- 3 Ağustos 2016
- 32
- 27
- 88
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki uyuştumu bişey hissettinizmi acı falan
merhaba, cesaretini toplayıp bir şekilde bir yerden başlaman lazım. hepimiz dokunamıyorduk. korkuyorduk ilk başta elimiz titriyordu. ama mecburuz. madem evlendik mutlu olmak için gayret etmek lazım. erteledikçe kurtulamazsın. ilk sayfada yazılanları oku. önce aynayla bak dokun. yavaş yavaş egzersiz yapmaya çalış. ya da sprey ve emla kremle dene. bunları kullanmanın amacı psikolojik olarak kendini rahat hissetmen. çünkü acıyacak diye korktuğun için kasılıyorsun ama ilk seferde uyuşturup yaparsan kendini rahatlatırsın. ondan sonra kullanmayı bırakırsın kolay olduğunu anlayınca. denemeden yapamıcam deme.İhtiyacım yok evet ama işte kendiliğinden kasılıyo yapamıyorum hiçbişey..bir yıl oldu daha ne kadar ertelenir ki çok kötü bi hastalık
Çok sürmeden kurtulmuşsun. İlkin den daha rahat olur. Keşke eşin bırakmasaymış. Alabalık gibi kaçmışsın elindenbi de merak ettigim ilk birlesmeden sonra zar açıldığı iicin ufak bi sizlama oluyo o tamm da, ikincide ucuncude olur mu aceba
Sadece cinsel birleşmeden mi zevk alanıyorsun. Ön sevişmede herşey normal mi.kızlar merhaba
yenen arkadaşları tebrik ediyorum bende yeneli 2 ay kadar oldu.Benim sorum olacak yenen arkadaşlara..
Ben sadece misyoner pozisyonda yapabiliyorum başka hiç bir şekilde yapamıyorum hala korktuğum için olabilir, ben bunu nasıl aşıcam ve zevk almıyorum neden olabilir.Herşey çok güzel şükürler olsun artık normal ilişki yaşıyoruz ama neden ben zevk alamıyorum anlamıyorum.
Çok sürmeden kurtulmuşsun. İlkin den daha rahat olur. Keşke eşin bırakmasaymış. Alabalık gibi kaçmışsın elinden![]()
Aslinda cok normal olan bi olayi nasil gozumuzde buyuttuysek...hic unutmam o gece emla ile yaptik yani ben vajinismusu yendim mutluluktan agladim falan...snra kalktim dusa gidiyom...ee ben yuruyebiliyorum...yapamadikmi acaba diyorum...yani o kadar aci beynime islemiski sanki iliskiden sonra yuruyememem falan gerekiyo...neyse dedim uyisturucunun etkisindendir...sabah ise gitcem uyandim tuvalete gittim eee hala acimiyo falan diyorum...parcalanacakto sanki oyle sacmasapan seyler beynime nerden girdi bilmiyorum
kızlar merhaba
yenen arkadaşları tebrik ediyorum bende yeneli 2 ay kadar oldu.Benim sorum olacak yenen arkadaşlara..
Ben sadece misyoner pozisyonda yapabiliyorum başka hiç bir şekilde yapamıyorum hala korktuğum için olabilir, ben bunu nasıl aşıcam ve zevk almıyorum neden olabilir.Herşey çok güzel şükürler olsun artık normal ilişki yaşıyoruz ama neden ben zevk alamıyorum anlamıyorum.
Hayırlısı bakalım! Bazan bazı fırsatları kaçırırız, çünkü bizi daha iyisi beklemektedir.
Egzersizden kaçsalarda bizden kaçamazlar, tepelerindeyizYoklama alıcam şu egzersizlerden kaçanlardan !!!
Ben bıraktım herşeyi vajiyi egzersizi sıkıldım bunaldım artık hiçbişey istemiyorum. Takatim yok hiçbişeye. Yoklamada ben başı çekeyim de ilk fırçayı ben yiyim bariEgzersizden kaçsalarda bizden kaçamazlar, tepelerindeyiz![]()