arkadaşlar merhaba:)) ben aranıza yeni katıldım. ancak sizin sayenizde vajinismusu yendim:))) ama hala ilk girişlerde problem yaşıyorum ilk başta kasılıyorum hep( daha sonra rahatlıyorum. bunu aşamadım 1 senedir. bana yardımcı olur musunuz??
venuscüm ben besen derinle birlikte bu dertten kurtulan :))) benide hamişlere ekleyebilirsin26 kasımda kızımı alıcağım inşallah kucağıma
oyyyyyy balımmmmmm benimmmmm ÇOK SEVİNDİMMMMMMMherkes hamiş maşallah bende öyleyimmmm
merhaba
şok şok şok dün akşam burada yazılanlar sayesinde yendim bu durumu.. kendime şaşırdım dedim bumuymuş diye.. eve gittim biraz erken çıkıcaktım bugün işimi iptal edip eve gittim. şöyle bi cici oldum ama sizin bu parmak egzersizlerini önceden yazıcıdan çıkarmıştım ayna ile dediklerinizi yapmam 5 dk mı bile almadı. meğer yapamama sebebim kendimi tanımıyor olmammış.. şaşırdım. e eve geldi benimkide şaşırdı. genelde sırf bu konuda yine başarısız olacağımız düşüncesiyle isteksizliğim vardı. eşim noluyoruz der gibiydi :) ama hoşuna gitti.. ilk denememizde 2 3 cm girdi istemsiz kasılmam ve yavaş diye ufak telkinlerim yüzünden geri çekti.. sonra 5 dk sonra ben hazırım dedim ve istemsiz kasılmalarımı da nefes alaak azalttım ve girdi.. diyorumki oldumu dior oldu :) kendimi sizinde söylediğiniz gibi yeni gelin hissettim. ancak şu konuda bilgi almak istiyorum. regl imin son günü diye banyo yapmıştım sonra parmak egzersizlerini yaptım 2 parmak 2 boğum yaptığımda sanırım sonuna kadar girebildim ve parmak ucuma çok az kan geldi onuda peçeteye sildim ama çok az.. ama ben birşeyi aşmışım gibi gelmedi yani. neyse sonra ben eşime parmak egzersizini söyledim morali bozldu,ve benimde moralimi bozdu.. ne bileyim kan niye gelmicekmi yani bilmem bi sürü şey. ama ben egzersiz yaparken o zar dediğiniz şeyin elimle hissetmem gerekn bişey olduğnu düşünyorum ve hissetmedim.. acaba daha da geride olabilirmi ? çünkü çok hızlı ve belkide yavaş yavaş yaptığımız için daha geride kalmış olabilirmi? egzersizden sonra içimde hafif yanma hissettm , ilişki de de öyle oldu. ama inanın acımıyormuş arkadaşkar.. egzersizle kendinizi tanıyınca herşey çok kolaymış. şaka gibiyim ama belkide biliçsizdim.. 2 yıl yaaa .. internette sizi bulmak bu zamana kısmet oldu halbuki ben yıllardır umutsuzlandığım her an tedavi için nete bakıyorum.. sizi buldum süpersiniz.. burda benim gbi insanların oldğunu ve paylaşılabildiğini görmek güzel. bebek düşünmüoruz bi süre daha ama onun zamanında da haber vereceğim..
BENİDE YENİ GELİNLERE YAZINNNNNN Bİ DE KENDİMİ KUTLUYORUM VE KENDİME HALA ŞAŞIRIYORUM 1 GÜNDE VE NASIL YENDİĞİME :) zevk almadım ve bunu sizlerin tecrübeleriyle de pek beklediğim söylenemez... zamanla önce bu duruma sonra ilerlemeye başlayacağım :)
iyiki varsın KK :)
bu durumu atlatmana çok sevindim . 2 ay sonra eylülde düğünüm var ben korkmuyorum bu durumdan ama tabıkı bır tereddüt bir acaba bir tedirginlik var hep korkuyorum hemde hiç korkmuyorum . ben nasıl atlatıcam bılmıyorum.
