- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
Resmin üstüne tiklamadan bile belli oluo çift çizgi olduguBenim gözlerde numaram ilerledi kesin ozaman hayirli olsun diyelim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Resmin üstüne tiklamadan bile belli oluo çift çizgi olduguBenim gözlerde numaram ilerledi kesin ozaman hayirli olsun diyelim
Bence hamilesin ama fırsatın varsa bitane daha yap o da çift çıkarsa. Kan tahlili yaptirKızlar size bahsetmiştim sizce bu ne anlama geliyor simdi
Pekii suan ne hissediosun. ..Herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar. Ben şuan istemiyordum ama 3 gün korunmadik durum bu. Herşeyin hayırlısı olsun hakkimizda
Anladım canımmm aaaaaa yani yanlışlıkla hamile olsam testten bi halt anlamıcam galiba2. Çizgi birincisi kadr net olmuo her zaman ben yaptığım zaman bu kadr belli olmuodu bile ertesi gün kan tahlili yapmıştım 1aylik hamileydim
anlarsın canim...Anladım canımmm aaaaaa yani yanlışlıkla hamile olsam testten bi halt anlamıcam galiba
Bilemiyorum ablacım ya çok karışık değişik bir duygu kendimden hiç beklemiyordum hele ki vajinusmustan sonraPekii suan ne hissediosun. ..
Tebriklr canım.Herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar. Ben şuan istemiyordum ama 3 gün korunmadik durum bu. Herşeyin hayırlısı olsun hakkimizda
Pekii suan ne hissediosun. ..
Teşekkür ederim canım benim. Birde hastaneye gidicem inanamiyorumTebriklr canım.
Yaa ben bu halimle kaldim.Sen yenmissin ne güzel ben hala ugrasiorum hatta benimde 3 gunum geçti az önce bende test yaptim negatifti ..suan çok anlamazsin ama onun kalp atışlarını duyunca inanamiosun yaa düşünsene caninin içinde can tasiosun allahim sen ne kadar büyüksünBilemiyorum ablacım ya çok karışık değişik bir duygu kendimden hiç beklemiyordum hele ki vajinusmustan sonra
Eşim çok istiyordu birde aileler. Birde herkes soruyor yokmu yokmu. Herkes ne kadar uğraşıyor hiç uğraşmadan böyle olunca şaşkınım.Yaa ben bu halimle kaldim.Sen yenmissin ne güzel ben hala ugrasiorum hatta benimde 3 gunum geçti az önce bende test yaptim negatifti ..suan çok anlamazsin ama onun kalp atışlarını duyunca inanamiosun yaa düşünsene caninin içinde can tasiosun allahim sen ne kadar büyüksün
Herşeyin hayırlısı canim demekki hayırlı zaman buymuş..ilk aylar bi sorun olmazsa yine yapabilirsinEşim çok istiyordu birde aileler. Birde herkes soruyor yokmu yokmu. Herkes ne kadar uğraşıyor hiç uğraşmadan böyle olunca şaşkınım.
Ben yendim ama bu seferde hamile kaldım bakalım ne olacak . Yapabilmenin keyfini çıkarmak istiyordum
En son adet zamanını hatirliosan bide hesapla bakalım drdan önce ne kadarlık hamilesinEşim çok istiyordu birde aileler. Birde herkes soruyor yokmu yokmu. Herkes ne kadar uğraşıyor hiç uğraşmadan böyle olunca şaşkınım.
Ben yendim ama bu seferde hamile kaldım bakalım ne olacak . Yapabilmenin keyfini çıkarmak istiyordum
Ay canımm bak negüzel eşin de istiyormuş kolayca olmuş, bence sevinmelisin :) 2 mutluluk biarada hem vaji den kurtuldun hem bebiş geliyor Tebrik ederim.Eşim çok istiyordu birde aileler. Birde herkes soruyor yokmu yokmu. Herkes ne kadar uğraşıyor hiç uğraşmadan böyle olunca şaşkınım.
Yok canım kusura bakma yazdığım kızgınmıșım gibi gelmiş olabilir. Ama sadece kısa yazdım. Sen yanlış bir şey söylemedin yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkür ederim. Kegel yapıyorum. Bayağı ara vermiştik ondan mıdır bilmiyorum işte of ofTamam afedersiniz yanlış bişey söyledim galiba.
Adetten sonra mı ilişkiye girdik ne zaman oldu bilmiyorum tam tarihi. Yendikten sonrq çok denemeler yaptık ama 3 kere korunmadik sadeceEn son adet zamanını hatirliosan bide hesapla bakalım drdan önce ne kadarlık hamilesin
Tatlım hamileliğin ilk günlerinde ikinci çizgi açık renk oluyor, bende test yaptgmda ikinci çizgi acik renk cikmisti sonra kan testinde de pozitif cikmistiAileme bile söylemeden burda paylasıyorum ilk. Sizleri çok seviyorum kendinize iyi bakın canlar
Drlar en son adet tarihinden hesapliolar canimAdetten sonra mı ilişkiye girdik ne zaman oldu bilmiyorum tam tarihi. Yendikten sonrq çok denemeler yaptık ama 3 kere korunmadik sadece