yaptım negatif yarın doktora gitcem ama adetim bitiyomu bitmiyomu anlamadım inşallah sıkıntı yoktur gecen ay gittim bişe yok dedi ama hayırlısı bide baska doktora gidiyimHAYIR TİRİODE BAKTIRMADIM NEDEN BAKMAK GEREKİYO HANGİ DOKTORA GİTCEMM
tebrikler! silik milik, 2. cizgi pozitiftir. saglikli mutlu 9 aylar olsun
.
![]()
hem sevinmek istiyorum hem de kendimi kontrol ediyorum yarını bekle kesinleşsin tamamen diye tuhaf bi ruh halindeyim ya eşim şimdiden farklı davranmaya başladı bile daha bir ilgili hassas falan
ya cnm benim bikaç sorum olcak bu kan testi yaptırmak için aç mı olmak gerek bir de testi yarın öğlen yaptırsam sonuç ne zaman öğrenebilirim:44:
ay ayni durumdayiz! tasinma ihtimalimiz var bir kac aya korunsak mi diyoruz he gerci korunmayinca da tutmuyor o ayri ama...
ya tutarsa... tadilat, temizlik, kutulamaca, esya paketlemece, esya yerlestirmece ve olasi bulantilar, agir kaldiramamaca falan. kafam karisik. ilk trimesterda olanlarin daha cok bulantilar beni perisan etti demelerine ihtiyacim var.
20 mart cabuk gelsin ve cabuk gitsin.
gebelik öncesi yapilmasi gereken rutin hormon kontrollerinden biridir, bir de yumurtlamayi geciktirir dolayisiyla adet düzensizligi yapar. aile hekimine gidebilirsin tam kan sayimi icin, normalde endokrinologa gitmen gerekir.
Canim bakalim yarin sabahtan kadin doguma gidicem ordan da saglik ocagina geciyim diyorum yinede aile hekiminin haberi olsun cocuk istegimizden diye gidicem bakalim dedigim gibi benim kiler normaldi son uc ay korunmayi birakinca duzensizlesti gecen ay gittigim doktor kan ve idrar testi yapti ama bisey yok dedi oda cikarmi yada o baska test mi kusura bakma biraz bilgisizim
kızlar bugün işde gün geçmek bilmedi ya sonunda testi aldım yaptım bugün, çifti çizgi ama 2.si hafif silik gibi diğeri daha net pozitiftir di mi sonuç:44:
Kizlar sizleri tebrik ediyorum cok sevindim.Allah saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin.insallah...
CanimmmmmmmmmmmmmmmmmCok cok sevindim.. Rabbim kucagina almak nasip etsin.. Nekadarlik oldun? Gittinmi doktora
Bak listeye geç eklendin ama direk hamis olarak eklendin
çok sükür Rabbime
![]()
Darisi isteyen herkese InsAllah, simdi kendine dikkat etme, ve iyi beslenme zamani.. Kolay bi hamilelik süreci ve sonrasindada kolay dogum diliyorum Ins
![]()
allahım şükürler olsun vajınusmusu yendim bu sayfaya terfi ettim çok ama çok mutluyum
ama bu sayfadanda terfi edicem hamiş olcam
Evrim bizde biran evvel burada hamiş kalırızzzz inş....
kızlar ya benimde belim çok agrıyo bugünn az bişi pembemsi bişi de geldii bu ay umutlanıyodum şşimdi adetmi olucm die korkuyorum yüzüm sivilcelendi çirkinleştii off yaa ama dikkatimi çekti çamaşırımda uzayan akıntı var adet olacagım zaman akıntım olmazdı bu uzayan akıntı ne anlama geliyodu yardım edin
hazal naptın canım, dr a dedin mi gebelik için kan testi yaptırcam diye dediysen yapılmıştır... Sonuçların sendeyse, gebeliği gösteren hormon beta hcg hormonu karşısındaki değer önemli.. Varsa böyle bi hormon yapmıştır yoksa yapmamıştır canım
kızlar %99 ben de hamileyim artık çok şükürçok güzel bir duygu insan inanamıyor ya,
doktorun dediğine göre de %1lik dış gebelik ihtimali varmış o da varsa eğer bir hafatada atarmış kendini inşallah yoktur öle bişi
tebrik ederim canım Rabbim hayırlı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin
ay ayni durumdayiz! tasinma ihtimalimiz var bir kac aya korunsak mi diyoruz he gerci korunmayinca da tutmuyor o ayri ama...
ya tutarsa... tadilat, temizlik, kutulamaca, esya paketlemece, esya yerlestirmece ve olasi bulantilar, agir kaldiramamaca falan. kafam karisik. ilk trimesterda olanlarin daha cok bulantilar beni perisan etti demelerine ihtiyacim var.
20 mart cabuk gelsin ve cabuk gitsin.
kızlar %99 ben de hamileyim artık çok şükürçok güzel bir duygu insan inanamıyor ya,
doktorun dediğine göre de %1lik dış gebelik ihtimali varmış o da varsa eğer bir hafatada atarmış kendini inşallah yoktur öle bişi