Hoşgeldin aramıza
Bende cok rahat bi aileden geldim ve 2 üniversite mezunuyum. Sevdiğim adam için türkiyenin bi ucundan kalktım bi ucuna geldim. Hiç beklemediğim bu durumla karşılaştım. Sonra baktım ki 2 unv bitiren ben tabiri caizse herseyi bilen ben bu konuda çok cahilmisim. Vajinusmusun ne olduğunu dugunden 3 gün sonra ogrendim.
Bi kuzenim var liseyi bile okumadı. Aklı fikri erkek arkadaşlarındaydı kız 17 yaşında kocaya kaçtı. 1 hafta sonra annesinin evinden gelin çıktı. 9 ay sonra doğum yaptı. 17 yaşındaki kız ilk geceden hamile kalmış.
Demek istediğim o ki bu okumak falan hikaye herkesin başına gelebiliyor. Ama bunu başımıza getiren beynimiz. Kuzenimde nasıl bi rahatlık varsa ilk geceden hamile kalacak kadar çok istiyormuş demekki iliskiye girmeyi. Bana sorsan düğünde bi dk oturmadım amacım eve gidince yorgun olayım da vurup kafayı yatıyım :) taaa ben kuafordeyken beynime sinyal göndermişim diyorum kendi kendime.
Sende şimdi nişanlısın ve kalbin der ki tamam git nisanlinla ilişkiye gir nasıl olsa evleneceksiniz. Beynin der ki dur annen ne diyordu hatırla. Sen bu ikilemdeyken vajinusmus değilsen bile olursun. Daha oncede nisanlilar vardı burda. Onalra dediğim şeyi sanada söylüyorum. Ben düğün gecesi kabullenememisken sen Nisanliyken nasıl kabulleneceksin bu durumu. O yüzden düğüne kadar ister oku araştır ister egzersiz yap. Ama vajinusmus olup olmadığına düğünden sonra karar ver. Hem mustakbel esinde doktormuş cok sanslısin saba her türlü yardımı olur. En azından tedavi yöntemlerini bilir. Şimdiden allah kolaylik versin. Inşallah çok çok kolay atlatırsın.