• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Arkadaslar kendime ve eşime şu gün yapalım dediğim geldi çattı ve ben yine çok korkuyorum.ağzına alkol almayi düşünmeyen ben akşama içeceğim.sıcak duş alacağım ve vemcain spreyle ve Allahn izniyle bu illetten kurtulmak istiyorum artık.daha önce yazmıştım hatırlarsnz belki.8 yıllık ilişkiden sonra 44günlük evliyim demiştim.lütfen bana dua edin lütfen:cry:Bugün kalbim daha bi hızlı atıyor ve artık eşimi mutlu etmek istiyorum.yapabileceğim extra birsey varsa tüm önerilere açığım ve dualarnzi istiyorum:cry:

Arkadaslar kendime ve eşime şu gün yapalım dediğim geldi çattı ve ben yine çok korkuyorum.ağzına alkol almayi düşünmeyen ben akşama içeceğim.sıcak duş alacağım ve vemcain spreyle ve Allahn izniyle bu illetten kurtulmak istiyorum artık.daha önce yazmıştım hatırlarsnz belki.8 yıllık ilişkiden sonra 44günlük evliyim demiştim.lütfen bana dua edin lütfen:cry:Bugün kalbim daha bi hızlı atıyor ve artık eşimi mutlu etmek istiyorum.yapabileceğim extra birsey varsa tüm önerilere açığım ve dualarnzi istiyorum:cry:

Karışmak istemem ama alkole niye bulaşasın arkadaşım. Dinen uygun değil sonuçta. Ama bu birliktelik Allah katında çok kıymetli. Eşini bu konuda memnun etmek üzerine öyle önemli hadisler var ki. Bu güzel işe günah karışmasa daha iyi sanki. Hem zaten spreyi sıkınca bişey hissedilmiyor pek. Sarhoş olup hatırlamamak da güzel bişey değil ki. İki gün oldu benim daha ve girdiğini hissettiğim andaki kendi kahkahalarım ve onun yüz ifadesi gözümün önünden gitmiyor :)
Sarhoş olursan bu özel ana dair aklında birşey kalmayabilir :)

Ama spreyle bile Kasarm ben.kendimi biliyorum. Doktor arkadaşıma benim için alkol alsın demiş. Hiç istemedm hatta haftalar önce aldım alkolu ama baktım olmuyor karar verdim içecm malesef:110:ben onu keyif için düşünmek istemiyorum o benm için ilaç deyip kendimi kandıryorum belkide:110:

alkol almanı asla tavsiye etmem. özellikle alışık değilsen. çünkü elin ayağın tutmuyor gibi hissedebilirsin. bu halde daha çok bilinçli kasların serbest kalır ama pelvik kasları zaten bilinçsiz kasılıyor. kas gevşetici ilaç alman daha faydalı olabilir. dualarım seninle.

Ama spreyle bile Kasarm ben.kendimi biliyorum. Doktor arkadaşıma benim için alkol alsın demiş. Hiç istemedm hatta haftalar önce aldım alkolu ama baktım olmuyor karar verdim içecm malesef:110:ben onu keyif için düşünmek istemiyorum o benm için ilaç deyip kendimi kandıryorum belkide:110:
Ok. Beyin bilinç altı öyle bişeyki istersen bütün gün iç sız yinede olmuyor olmayınca beyinde bitiremezsen ne anestezi ne alkol hepsi boş hiçbiri işe yaramaz

bu arada arada sırada alkol tüketen biriyim, ama ilk denememizde çocuk gibi ikimizde en az 3 duble vodka içtik. beni de onu da acayip çarptı. tek etkisi deneyip olmayınca zaten elimiz ayağımız kesildiği için çat diye uyumam oldu.

