Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

İhtiyacım yok evet ama işte kendiliğinden kasılıyo yapamıyorum hiçbişey..bir yıl oldu daha ne kadar ertelenir ki çok kötü bi hastalık
merhaba, cesaretini toplayıp bir şekilde bir yerden başlaman lazım. hepimiz dokunamıyorduk. korkuyorduk ilk başta elimiz titriyordu. ama mecburuz. madem evlendik mutlu olmak için gayret etmek lazım. erteledikçe kurtulamazsın. ilk sayfada yazılanları oku. önce aynayla bak dokun. yavaş yavaş egzersiz yapmaya çalış. ya da sprey ve emla kremle dene. bunları kullanmanın amacı psikolojik olarak kendini rahat hissetmen. çünkü acıyacak diye korktuğun için kasılıyorsun ama ilk seferde uyuşturup yaparsan kendini rahatlatırsın. ondan sonra kullanmayı bırakırsın kolay olduğunu anlayınca. denemeden yapamıcam deme.

Arkadaslar dusunsenize mesela bu vajinismus olmasaydi baska bi derdimiz olsaydi. Daha ciddi saglik problemi mesela . Ne bilm bu sonucta bi saglik problemi degil psikolojik. Gecen gun haberde gordum kadn evli bir bayan gencken losemi evliyken meme kanseri simdide left kanseri olmus 1 cocugu var bebek daha . Ben cok mutluyum esimi bebegimi cok seviyorum 2kez yendim neden 3.yude yenemeyim kurtulucam diyip guluyordu. 3 kere kel kaldim ama yine uzar sacim dedi kocasi dugunden gelen altinlari esime silikon meme yaptirdik dedi. Cok sadirdim bi adamin bunu demesine ama onlar coook mutluydu. Biraz umutlu olun hayat pes edicek kdr uzun degil. Vazgecmeyin

Yani vucudumuzdan 2 damla kan gelicek ki sonrasi zevk meselesi yapmayn arkdslar bende bosu bosuna 1.5 sene bekledm ama simdiki aklm olsaydi keske

kizlar selam :skandal: ben de eski konudan beri buralara yaziyorum Haziran gibi ilk yazdigim zaman 1.5aylik evliydim. burda bu isi nasil cozucez metodlarini uygulamak icin destek almaya gelmiştim ama ramazan vs olunca hic baslayamadim egzersiz vs olaylarina. sonra bayram darbe olaylari seyahatler dugunler derken bu pazar son yakin arkadas düğünü de oldu ve daha dün yeni soluklanip basbasa uzun vakit gecirebildik evimizde. ama daha ne kulak cubugu denedim ne parmak ne baska bi baslangic egzersizi. sadece vajinanin girilebilen biyer oldugunu kafamda oturttum.. evlilgimizin 4. ayi biterken dün onca zamanın hasretiyle mi desem artık denemelre tam gaz devam ettik. neyse bir denedik bem kactim. ikinciyi denedik ben kactim üç oldu dört oldu derken pes ettim yine olmuyo yine kitliyorum bacaklarimi dedim biraktim. eşim de cok kibar anlayışlı bi insan beni motive etti bde oncazaman sonra yalniz kalmışız öyle devam ettik ama bu son yine olmazsa uyucaz bak dedim tmm dedi . en uygun klasik pozisyon olan ben yatagin ucunda o ayakta omzuna attim ayaklarımı hafif kirdim dizlerimi. rahat ol birkaç saniye şans ver dedi. tmm dedim ben başka seyler dusunup konusuodum oyle oyaliyodum kndimi. esim de yavas yavas alistirma baabinda yükleniyodu bana. hani tam yerleştirmek icin. yüklenince boşa gitmesin diye. o orda alistirma yaparken sanırım tam giris pozisyonunu yakalamis olacak ki caktirmadan belimden tutup saniyeler hatta saliseler içinde girdi. :oha: tabi ben sok ve refleksle yatagin obur ucuna kaçtım cok aci hissetmedim hissettigim de bi dakika içinde gecti. git gel yapamadık ama bu bile bizim için zafer oldu:D kan vs olaylari oldu zatem daha ilk olduugu icin. ama tabi bisey anlamadım zevk anlamında zatem şok olmustum nasıl yani yaptin mi fln diye. kremsiz egzersizsiz ilk birlesmeyi basardik darisi dvaminin başına :KK48:

