• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Aynen canim yaa bir yensem en azindan hemen hamile olmasam bile derim ki doktora gittik tedavi oluyorum olur insllah istiyoruz falan deriz. Simdi insan yalan da soyliyemiyor yapamadigi bir sey icin, anca gecistiriyoruz. Kayinvalide görumce elti.... konusunda haklisin nasil guvenebilir ki insan. Artik her yolu deniycem bir sekilde, egzersiz yapabildigimi görmek bile nasil mutlu etti icime umut doğdu resmen, bir de yapsak sevincten ne yaparim bilemiyorum :)

Sakin ihmal etme egzersizini. Bi kac denemeden sonra daha rahat olursun. Hergun yap ama egzersiz en azindan alisirsin.

Hep oyle oluyor . O yuzden soylemeyin dedim. Benimde bi arkdsmin basina geldi . Soyleme dedigim halde gidip gorumcesine anlatti kaynanasi ortaligi ayaga kaldirdi ogluma cocuk veremiycek daha bisey yapamamislar bosansinlar diye
Ahhhh kaynana benimki de geldi yaa oğlumu evlendircem ya da babanın evine gidersin dedi.kalktım ayağa vee eğer sesini bidaha duyarsam ellerim saclarinda olur dedim çıktım odadan.. çok sinirlendim suanda

Ahhhh kaynana benimki de geldi yaa oğlumu evlendircem ya da babanın evine gidersin dedi.kalktım ayağa vee eğer sesini bidaha duyarsam ellerim saclarinda olur dedim çıktım odadan.. çok sinirlendim suanda
Allahım bir de bunlarla uğraşıyorsunuz, çok üzüldüm

Kızlar kaynana görümce elti bi sürü dert. Kadın kadının en büyük düşmanı olmuş. Herkes dost ama herkes düşman. Ne kötü! Ama eşimizin böyle bi problemi olsaydı bir çoğumuz annemize ya da kızkardesimize ya da en yakın arkadaşımıza anlatırdık. Ama kocalarımız gidipte birine benim karım vajinusmus diyor mu? Bu durumda kocalarınızı sevin ;)

Kızlar kaynana görümce elti bi sürü dert. Kadın kadının en büyük düşmanı olmuş. Herkes dost ama herkes düşman. Ne kötü! Ama eşimizin böyle bi problemi olsaydı bir çoğumuz annemize ya da kızkardesimize ya da en yakın arkadaşımıza anlatırdık. Ama kocalarımız gidipte birine benim karım vajinusmus diyor mu? Bu durumda kocalarınızı sevin :KK66:
Bak yine doğru dedin hanya. Evet biz olsak şikayet ederdik.

Iyi demissin benim kaynanam bilmiyor ama bilse seninkinden farksiz bisey demez. Herkese anlatir rezil eder beni. Ben o yuzden cok cabaladim Allaha sukur yendim

Takilmiorum artık aynı binadayiz ve aylarca yüzlerini görmediğim oluyo zorunlu olmadıkça gorusmuorum..hepsi umrum dışı

Ben uzakta oturuyorum ama nedense hep gorusmek zorundayim bide bazen ayni evde kaliyoruz bayram falan. Bu bayram 10gun kalicaz mesela suan dusundukce midem bulaniyor

Yaa ben wemcamine aldım bugün nasıl kullanıcam kaç kere sıkmam gerekior kızlar
Canim çubugunu takin eşin içine dogru sıksın iki üç fıs.yanicakk !! Korkmaaa :) iki uc dakika sık dişini..biraz bekleyin sevisin vs:) uyuşmuş oluyo zaten dort bes fıs daha sıkın uyuştukca her sıkmanda yanmiyo zaten.bu sekilde onbes yirmi defa sktık eşim zeytinyağ kullandi bu arada.sonra deneyin

Canim çubugunu takin eşin içine dogru sıksın iki üç fıs.yanicakk !! Korkmaaa :) iki uc dakika sık dişini..biraz bekleyin sevisin vs:) uyuşmuş oluyo zaten dort bes fıs daha sıkın uyuştukca her sıkmanda yanmiyo zaten.bu sekilde onbes yirmi defa sktık eşim zeytinyağ kullandi bu arada.sonra deneyin
Tmm canım çok teşekkürler :))

Bende en az 15 defa sikmisimdir ama kesin cozum kokten hallediyor :)

Ben uzakta oturuyorum ama nedense hep gorusmek zorundayim bide bazen ayni evde kaliyoruz bayram falan. Bu bayram 10gun kalicaz mesela suan dusundukce midem bulaniyor
Benim çocuk olduğu için durumdan haberdar değiller o yüzden sesleri kesildi.. Ben gitmiyorum bayramda bile hiccc isim olmaz. Oğulları gider arada o kadar ona da karışmam zaten

Back