alkol almanı asla tavsiye etmem. özellikle alışık değilsen. çünkü elin ayağın tutmuyor gibi hissedebilirsin. bu halde daha çok bilinçli kasların serbest kalır ama pelvik kasları zaten bilinçsiz kasılıyor. kas gevşetici ilaç alman daha faydalı olabilir. dualarım seninle.
Çok teşekkür ederim canım. Rabbim benim ve tüm benim gibi olanların dualarıni kabul etsin:KK42:

Offf beee... yaaa kendimi ilk defa rahat bıraktım altima yastık koydum ilk defa bacaklarım kasilmamisti evet yaa olacak dedim derin nefes aldım ıkindim azcik girdi bu olduysa daha da olur dedim ama saolsun kocam direk girmeye çalışınca bütün büyü bozuldu..ulan bi dur dimi olacak olan seyinde içine etti.bide elini biraksan komple olacak dio bana yemin ediorum ağzının ortasına bi vurasim geldi kii.
Bir çuval inciri berbat etmek buna denir. Zaten bu zamana kadar olmadıysa onun yanlış tutumu yüzünden. Empati kuramıyorlar. Yoksa çoktan olmuştu. Vajinin sebebi %70 erkekler bence. Tabi bilimsel bir sonuç değil kafadan atdım, ama öyledir mutlaka. Burda kaçtane kadın. Kocam benim beklentilerimi karşılayabiliyor, hiç hayalkırıklığına uğramıyorum, kendimden geçip, istekten çılgına dönüyorum, davranışları ile bana sonsuz güven hissetdiriyor. Bana ne kadar verirse o kadar alacağının farkında. Bütün duyularıyla sevişiyor. Aklımı, tenimi, ruhumu kuşatıyor. Onunla kanatsız uçabilirim, bu yüzden kasıyorum, kuruluk hissediyorum kremler kullanıyorum, diyebilir ki. Hiç yanyana yakışmıyor bile.

Sonuca odaklanma. eşinle önceden konuş uzun uzun sevişmek istediğini söyle. Acele etmeyin. Sen arzu hissetmeden spreyi sıkma. Biraz kıvran canım. Ne kadar beklersen o kadar güzel olur. Bunu bir iş bitirir gibi değil, aşka gelip yapın. Bu dünyadaki en zevkli şey! Ama ne yazık ki çok bir şey hissetmeyeceksin spreyden. Bunun için endişelen, başka bir endişen olmasın.

Ben ne yapayım o zaman:cry::cry:

Canim yapman gereken şey aksam yemeğinden sonra daha ilsikiye girmeden baya once yani eşinle otur konuş. De ki bak deneyeceğiz ama benim talimatlarıma uyacaksın. Ben dur dedigimde duracaksin devam et dedigimde devam edeceksin. Gerekirse rahatlamak için onun seni opmesini oksamasını falan iste. Bunları konuşun. Baslamaya yakın da güzelce bi duş al. Kendini mutlu edecek motive edecek bişeyler bul. Ne bilimmm dans olabilir müzik olabilir eşinle sakalasmalar olabilir meyve dondurma cikolata gibi ağızda tat birakacak biseyler ye. Sigara alkol itici gelecektir o an! On sevişmeye başladığında iyice terbiyesizleş esin sana sen eşine birbirinizi tetikleyecek seksi sözler soyleyin. On sevismenin ortasında esinden seni kremlemesini uyusturmasini iste. Birak o yapsın sende yardım et. Maksat araya sogukluk girmeden heyecanın gitmeden devam etmek. On sevismeyi birbirinizi iyice isteyene kadar abartın. Bu arada los bi ışık bitmeyen bi müzik ayarlayabilirsin hic bişey sizin konsantrenizi bozmasın. Uyusturucu ve kayganlastiriciyi sürdükten 3 5 dk icinde sevismeyi son ana kadar devam etttirip deneyin. Pozisyonunda rahat bi pozisyon olmalı. Hadi bakalım şimdilik diceklerim bu kadar. Inşallah güzel haberlerini alırız ;)

Bunlar aklında olsun icinden sürekli tekrarla
Sakin olucam...
Sabırlı olucam...
Kararlı olucam...
Güçlü olucam...

