- 6 Temmuz 2021
- 22
- 16
- 18
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Türkiye’de yaşamıyorum ama mesaj atabilirseniz memnun olurumÇok geçmiş olsun zor bi hastalık. Sizi korkutmak gibi olmasın ama bi arkadaşım 3 aylık evliliğinden bu yüzden boşandı sonra Allahın şanslı kuluymuş tekrar evlendi. Bu eşi daha anlayışlı çıktı 1 yıl boyunca gene aynı sorunu yaşadı elimizden geldiği kadar konuştuk ama nafile sonra eşiyle birlikte doktora gitti ve şimdi bi bebeği var
Demem o ki lafla sözle, telkinle olacak bişey değil doktora gitmekten başka çareniz yok. İsterseniz size doktorununun adını ögrenebilirim burdan söylemek yasakmı bilmiyorum ama ögrenebilirim yasak değilse çokta memnun kaldı doktorundan. Darısı başınıza
sanki parmağım bile girmeyecek o bile canımı yakıyor nasıl yapıcam o parmağı ne zaman ıkınmam gerekiyor ?Korkma korktukça olmuyor. Orası esnek bir yapıya sahip bebek kafası çıkıyor öyle düşün. Bende 9 ay çektim parmak egzersizi ile yendim. Yaptıktan sonra bu muymuş dedim. Boşa eziyet çekmişim. İlişki öncesi bebek yağı sürün ve ıkının kaçmayın
Tuvaletinizi yaparken tut bırak yaparak yapın o zaman anlarsınız orayı. Parmağınızı da ayna alın karşınıza oturun ilk gün inceleyin korkmayın kendinizi inceleyin o sizin organınız. İkinci gün parmağınızın ucunu değdirin ama bu işlemleri yerinizden kalkmadan yapın ödev gibi üçüncü gün biraz daha ileri gidin. Orası yumuşak bi doku sizin organınız eliniz ayağınız gibiTürkiye’de yaşamıyorum ama mesaj atabilirseniz memnun olurum
sanki parmağım bile girmeyecek o bile canımı yakıyor nasıl yapıcam o parmağı ne zaman ıkınmam gerekiyor ?
Merhabalar bende yurt dışında yaşıyorum. Bende uzun süredi vajınusmus hastasıydım bunu aparatlar sayesinde çözdüm.Adım adım neler yapacaksınız hepsini anlatayım önce kararlık ve cesaret gerekiyor.Egzersiz olmadan da çözümü yok maalesef.Ama başaracağınıza eminimDeneyeceğim aslında bir kes denedim acıyınca bıraktım
Teşekkür ederim ama ıkınma durumunu anlamadım
Merhabalar bende yurt dışında yaşıyorum. Bende uzun süredi vajınusmus hastasıydım bunu aparatlar sayesinde çözdüm.Adım adım neler yapacaksınız hepsini anlatayım önce kararlık ve cesaret gerekiyor.Egzersiz olmadan da çözümü yok maalesef.Ama başaracağınıza eminim
Yapacağım reglim biter bitmezMerhabalar bende yurt dışında yaşıyorum. Bende uzun süredi vajınusmus hastasıydım bunu aparatlar sayesinde çözdüm.Adım adım neler yapacaksınız hepsini anlatayım önce kararlık ve cesaret gerekiyor.Egzersiz olmadan da çözümü yok maalesef.Ama başaracağınıza eminim
Merhaba nasıl yendiniz acaba yardımcı olurmusunuzSize yardim edebilirim doktora gitmeden yendim şükür msj atıyorum simdi
Lütfen bana da yardımcı olur musunuzSize yardim edebilirim doktora gitmeden yendim şükür msj atıyorum simdi
merhaba ben 2 yıllık evliyim.bende aynı durumdan müzdaribim ekonomi durumum doktora gitmeme yetersiz benim durumumda olup başardıysanız banada yardımcı olun lütfennnn inanın psikolojim alt üst çocuk istyrm her anne gibiSize yardim edebilirim doktora gitmeden yendim şükür msj atıyorum simdi
Merhabalar bende yurt dışında yaşıyorum. Bende uzun süredi vajınusmus hastasıydım bunu aparatlar sayesinde çözdüm.Adım adım neler yapacaksınız hepsini anlatayım önce kararlık ve cesaret gerekiyor.Egzersiz olmadan da çözümü yok maalesef.Ama başaracağınıza eminim
Canım yenebilirsin sende yardimci olacagim sana msj atıyorummerhaba ben 2 yıllık evliyim.bende aynı durumdan müzdaribim ekonomi durumum doktora gitmeme yetersiz benim durumumda olup başardıysanız banada yardımcı olun lütfennnn inanın psikolojim alt üst çocuk istyrm her anne gibi
Merhaba Melehat özelden yazıyorum sana mesaj kutuna bakar mısın.merhaba bende 2 yıldırlı bununla savaşıyorum.lütfen başarınızı benimle paylaşırmsnz?bu duruma çok ihtiyacım var.
Bana da yardim edin lutfen.Bu konu benim evliligimi ucuruma apariyor artik(((Size yardim edebilirim doktora gitmeden yendim şükür msj atıyorum simdi
Canım bende 1 yıl sonra yendim istersen özelden mesaj atabilirimBana da yardim edin lutfen.Bu konu benim evliligimi ucuruma apariyor artik(((
Evet lutfenCanım bende 1 yıl sonra yendim istersen özelden mesaj atabilirim