Canim emla kremi ne miktarda nasil kullaniyorsun tarif eder misin? Yarin ben de emla almayi düşünüyorum.Kizlar inaninki korkulacak hicbir sey yok. Bir emla krem alin ve kendinize guvenin. Ben 10 ay sonunda yendim. 5 gundur benden mutlusu yok sanki ustumden yuk kalkmis gibi. Hic aci yok inanin
Emlayı genelde epilasyon yaparken kullanıyorlar. Haliyle epilasyon yapılacak alanda geniş olabiliyor. Demekki ilacın vücut tarafından emilmesinin çok bir zararı yok. Yarım tüpe yakın kullansan olur. Zaten bir kutuda küçük tüpler halinde satılıyor. bir aparatla içine de sürmeyi ihmal etme. Yakın zamanda kullanan arkadaşlar daha iyi bilgilendirir mutlaka. Ben kullanmayalı yıllar oldu. Sprey almayıda düşünebilirsin. Vemcaine adı. Emladan ucuzdur, etkisi iyidir. İlk kullanmadan önce az sürüp alerji testi yapabilirsin. Düşük bir ihtimal olsada, içinde ki bir maddeye alerjin olabilir.Canim emla kremi ne miktarda nasil kullaniyorsun tarif eder misin? Yarin ben de emla almayi düşünüyorum.
Cok tesekkur ederim verdiğin bilgiler icin, yarin alip denemek istiyorum bakalim insallah işe yarar.Emlayı genelde epilasyon yaparken kullanıyorlar. Haliyle epilasyon yapılacak alanda geniş olabiliyor. Demekki ilacın vücut tarafından emilmesinin çok bir zararı yok. Yarım tüpe yakın kullansan olur. Zaten bir kutuda küçük tüpler halinde satılıyor. bir aparatla içine de sürmeyi ihmal etme. Yakın zamanda kullanan arkadaşlar daha iyi bilgilendirir mutlaka. Ben kullanmayalı yıllar oldu. Sprey almayıda düşünebilirsin. Vemcaine adı. Emladan ucuzdur, etkisi iyidir. İlk kullanmadan önce az sürüp alerji testi yapabilirsin. Düşük bir ihtimal olsada, içinde ki bir maddeye alerjin olabilir.
Kimseyi takmamak en iyisi. Mesafe koy. Böyle insanlara böylesi lazım.
Oo çok sevindim tebrikler :)Evet :)
İnşallah canım.Cok tesekkur ederim verdiğin bilgiler icin, yarin alip denemek istiyorum bakalim insallah işe yarar.
Eşinin ailesiyle anlaşamaman çok kötü patate. Bu çok yıpratıcı. Ama eşinin sana davranışı önemli olan. Onları boş ver. Görümceler bazan kaynanayı bile aşıyor. Bir arkadaşımın düğünü vardı görümceside kıskanıp gelinlik giydi. Takı töreninde damadın diğer koluna girdi. Bu kadar delisini bile gördüm yani.Keske koyabilsem su kaynanamla arama daglar ben koydukca hayatimin icine ediyor
Eşinin ailesiyle anlaşamaman çok kötü patate. Bu çok yıpratıcı. Ama eşinin sana davranışı önemli olan. Onları boş ver. Görümceler bazan kaynanayı bile aşıyor. Bir arkadaşımın düğünü vardı görümceside kıskanıp gelinlik giydi. Takı töreninde damadın diğer koluna girdi. Bu kadar delisini bile gördüm yani.Allah içinde kötülük, kıskançlık olanları ıslah etsin inşallah! Sana bol sabır diliyorum.
Gorumcek gelinlik mi giymişEşinin ailesiyle anlaşamaman çok kötü patate. Bu çok yıpratıcı. Ama eşinin sana davranışı önemli olan. Onları boş ver. Görümceler bazan kaynanayı bile aşıyor. Bir arkadaşımın düğünü vardı görümceside kıskanıp gelinlik giydi. Takı töreninde damadın diğer koluna girdi. Bu kadar delisini bile gördüm yani.Allah içinde kötülük, kıskançlık olanları ıslah etsin inşallah! Sana bol sabır diliyorum.
Gorumcek gelinlik mi giymişşoktayim aklima birşey geldi de tövbe tövbe yaa
Eşinin ailesiyle anlaşamaman çok kötü patate. Bu çok yıpratıcı. Ama eşinin sana davranışı önemli olan. Onları boş ver. Görümceler bazan kaynanayı bile aşıyor. Bir arkadaşımın düğünü vardı görümceside kıskanıp gelinlik giydi. Takı töreninde damadın diğer koluna girdi. Bu kadar delisini bile gördüm yani.Allah içinde kötülük, kıskançlık olanları ıslah etsin inşallah! Sana bol sabır diliyorum.
Kızlar ben tamamen yendim vajiyi. ALlah ıma binlerce yüZbinlerce şükür. Ama normalde korunmuyorduk yapamadıgımız için. Şuan ne ile koruncam dogum kontrol cocuk için kötü diyolar bir fikriniz var mi. Hepinze dua ediyorum yemin ederim Allah kimseyi böyle sınamasın. Benim bir senem gitti cok üzüldüm agladım yıprandım ama olsun sınavdı basarıyla atlattım elhemdülüillah
Kızlar ben tamamen yendim vajiyi. ALlah ıma binlerce yüZbinlerce şükür. Ama normalde korunmuyorduk yapamadıgımız için. Şuan ne ile koruncam dogum kontrol cocuk için kötü diyolar bir fikriniz var mi. Hepinze dua ediyorum yemin ederim Allah kimseyi böyle sınamasın. Benim bir senem gitti cok üzüldüm agladım yıprandım ama olsun sınavdı basarıyla atlattım elhemdülüillah
Bir insan kendini anca bu kadar rezil eder heraldeEşinin ailesiyle anlaşamaman çok kötü patate. Bu çok yıpratıcı. Ama eşinin sana davranışı önemli olan. Onları boş ver. Görümceler bazan kaynanayı bile aşıyor. Bir arkadaşımın düğünü vardı görümceside kıskanıp gelinlik giydi. Takı töreninde damadın diğer koluna girdi. Bu kadar delisini bile gördüm yani.Allah içinde kötülük, kıskançlık olanları ıslah etsin inşallah! Sana bol sabır diliyorum.
Oda birşey mi. O görümce gerdeğin sabahında kapıya dayanıp kardeşini almış. Annem seni çağırıyor kahvaltı yapacağız diyeBir insan kendini anca bu kadar rezil eder heraldeBaşkasının düğününde gelinlik giymek ne alaka çok komik.
Oda birşey mi. O görümce gerdeğin sabahında kapıya dayanıp kardeşini almış. Annem seni çağırıyor kahvaltı yapacağız diye
Artık, yani...tebrikler, öpücükler sana.Kızlar yarısına kadar oluyor yenmiş sayılır miyim ben yinede çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?