Valla artik bende oyle yapicam. Acicam muzik giyinip kusanip hazirlanicam gelsin yapsin hem ben motive olurum hemde o olsun ortam isinsin biraz yoksa kutuk kutuk cok sikici oluyor insan bunaliyor

Kızlar doktor gebelik var dedi değerlerim düşükmüş sadece folikasit verdi. Hazırlıksız yakalandım ama çok değişik bir duyguymuş
Tatlim ben de ayni senin gibi evde test yaptigimda pozitif cikmisti, doktora gittiğimde de ayni senin doktorunun dediği gibi gebelik var ama değerler düşük demişti, düşük yaptım ondan sonra, diyeceğim dikkat et kendine..Sakın olumsuz konuştum diye yanlş anlama sadece okuyunca uyarmak istedim kötü bir süreç çünkü

Arkadaslar benim özel ricamdır sizlerden. Burda herkes sevincini derdini paylaşıyor uye olan olmayan herkes yazılanları okuyor ya nolur olumsuz yorumlar yapmayın en ufak bi olumsuz yorumda insanlar etkileniyorlar. O yüzden tavsiyelerinizi ve önerilerinizi özellikle genel degilde bi kisiye hitaben yaziyorsanız bunu özel mesajla yazarsanız iyi olur. Dertlesmek ayrı bişey olumsuz etki bırakmak ayrı bişey. Acaba ben bunu yazarsam bu sayfayı okuyan 10larca 100lerce kişiden biri etkilenir mi diye düşünün olur mu?
(umarım kimse yanlış anlamaz beni)

Canim yapman gereken şey aksam yemeğinden sonra daha ilsikiye girmeden baya once yani eşinle otur konuş. De ki bak deneyeceğiz ama benim talimatlarıma uyacaksın. Ben dur dedigimde duracaksin devam et dedigimde devam edeceksin. Gerekirse rahatlamak için onun seni opmesini oksamasını falan iste. Bunları konuşun. Baslamaya yakın da güzelce bi duş al. Kendini mutlu edecek motive edecek bişeyler bul. Ne bilimmm dans olabilir müzik olabilir eşinle sakalasmalar olabilir meyve dondurma cikolata gibi ağızda tat birakacak biseyler ye. Sigara alkol itici gelecektir o an! On sevişmeye başladığında iyice terbiyesizleş esin sana sen eşine birbirinizi tetikleyecek seksi sözler soyleyin. On sevismenin ortasında esinden seni kremlemesini uyusturmasini iste. Birak o yapsın sende yardım et. Maksat araya sogukluk girmeden heyecanın gitmeden devam etmek. On sevismeyi birbirinizi iyice isteyene kadar abartın. Bu arada los bi ışık bitmeyen bi müzik ayarlayabilirsin hic bişey sizin konsantrenizi bozmasın. Uyusturucu ve kayganlastiriciyi sürdükten 3 5 dk icinde sevismeyi son ana kadar devam etttirip deneyin. Pozisyonunda rahat bi pozisyon olmalı. Hadi bakalım şimdilik diceklerim bu kadar. Inşallah güzel haberlerini alırız :KK66:

Bunlar aklında olsun icinden sürekli tekrarla
Sakin olucam...
Sabırlı olucam...
Kararlı olucam...
Güçlü olucam...
Hanyacm çok teşekkür ederim. güzel motive ediyorsun ve bende heyecan doruklara ulaşıyor:oops:

Kızlar doktor gebelik var dedi değerlerim düşükmüş sadece folikasit verdi. Hazırlıksız yakalandım ama çok değişik bir duyguymuş

Hayirli olsun canim, Allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin. Her sey güzel olacak dunyanin en guzel hissini yasayacaksin :)
Bizlere de dua et:)

Back