Sağol canım yaCekmedi...seni gorseydim farkederdim ışığından
Canim ya asagiya dogru ittirsem bile ayni o kaslar hep ski nedense rahatlamaya calissam bile gevsemiyoYanlış yöne itdiriyorsun büyük ihtimalle. Öyle duvar hissetdiğinde aparatın yönünü aşağıya kaydır, bak nasıl girecek. Arada aşama aşama girdirirken aparatı çıkartıp kayganlaştırıcıyı yeniden sür.
Üstte yapmayı denediniz mi. Biraz kayganlaştırıcı sürün. Kendine de emla sür . Aparatla yapabiliyorsan biraz egzersiz yapıp ilişkiye geç. Yerini bulup aşama aşama otur.Canim ya asagiya dogru ittirsem bile ayni o kaslar hep ski nedense rahatlamaya calissam bile gevsemiyo
Canim aparatla yapiyorum ama yarisina kadar. Yarin emlayla denicem usttede denicem sagolasinÜstte yapmayı denediniz mi. Biraz kayganlaştırıcı sürün. Kendine de emla sür . Aparatla yapabiliyorsan biraz egzersiz yapıp ilişkiye geç. Yerini bulup aşama aşama otur.
Canim aparatla yapiyorum ama yarisina kadar. Yarin emlayla denicem usttede denicem sagolasin
Bende egzersiz yaparken o duvar gibi yerde kalıyordum. Geçit yokmuş gibi geliyordu. Aparatı biraz oynatıp oradaki boşluğu bulup itdim pıt diye girdi. Her çıkardığımda yeniden denerken o duvar yine oluştu, ama her seferinde, sağını solunu araştırınca, yönünü aşağıya ayarlayınca o yere takılsada girdi. Sadece doluluğun verdiği rahatsızlık vardı acı falan olmadı. Tabi haz almadan yaptığımız için o doluluk ve basınç hissi bizleri rahatsız ediyor. Halbuki zevk almalıyız.Canim ya asagiya dogru ittirsem bile ayni o kaslar hep ski nedense rahatlamaya calissam bile gevsemiyo
Yaaa Hanyacım keşke yenebilseydim bisüre ara verdim buraya ama denioruz hala bi değişiklik yook... Patate uyuşturucu spreyin adı nedir? Ben emla kullanıyordum hiç uyışturmadıı
Onunla konuşamıyorsun ki. Kendisi ile ilgili kompleksleri var. Ben ne dersem diyeyim boş. Tutuk zaten her konuda. Birde hayatda görebileceğiniz en negatif insan. Çekiciliği kalmadı gözümde. Bayıyor artık. Saçma sapan şeylerine tanık oldum. Keşke ayrılabilsem. Benimde çıkmazım ondan kurtulamamak. Vajinismus gibi başka bir kuvvetde ayrılmama engel oluyor! Büyük travma yaşıyorum.Eşini biraz zorlasan ya da konuş. Uzak durmasın. Olmayacak diye mi yapmak istemiyor.
Tüh yaOnunla konuşamıyorsun ki. Kendisi ile ilgili kompleksleri var. Ben ne dersem diyeyim boş. Tutuk zaten her konuda. Birde hayatda görebileceğiniz en negatif insan. Çekiciliği kalmadı gözümde. Bayıyor artık. Saçma sapan şeylerine tanık oldum. Keşke ayrılabilsem. Benimde çıkmazım ondan kurtulamamak. Vajinismus gibi başka bir kuvvetde ayrılmama engel oluyor! Büyük travma yaşıyorum.