bi de merak ettigim ilk birlesmeden sonra zar açıldığı iicin ufak bi sizlama oluyo o tamm da, ikincide ucuncude olur mu aceba

kızlar merhaba

yenen arkadaşları tebrik ediyorum bende yeneli 2 ay kadar oldu.Benim sorum olacak yenen arkadaşlara..
Ben sadece misyoner pozisyonda yapabiliyorum başka hiç bir şekilde yapamıyorum hala korktuğum için olabilir, ben bunu nasıl aşıcam ve zevk almıyorum neden olabilir.Herşey çok güzel şükürler olsun artık normal ilişki yaşıyoruz ama neden ben zevk alamıyorum anlamıyorum.

kızlar merhaba

yenen arkadaşları tebrik ediyorum bende yeneli 2 ay kadar oldu.Benim sorum olacak yenen arkadaşlara..
Ben sadece misyoner pozisyonda yapabiliyorum başka hiç bir şekilde yapamıyorum hala korktuğum için olabilir, ben bunu nasıl aşıcam ve zevk almıyorum neden olabilir.Herşey çok güzel şükürler olsun artık normal ilişki yaşıyoruz ama neden ben zevk alamıyorum anlamıyorum.
Sadece cinsel birleşmeden mi zevk alanıyorsun. Ön sevişmede herşey normal mi.

Çok sürmeden kurtulmuşsun. İlkin den daha rahat olur. Keşke eşin bırakmasaymış. Alabalık gibi kaçmışsın elinden :KK70:

ahahaha ya tam anlamiyla alabalik anlatabilir beni cidden. sonra da kızıyorum ya niye biraktin bi iki yapsaydin diye, valla sen öyle hoplayip kacinca heralde dedim bisi oldu öleceksin sandim diyo:KK70: hala ufak ufak akintiyla gelen pembelikler var bi psikolojik olarak hazirlayayim tekrar kendimi bugunden sonra bakcaz durumlara.. inşallah hersey daha güzel olur

Aslinda cok normal olan bi olayi nasil gozumuzde buyuttuysek...hic unutmam o gece emla ile yaptik yani ben vajinismusu yendim mutluluktan agladim falan...snra kalktim dusa gidiyom...ee ben yuruyebiliyorum...yapamadikmi acaba diyorum...yani o kadar aci beynime islemiski sanki iliskiden sonra yuruyememem falan gerekiyo...neyse dedim uyisturucunun etkisindendir...sabah ise gitcem uyandim tuvalete gittim eee hala acimiyo falan diyorum...parcalanacakto sanki oyle sacmasapan seyler beynime nerden girdi bilmiyorum

Yazdığınıza çok güldüm yaa. Gerçekten malesef böyle bir his var. Parçalanacaktı sanki

Veee kasimpati_ kasimpati_ de yenmiş canım çok tebrik ediyorum. Şimdi ilki öyle kremsiz falan oldu diye hiçbişey kullanmadan iliskiye girme. O sızı dediğin şey zaten p..sin orayı zorlayarak acmasiyla olan bişi. En azından sıvı yağı bi iki parmak sürsen o sızı da olmaz girişi daha rahat olur.

M melegim_0909 ben yeneli 3 ay oldu ama hâlâ bazı pozisyonlarda zorlanıyorum çünkü biribe alışınca diğerlerinde olmayacak düşüncesi geliyor aklıma haliyle başa dönüyorumm ama olduğunu gördüğümde bi dahaki sefere biraz daha iyi motive oluyorum. Zevk alma konusunda şunu söyleyim. Sadece eşinden gitgel yapmasını bekleme sende ona doğru gitgel yap ya da onun dudagıni boynunu omzunu artık en yakın neresiyse öp okşa inan beyin bizim gönderdiğimiz sinyallerle çalışıyor. O yüzden sen haz almaya başlarsan vajinde sana o tepkiyi gösterecek.

kızlar merhaba

Bende misyonerde yapiyorum tek. esim ustte ben alta olucam yoksa yapamiyorum ama ben zevk aliyorum yani alstm bazen aci hissediyorum oda istemeden kastgm icin ama cok yeni ben daha 1 hafta oldu tam alisali. 2 ayda kisa bi sure vajiden cok korktugumuz icin oluyor yavas yavas halledilir bende baska pozisyona gecemiyorum . Korkuyorum sanki o zaman yapmiycakmisim gibi geliyor

Back