• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
Kayınvalidende mi? maaşallah yaa...tamam karar verdim,ben bUnu ne yapcam,ne etcem öğreneceeem...Eltinle anlaşamıyorlardı sanırım,değil mi?ne yapsın,içini boşaltıp deşarj olur belki..

ögrenirsin cnmcm cok kolay benm k.valide k.peder annem bababm 55 yaşındalar hepsi ögrendi valla :9::9::9::9::9:

ay hakkaten he bi fantazi daha geldi aklıma madem cok bilg. var kamerayı açayım ben soyunayım yatak odasında kocişte çıldırsın gelsin yanıma etti 5 fantazi yokmu arttıran cimbomgül kacırdı tühhhh:8::8::8::8::8::8:

Buda güzelmiş...

sona kamera açık kalsın bi yanlışlık olsun naklen yayın yapın msndekilere inşallah bende online olurum o gece :60::60::60::60:kociş gelmeden önce senin halini görmem lazımmmmmm :32::32::32:[/QUOTE]

Ayy öyle birşey olabilir mi gerçekten...Yanlışlıkla başka birini aktif yaparsa mı olur acaba..Ayy aklıma birşey geldi ama lütfen gülmeyin bazen mesela birşeyler arıyorum nette sonra otomatik olarak reklam gibi birşeyler çıkıyor ya,msnde karşımda bir bayan var gibi oluyor...aha diyorum yanlış bir yer daldım galiba,sonra düşünüyorum bu kadın beni görüyor mu diye..Hele böyle birşeyle ilk karşılaştığımda laptopun sağına soluna saklandım yaa..Eşim işten gelince söyledim,reklamdır o dedi ve gülmekten kırıldı yaa..çok utandım..:1::1::1:

Kayınvalidende mi? maaşallah yaa...tamam karar verdim,ben bUnu ne yapcam,ne etcem öğreneceeem...Eltinle anlaşamıyorlardı sanırım,değil mi?ne yapsın,içini boşaltıp deşarj olur belki..

hatun ordan havlu kenarı örnekleri bebek takımı örnekleri çıkarıyor bide bana saten nevresim takımı alcakmış onlara bakıp bana beğendirmeye çalışıyor çok cadıdır kızzz benim evde ne görse hevesleniyor yazık onun zamanında böyle şeyler yokmuş olsada kayınvalidesi ile beraber oturmuş yıllarca hepsi içinde uhde kalmış kadının bende her geldiklerinde hep yeni yeni tabaklar çıkarıyorum özel bi masa hazırlıyorumki öyle hoşuna gidiyoki çocuk gibi seviniyor sanki boğazda yemeğe çıkmışız gibi diyor...evet eltim düşman başına bebişini göstermiyor kaynanada pek hevesli hiç kızı olmadığı için kız çocuklarına neler neler ördü eltimede bi tanesini giydirmedi kıza :9: oyyy buraya gelse çoşturur milleti walla :16:

ay yazık kız kadına cidden gelse ne güzel olur işte fena mı dertleşir küçük geliniyle kim olduğunu bilmeden:9::9:

he walla anlatır durur çok şeyler yaşamış onu dinledikçe şükrediyorum allaha bizler çok şanslıyız karışanımız yok evde at koştur ister kimsenin ruhu duymaz üst kattakiler dışında onlarda kendi gürültülerinden anlamaz bişey :1::1::1:

Buda güzelmiş...

sona kamera açık kalsın bi yanlışlık olsun naklen yayın yapın msndekilere inşallah bende online olurum o gece :60::60::60::60:kociş gelmeden önce senin halini görmem lazımmmmmm :32::32::32:

Ayy öyle birşey olabilir mi gerçekten...Yanlışlıkla başka birini aktif yaparsa mı olur acaba..Ayy aklıma birşey geldi ama lütfen gülmeyin bazen mesela birşeyler arıyorum nette sonra otomatik olarak reklam gibi birşeyler çıkıyor ya,msnde karşımda bir bayan var gibi oluyor...aha diyorum yanlış bir yer daldım galiba,sonra düşünüyorum bu kadın beni görüyor mu diye..Hele böyle birşeyle ilk karşılaştığımda laptopun sağına soluna saklandım yaa..Eşim işten gelince söyledim,reklamdır o dedi ve gülmekten kırıldı yaa..çok utandım..:1::1::1:[/QUOTE]

yok bebişim sen açmadığın sürece cam açılmaz hiç korkma reklam onlar zaten kamerayı açınca sen kendini görüyosun kendini görmediğin sürece açık deildir :16:

iyi akşamlar kızlar görüşmek üzere öpüldünüz:54::54::54::54::54:

iiii akşamlar minik kuşum :68:

:44::44::44:anlamadım bi haller varya.:19::19:

kız walla sana nazarmı değdi ne sen hiç böyle deildin tabi g noktasını buldun başka arayacak şey kalmadı ondan dimi :48::48::48:

Ayy öyle birşey olabilir mi gerçekten...Yanlışlıkla başka birini aktif yaparsa mı olur acaba..Ayy aklıma birşey geldi ama lütfen gülmeyin bazen mesela birşeyler arıyorum nette sonra otomatik olarak reklam gibi birşeyler çıkıyor ya,msnde karşımda bir bayan var gibi oluyor...aha diyorum yanlış bir yer daldım galiba,sonra düşünüyorum bu kadın beni görüyor mu diye..Hele böyle birşeyle ilk karşılaştığımda laptopun sağına soluna saklandım yaa..Eşim işten gelince söyledim,reklamdır o dedi ve gülmekten kırıldı yaa..çok utandım..:1::1::1:[/QUOTE]
cnm ya coook tatlısın reklamdır cnm ooo merak etme bişeycik olmaz
hatun ordan havlu kenarı örnekleri bebek takımı örnekleri çıkarıyor bide bana saten nevresim takımı alcakmış onlara bakıp bana beğendirmeye çalışıyor çok cadıdır kızzz benim evde ne görse hevesleniyor yazık onun zamanında böyle şeyler yokmuş olsada kayınvalidesi ile beraber oturmuş yıllarca hepsi içinde uhde kalmış kadının bende her geldiklerinde hep yeni yeni tabaklar çıkarıyorum özel bi masa hazırlıyorumki öyle hoşuna gidiyoki çocuk gibi seviniyor sanki boğazda yemeğe çıkmışız gibi diyor...evet eltim düşman başına bebişini göstermiyor kaynanada pek hevesli hiç kızı olmadığı için kız çocuklarına neler neler ördü eltimede bi tanesini giydirmedi kıza :9: oyyy buraya gelse çoşturur milleti walla :16:

getir kız tanısak :9::9::9::9:

he walla anlatır durur çok şeyler yaşamış onu dinledikçe şükrediyorum allaha bizler çok şanslıyız karışanımız yok evde at koştur ister kimsenin ruhu duymaz üst kattakiler dışında onlarda kendi gürültülerinden anlamaz bişey :1::1::1:

iyi akşamlar kızlar görüşmek üzere öpüldünüz:54::54::54::54::54:
ii akşmlar cnmcm
:44::44::44:anlamadım bi haller varya.:19::19:

hayrolsun kız silkelen azcık kadın oldunya ondandrı olgunluk çökmüştür hormonsal değişiklikler 16 da öle kız siz hamişmisiniz yoksam

yok bebişim sen açmadığın sürece cam açılmaz hiç korkma reklam onlar zaten kamerayı açınca sen kendini görüyosun kendini görmediğin sürece açık deildir :16:

İyi o zaman ,artık bu kadar tepki vermem...çok tırstım,o gün...bir daha dokunmaya korktum pcye ama karıştıra karıştıra öğreneceğim demekki..:70:

:60::60::60::60::60:

he onada bi parmak at bakalım ne çıkcak
:66::66::66::66:

Atcam atcam,herşeye bir parmak atcam bundan sonra...gerçi insanın başına ne gelirse meraktan gelirmiş diye bir söz var ama biz merk etmeye etmeye,başkalarının söylediklerine inanarak bu hale geldik zaten..Bundan sonra herşeyi merak edip öğrencem..:1::1::1:

Atcam atcam,herşeye bir parmak atcam bundan sonra...gerçi insanın başına ne gelirse meraktan gelirmiş diye bir söz var ama biz merk etmeye etmeye,başkalarının söylediklerine inanarak bu hale geldik zaten..Bundan sonra herşeyi merak edip öğrencem..:1::1::1:

yürü be nazlı kim tutar seni cnm bi,ze sor bilg.ilgili merak ettiklerini okey yardım edriz cnmcm.

