ben de netten araştırmaya koyulmuştum ki iyi oldu bu elvancım:))))yani gülen yüz çıkınca 24 ile 36 saat sonra ilişki olacak...
Yani 24 saat sonrasi bulunabilirsin iliskide.. Orda yazdigi gibi, 1 gün öncesi bile iliskide bulunmus olsan tutabilir, sperm ortalama 3 gün, kadinin yumurtasi 1 gün canli kalirmis..
Hosgeldin kiz nerelerdesin özledik seniiii nasilsin ne var ne yok
trınıty canım senıcok ozlemısım ne guzel senıaramızda gormk
wallahı oyle canım sorma bana kalsa hıc gecmıyor ama sonup baktıgımda 5.aya geldık nerdeyse esımde oyle dıyor futbolcu yapıcam onu dıyor hayırlısıartık...kısmet wallahı once bunu bı doguralım esım 3 dıyo ama bakalım bı taneyle kalmayız tabı ama allah bılır
offff okurken cokkotu allah yardımcın olsun umarın en dogru kararı vermıssındır gelısmelerden haberdar et bızlerı dualarım senınle canım
cnm ben kullandım adetın 10. gunu başla hergun aynı saatte yap cnm
hosbulduk canimm iyiyim cok sükür sen nasilsin? ya ben burayi telefondan hergun takip ediyorum her yorumu okuyorum ama girip yazamiyorum zor oluyor diyee simdi pc basindayim oyle bakiyordum yorumlaraaa sen napiyorsun canim nasil gidiyor hersey yolundadir umarimm
Iyiyim canim bende, hersey yoluna girecek zamanla Allahin izniyle canim..
Anladim çalisiyomusun yoksa evdemisin..
Alisabildinmi canim, bi ara bel agrilarin vardi geçtimi..
insallah biz neleri atlattik hep birlikte bugunlerde gecer elbet.. evdeyim canim calismiyorum oyle boyle geciyor günler.. bel agrilarim gecti cok sükür alistim da sayilir ama tam oturmasi icin 1sene lazim belkidee nisanda yenmistim vajiyiisen naptin alistin mi canimm ?
Geçecek InsAllahSevindim düzelmene, bende mayista yenmistim eh iste pek alismis sayilmam.. dedigin gibi tam oturmasi biraz daha zaman alcak herhalde.. ara verince zor oluyor..
aynen oyle canimm neyse sonra gene gorusuruz insallah ben cikiyorum canim optum iyi geceler
anladım canım tşk ederim çok açıklayıcı olmuş:) 7. günü başlıycam denemeye... dr a gittim canım bütün testleri yaptırdım kan idrar.. sadece prolaktinim çok az bişey yüksek çıktı.. prolaklaktin normalde gebeliğe engelmiş ama çok yüksek olmadığı için o kadar da sorun değil dedi dr...bu ay kendime söz werdim bu kürü deniycem ve gün aşırı çalışmaları sürdürücem:)))))) artık bundan sonra olmazsa dr gittim detayına inecem...
Aminnn canım, çok büyük güç verdiniz bana inanınyeni öğrendim canım cok üzüldüm Rabbim tez vakit şifanı beden sıhhatini versin canım..
senın ıcın ozel hacet namazı kılıp dua edıcem müminin mümine temiz agızla ( onun hakkında dedıkodu yapmadıgı ) yaptıgı dua kabuldur buyrulur
umarım dualarımız kabul olur canım ...
çok geçmiş olsun canım...dualarımız seninle...
Sağol canım, bende sabırlı olmaya çalışıyorumçileklipuding canım çok üzüldüm ALLAH sabır versin
sorunlarınız ne bilmiyorum ama biraz zamana ihtiyacınız var. Çocuk düşünmüyorsunuz bildiğim kadarıyla. Biraz daha zaman lütfen, yeni evlendiniz çünkü.bende bi topic acıcam yakında vajınusmusu yenıpde bosanmak ısteynler dıe:S:S:s of bıktım bıktım en basından belliydi bizim sorunlarımızın vajınusmusla alakası olmadıgının cok daraldım bunladım cok nankor ve ahlaksız bı kocam var ama bosanmayıda beceremıorum o kadar g.zekalıyım ben işte.herseye ragmen bu adamla devam edıorum ne varsa.ayın onbırınde mahkememız var hala cok kararsızım belkıde benm ıcın bu sans kendıme ole kızıorumkı nısandan doncektım caydım ıkı gunluk gelınken cıkıp gıdıcektım caydım her turlu ezdı benı gıttım gerı dondum artık tahammulumde kalmadı sizlerden de cok özur dılıorum bole guzel topiğe bole seyler yazdıgım ıcın ama sıkıntı bogazıma kadar cıktı içim şişti kendimi tanımak imkansız oldu bana
offff okurken cokkotu allah yardımcın olsun umarın en dogru kararı vermıssındır gelısmelerden haberdar et bızlerı dualarım senınle canım
:123::123::123::123::123: benim halay ekibim burdamiiiiiii:))))
:123::123::123::123::123: benim halay ekibim burdamiiiiiii:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?