Tebriklerr cook sevindim okudukca cesaret geliyo umut oluyo o spreyden bende aldim bi kez denedim bi fis sıktım biraz yakti o sorun degilde karsi tarafta da uyusma yapti sizde oyle bi sorun oldu mu acabaÇok şükür Çok Şükür Oldu...Olduda bitti Maşallahh :) Arkadaslar hepinize ayri ayri cok tesekkur ederimmm...Allah ne muradiniz varsa versin Yenemeyenlerede güç kuvvet versin..Ağlicam şuan yazarken bile..patate kedicikcns H hanya M monalazo heyecandan aklima gelmiyo hepsi, ya ismini tek tek yazamadigim yardimci olan butun arkadaslarima cok tesekkur ederim...kısaca anlatim...spreyden sıktık (wemcaine)once bi iki fıs skti eşim yandi o tabi ufledi :)) falan..beş dakika gecti dedim biraz daha sık.sıktı ne sıktığını hissettim ne yandigini..yavaş yavaş denedik(benim ilk denemede az biraz penis başi girince sadece anestolla,,kizligim gitmisti zaten alti ay once falan ondan sonra bidaha hic olmamisti)..neyse bacaklarimi esimin omzuna koydum yatak ucunda belimin altinda yastik once bi baskı az bi yanma hissettim hııı buu arada zeytinyagi surdu esim kendine bebe yagi kayganlastrmadi.yavas yavas derken sadece icimde bi doluluk baskı hissettim aslinda hic aci yok ama ben tabi kasiyorum heyecandan..ya hadi ya hadi derken eşim zaten icindeyim dedi ne ara hepsi girdi anlamadim bile biraz git gel yapti hicc aci yok sadece icerde bi doluluk var..iki saat belki ugrastik once ama hep ben huysuzlugumdan..eşim hayir dedi az az deneyelim birakmadi.....nolur olmadi deyip birakmayin o anda uğrassin esiniz,gercekten aci yok uyuşuk zaten hissetmiyosunuz...egzersiz hic yapmadim yapamadim..doktora gitmedim maddi gucum el vermedi....sprey zeytinyağ az cesaret bitti..şuan bi tuhafim az bi yanmam var oda normal..sormak istediginiz varsa sorun her zaman yardimci olurum..uzun oldu hepiniz hakkinizi helal edin..şuan diyorumki iki dakikalik iş için sen 7 aydır nerdeydin sprey ve zeytin yaği :)
Yaptı biraz ama geçici zaten. İsterseniz eşin prezervatif kullansın. Yanması geçene kadar birkaç kez sıkın içinize bekleyin bir süre.Tebriklerr cook sevindim okudukca cesaret geliyo umut oluyo o spreyden bende aldim bi kez denedim bi fis sıktım biraz yakti o sorun degilde karsi tarafta da uyusma yapti sizde oyle bi sorun oldu mu acaba
Canim ilk önce emla olmadan bol kayganlastiriciyla parmak egzersizi yap, isaret parmagini sonuna kadar almaya calis. Kendine zaman tani. Bunu yaptiktan sonra iste emla kreme gec, o duvar dedigin yer yok orasi bosluk tamamen :) Bol bol nefes al ver ikin , kendine uygun pozisyon sec.Kizlar merhaba ben bugun emla kremi denedim gercekten uyusturuyo yinede o duvari gecemiyorum bi yerden sonra tikaniyorum ne kdar ikinsamda olmuyo
Hoşgeldin canım. Gördüğün gibi yalnız değilsin. İlkönce sayfanın başındaki hanyacığımızın hazırladığı yazıyı okumanı tavsiye ederim. Orda ne yapacağınla ilgili ayrıntılı bilgi var. Sen hangi aşamadasın. Bizide bilgilendirirsen yardımcı oluruz. İnşallah sende yeneceksin. Burayı oku. Başarı hikayeleri ile dolu. Bunu yenmek için eşli yada inceden kalına aparatlarla egzersiz yapmalısın. Baştaki yazıyı okumayı unutma.Merhaba kızları 40 günlük evliyim bu sayfayı yeni gördüm okudum ve tek başıma olmadığımı gördüğümde çok sevindim. 40 gündür vajinusmus hastalığıyla uğraşıyorum eşime karşı içimde bir kıpırdama olmuyor ve tam o esnada içimde hep korku var eşimin benden yavaş yavaş uzaklaştığını farkediyorum oda artık olmayacağını düşündüğü için üstüme gelmiyor sizce neler yapmalıyım
Yok canim eşim cok uyuşmadi.ben bu spreyi nette okudum erkekler geciktirici olarak kullaniyolarmis sadece baş kismina az skarak.Tebriklerr cook sevindim okudukca cesaret geliyo umut oluyo o spreyden bende aldim bi kez denedim bi fis sıktım biraz yakti o sorun degilde karsi tarafta da uyusma yapti sizde oyle bi sorun oldu mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?