vajiyi yenen anne/anne adaylarımız :)
1- Aypar (vajiliyken 3 çocuk sahibi)
2- Zehranurum (bebişi doğdu)
3- Zehraalimansur (bebişi doğdu)Erkek
4- Ela _emre (bebişi doğdu)
5- Mutlu_umutlu (bebişi doğdu)
6- Zerr (bebişi doğdu)Kız
7- Bahar07TEMMUZ/2011 Kız
8- G_y
9- Yasmin3561Erkek
10- Füsuncuk
11- Narcicegi16
12- Bocuss
13- Selmatem
14- Ada_439
15- Nazlı198201/10/2011
16- Elisaist19/10/2011 Kız
17- Gulcn
18- GülcelErkek
19- Sevcihanilk hafta/KASIM/2011
20- Ozum34
21- Ecrinecrin
22- Arzum66Erkek
23- Nadi
24- Nazlı_85
25- Pamuk58
26- Smpati85Aralık/2011 Kız
27- Jas_min
28- Ylnv
29- Terazi88
30- Seremi200220/01/2012
31- Tacem
32- Midye
33- Helpless
34- Cara
35- Green_89
36- Aydamld
37- Tamek
38- Kelebek986
39- Rabia84
40- Gunısıgımmm
41- Venüsten
42- Kad_er
43- Sera87
44- Bestem
45- Nurulebrar
39 kişi bebek bekliyor maşallah diyelim :))
arkidişler bebişlerin cinsiyetini ve NE ZAMAN DOĞACAKLARINI yazarsanız bizde buradan takip etmiş oluruz
canım cok sevindim tebriklerrrrrr allah saglıka kucagınıza almayı nasip etsin....teyze oluyoruzzz
sayfaların hepsini teker teker okuyamadım belki yazıyordur ama vajinusmus olduğunu nasıl anlıyorsun? yani kesin belirtisi varmı yoksa seviye seviye olabiliyormu ? ileri derece vajinusmus veya yarı vajinusmus gibi?
Selam kızlar muhtemelen sizleer bana cevap yaaken ben evde uyuyo olcam gece geldim işebeni tamamen olumsuz etkileyn birde bu var .. neyse ben yeneli 2 gun oluyo. 24 unde basardık 2 defa denedik ikincisinde acaba basamı dondum niye boyle oluyo dedim biraz kastım hafif yanmam oldu ama devam ettim. o yanma butun gun boyunca devam etti ama tabi daha basındayım ve bu yuzden sanırım hala acaba bu sefer nasıl olcak kasarmıyım yine dye soruyorum kendime ?bazende sesli soruomusum :) birde ben bacaklarımın kontrolunu saglayamıyorum onları istedigim gibi rahat hareket etttiremiyorum ama o bolgeyide kasmıyorum. giriş saglıyoruz ama tam anlamıyla tamamı degil. ama yarıdan cogu oluyor hatta ikinci denemede bu yarıya kadar olan acısızdı sonra yanma oldu. ve bu bolgede biraz zorlayınca yanma adha cok oluyo .. tamamı giremiyo o kadar rahat bi şekilde sonra zaten esim dayanamıyo :) oraya kadar boyle gelioz. ama hala kanama olmadı birde .. merak ediyorum olmayacakmı ? bir ara sadece basını denerken 3-4 damla gormustum çamasırımda ama sonradan olmus bu mumkunmu? eger olacak ise nasıl olacak acaba zarla ilgili bir durummu? cok onemli degil benim için ama merak ediyorum ve gormek isterdim.. tecrubelerinizden faydalanmak istiyorum Venustencim.. senin ilgin icin herkes adına bir kez daha tesekkur ederim insallah mutlu bir hamilelik gecirir ve bebegini hayırlısı le kucaklarsın. bu arada bende korunmuyorum esimde .. aslında hemen bebiş olsun da istemiyorum ama olursa bile cok erken olmaz genc ebeveyn olmak istiyoruz.(26-30) ama tam analmıyla bunları yasayamadanda olmak istemiyoruz .. tesadufen baktımki takvime gore risk yok ama sanırım bu saglıklı bi yontem degilmiş..Prezerv. ile ilişki nasıl olur onda agrı olur mu ? ayrıca bu hislerim ne zaman gececek.. yanmam oldugu için su an b 3-4 gun ara vermek gelio içimden ama ara verirsem basamı donerim diyorum kadınlık zor mus gercekten.. ustelik bu anlamda cinsellik adına sıfır bilgisi varsa.. bu vaji olmasa bu kadarını bile bilemezmiş insan .. keske nisanlı iken bilgi toplayablseymişi ama olsun yasadıkca oğreniyor insan sanırım.
