gülsevdaaam cnm sımdı senın gbı snowflaken gbı bende bir melek diliorum rabbım,den hayırlı zamanlarda ınsallah....
canım ben kac kez muayene oldumyaaa yesım hanıma :)inşallah canımama önce bı jınekolog doktora gıdıp muayene olsan hamılelıgın hem gonul rahatlılıgı ıle gecer hemde bı korkunu daha alt etmıs olursun
canım ben kac kez muayene oldumyaaa yesım hanıma :)
estağfurullah kolaymı oğlan anası olmak şekeriimay ben onu unuttum aferım bana demır ve kan dusuk bende gebelıkten dolayı unutkanlık hat safhada dıyıp kıvırayım:)
ıyı işte ne guzel artık yuzde yuz hazırsın artık önümüzdeki maçlara bakalım :)
atak beklıyoruz senden artık :)
estağfurullah kolaymı oğlan anası olmak şekeriimisim buldunmu cnm ben şimdiden düşünüorum şaka gbi:26:doğmamış uşağa biçerler ben olmamış uşağa don biçiyorum
4300 den 3517 ye dusmus beta hcg, ctesi gunune kadar daha hizli bir dusus olmasi lazim. Hayirlisi artik, hemen haber vereyim dedim ogrenir ogrenmez.
dertsiz kulmu var cıleklım bugunlerımıze sükürler olsun...ben ınanıorum sen cok kısa surede düzeliceksın o kadar kişi senın ıcın kalpten dua edıoruz cnm....İyi diyelim iyi olalim, benim badimdan dert eksik olmuyor. Rabbimin zoruna gitmesin, bir oylebirgecerzamanki bir ben :). İnsallah iyi olur hetsey.
mücahid güzelmiş merak ettım kaynının kaptıgı ısmı:) bende kapabilirim bellimi olur nasılsa elti deiliz:))bende evlenmeden ısım belırlemıstım erkek ısmını sagolsun kaynım kaptı
sımdılerde mücahid ismi dilimde ama daha bellı degıl canım
dertsiz kulmu var cıleklım bugunlerımıze sükürler olsun...ben ınanıorum sen cok kısa surede düzeliceksın o kadar kişi senın ıcın kalpten dua edıoruz cnm....
mücahid güzelmiş merak ettım kaynının kaptıgı ısmı:) bende kapabilirim bellimi olur nasılsa elti deiliz:))
anaaaaaaaam ben geldiiiiiiiimdiğer topıktede yazdım buraya da yazıyım kopyalamayı beceremıomda:) sizler benım hayatımın en sancılı en agrılı dönemının en güzel meleklerısınız sizleri cok sevıorum ...gulsevdam canım benım sen benım ıcın cok farklısın senı tanımayı cok ısterım ınsallah nasıp,cıleklım güzel temız yureklım rabbım tez zamanda senı feraha kavustursun amıın,zealea hayranım sana kaybolan yılları her dınledıgımde aklımdasın:) elvan hemserımm:)snowflaken annelık yılın annesı:) beyazlaele canımm ablamm benım ,belıt,canımsın sen bana yesım hanımı tanıttın,ıncı,oceans,yavuz,facar nerdesın bılmıorum ama zaman kaybedıosun,yaramazpisi,nacıss,turguazz cnm doktordasım:),ayyy unuttugum varmı bılmıorum özür eger varsa hepınızı cooooooook sevıoruuuuuuuum
canımsın cıleklım cok tesekkurler benım ıcın halay cektınya daha ne olsun:)yüzün hep gülsün cıleklım rabbım seni her türlü sıkıntıdan korusun kollasın şifa versın ıns... cümlemizi ınsallah...
coktaaaaaaan ayarlamıstım bu avatarı cnm saol...sımdı hamıs avatarlarında gözüm:)ınsallah hayırlısı...suan ilişkiden cok, dur giriyo oynama kıpırdama bı sanıye şöyle dur bak sakın iitme tarzında olayalısıcam ınsallah.....
4300 den 3517 ye dusmus beta hcg, ctesi gunune kadar daha hizli bir dusus olmasi lazim. Hayirlisi artik, hemen haber vereyim dedim ogrenir ogrenmez.
anaaaaaaaam ben geldiiiiiiiimdiğer topıktede yazdım buraya da yazıyım kopyalamayı beceremıomda:) sizler benım hayatımın en sancılı en agrılı dönemının en güzel meleklerısınız sizleri cok sevıorum ...gulsevdam canım benım sen benım ıcın cok farklısın senı tanımayı cok ısterım ınsallah nasıp,cıleklım güzel temız yureklım rabbım tez zamanda senı feraha kavustursun amıın,zealea hayranım sana kaybolan yılları her dınledıgımde aklımdasın:) elvan hemserımm:)snowflaken annelık yılın annesı:) beyazlaele canımm ablamm benım ,belıt,canımsın sen bana yesım hanımı tanıttın,ıncı,oceans,yavuz,facar nerdesın bılmıorum ama zaman kaybedıosun,yaramazpisi,nacıss,turguazz cnm doktordasım:),ayyy unuttugum varmı bılmıorum özür eger varsa hepınızı cooooooook sevıoruuuuuuuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?