canım ilk zamanlar benimde oluyodu yani şöle söyliyim kasıyodum evet biri güzel geçiyosa diğeri kötü geçiyodu o yüzden yendikten sonra ilk bir kaç ay egzersize devam diyoruz biz alışana kadar

tekrar etme sorunu her zaman olma olasılığı var tabiki biz neden diyoruz hemen bebiş istemeyin diye hamilelikten sonra çok büyük bir ihtimalmiş..[/QUOTE

bu konu yuzunden üye oldum herkes cözüm buluyormuş bana da yardım edin

canım ilk zamanlar benimde oluyodu yani şöle söyliyim kasıyodum evet biri güzel geçiyosa diğeri kötü geçiyodu o yüzden yendikten sonra ilk bir kaç ay egzersize devam diyoruz biz alışana kadar

tekrar etme sorunu her zaman olma olasılığı var tabiki biz neden diyoruz hemen bebiş istemeyin diye hamilelikten sonra çok büyük bir ihtimalmiş..[/QUOTE

canım benim tabiki elimizden geldiği kadar yardımcı oluruz...neler yaşadın ne oldu korkuların neler ne kadarlık evlisin bi anlat detaylı olarak ne durumdasın ona göre yardımcı olalım canım:69:

canım benim tabiki elimizden geldiği kadar yardımcı oluruz...neler yaşadın ne oldu korkuların neler ne kadarlık evlisin bi anlat detaylı olarak ne durumdasın ona göre yardımcı olalım canım:69:

selam meleklerım bende katıldım aranıza dun 3. denemeyı de yaptık cok sukur fena degıldı bendede bıseyler oldu ama klıtorıs mıydı vajınal mıydı bılemedım...bu arada 2.sınde mumla egzersızden sonra yapmıstım kolay olmustu dun egzersız yapmadan yaptım bıraz acı oldu ama dısımı sıktım bırakmadım cok sukur agrı gectı bı sure sonra...bu arada benım 8ı ıle 13 arası yumurtlama dıyor hesaplama jelle nasıl olcak bılmıyorum cunku zaten spermde sıkıntı var jelın ustundede yazıyor spermlerı yavaslatır dıye acılen salıdan ıtıbaren jelsız yapmam lazım bı umut kendılıgınden olur mu dıye denemek ıstıyorum sonucta tek bı spermın dollenmesıne bakıyor bu ıs

selam meleklerım bende katıldım aranıza dun 3. denemeyı de yaptık cok sukur fena degıldı bendede bıseyler oldu ama klıtorıs mıydı vajınal mıydı bılemedım...bu arada 2.sınde mumla egzersızden sonra yapmıstım kolay olmustu dun egzersız yapmadan yaptım bıraz acı oldu ama dısımı sıktım bırakmadım cok sukur agrı gectı bı sure sonra...bu arada benım 8ı ıle 13 arası yumurtlama dıyor hesaplama jelle nasıl olcak bılmıyorum cunku zaten spermde sıkıntı var jelın ustundede yazıyor spermlerı yavaslatır dıye acılen salıdan ıtıbaren jelsız yapmam lazım bı umut kendılıgınden olur mu dıye denemek ıstıyorum sonucta tek bı spermın dollenmesıne bakıyor bu ıs

içini ferah tut canım Allah ol derse olur.bi de sen hangi jeli kullanıyosun ki ultrason jelinde spermlere bi zararı yoktur yazıyo ama farklı bi jel kullanıyosun sanırım sen.

vajiyi yenen anne/anne adaylarımız :)

1- Aypar (vajiliyken 3 çocuk sahibi)
:emir_bebek:
2- Zehraalimansur (bebişi doğdu)
:emir_bebek:
3- Bahar07
:49:
TEMMUZ/2011 Kız
4- Mutlu_umutlu :49:
5- G_y :49:
6- Zerr :49:
23/MAYIS/2011 Kız
7- Ela _emre
8- Yasmin3561 :49:
Erkek
9- Füsuncuk
10- Narcicegi16 :49:
11- Bocuss
12- Selmatem :49:
13- Ada_439
14- Nazlı1982
:49: 01/10/2011
15- Elisaist
:49: 19/10/2011
16- Gulcn :49:
17- Gülcel
18- Yaseminimmm
:49: 30/09/2011
19-
Sevcihan :49:

17 kişi bebek bekliyor maşallah diyelim :))

arkidişler bebişlerin cinsiyetini ve NE ZAMAN DOĞACAKLARINI yazarsanız bizde buradan takip etmiş oluruz
:71:

Back
X