canım benim ben kendi adıma konuşayım balayına gidene kadar böyle bişey yaşayacağım aklımın ucundan bile geçmezdi her şey çok güzeldi eşimle birbirimize aşıktık fiziksel çekimimiz çok fazlaydı nişanlıyken yüzeysel yaşıyoduk bişeyler ama hep evlenince olsun özel olsun diye bekledik sonunda balayı geldi çattı lay lay lom gittik balayına aaaaa o da ne ben korkudan ölücem dokunur dokunmaz basıyom çığlığı....hep normal bişey bu gün olmazsa yarın olur sandık erteledik durduk 4 ay kardeş kardeş sarılıp uyuduk ama tabi bu arada benim içinde ne fırtınalar kopuyor kendimden nefret eder hale geldim neyse sonunda dr ve kk sayesinde yendim...Allah kimseye yaşatmasın bi kadının başına gelebilecek en zor sorunlardan bir tanesi diye düşünüyorum ama şuna seviniyorum % 100 çözümü olan bir sorun....
canım benim öncelikle tebrikler sende artık tam anlamıyla kusursuz bir kadınsın....ilk başlarda yaşadıkların son derece doğal şeyler bunları hepimiz yaşadık zamanla her şey yoluna giriyor hatta bunları hiç vaji yaşamamış hatunlar bile yaşıyor...bana dr tavsiyesi ilk 1 ay gün aşırı yapmamız yönünde idi ama malesef yapamadık mantar falan oldum çünkü.... bebişim şimdi kastığın zaman ki ilk zamanlar ister istemez kasılma oluyo yanma hissi normal yalnız bu yanmanın sebebi mantar falanda olabilir çünkü ben yener yenmez 2-3 defa yaptım ama bu yanmadan dolayı çok rahatsız oluyodum böyle olmaması gerekir dedim ve dr gittim iyiki gitmişim mantar/enfeksiyon ve kanımda mikrop çıktı...şimdi kapılar açılınca ilk başlarda özellikle hemen mikrop kapmamız çok olağan..bazı yeni evli arkadaşlarda balayı sistiti denen buna benzer şeyler yaşadı sana en net bilgiyi yine uzman bi dr verecektir. kızlık meselesine gelince zaten gelen öyle çok bişey olmuyo 2-3 damla geliyor. bazılarında gece kaynattıkları halde öğle civarı bile damla oluyomuş....benim geldiğinde heralde 6-7 defa yapmıştık sonradan geldi çünkü ilk başlarda gel git yapamıyoduk ne zamanki herşey normal oldu rahat gel git yapabildik o zaman geldi kırmızı...benim vaji olma sebebim hep kendimden sular seller gibi kan geleceğini düşünmem idi....ben bumu diye şaşırınca eşim benimle çok dalga geçti beklediğin gibi olmuyomuş gördünmü ben sana bunu anlatmaya çalışıyodum dedisen olduğu zaman anlamıyosunki hiç bişey hissetmiyosun ne acı ne sızı sadece pembemsi bişey görcen azcık ama sen muhtemelen o dediğin damla olan oydu bebek olayına gelince 3 aycık daha alışmayı bekleyin derim ben 3 aydan bişey olmaz bi düzene girsin senin rahmin kadınlığa alışsın sen alış ben hep diyorum buradaki arkadaşlara kadın olmadan anne olmayın diye....inşallah en kısa zamanda herşey düzene girer ve hayırlısı ile sende bebişini yakalarsın...güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım...rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin...
mrb arkadaşlar. bende yeni evliyim 15 günlük .. aynı dert bende de var galiba.. bende eşimle ilişkiye giremiyorum çok korkuyorum .. bacaklarımı çok kasıyorum.. banada yardımcı olurmusunuz ne yapmam lazım ... ilk gecem kabus gibiydi yarıya kadar girdi kızlığı bozdu ..ama sonra bir daha dokunduramadım bide..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?