Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Aslinda cok normal olan bi olayi nasil gozumuzde buyuttuysek...hic unutmam o gece emla ile yaptik yani ben vajinismusu yendim mutluluktan agladim falan...snra kalktim dusa gidiyom...ee ben yuruyebiliyorum...yapamadikmi acaba diyorum...yani o kadar aci beynime islemiski sanki iliskiden sonra yuruyememem falan gerekiyo...neyse dedim uyisturucunun etkisindendir...sabah ise gitcem uyandim tuvalete gittim eee hala acimiyo falan diyorum...parcalanacakto sanki oyle sacmasapan seyler beynime nerden girdi bilmiyorum

Canim ya asagiya dogru ittirsem bile ayni o kaslar hep ski nedense rahatlamaya calissam bile gevsemiyo

Canim aparatla yapiyorum ama yarisina kadar. Yarin emlayla denicem usttede denicem sagolasin

Canım yarısına kadar alabiliyorsan bi parmağınla dene parmağını sonuna kadar aldıginda zaten devamının koca i boşluk olduğunu hissedeceksin belki aparatla hissetmiyorsundur ama parmakla içinde koca bi boşluk olduğunu bilirsen ve o yöne odaklanırsan aparatta rahatlıkla girer. Biraz üzerine düş ve en ufak bi acı duyduğunuzda hemen pes etmeyin az bekletin acı kayboluyor sonra ilerleyin.

Canim ya asagiya dogru ittirsem bile ayni o kaslar hep ski nedense rahatlamaya calissam bile gevsemiyo
Bende egzersiz yaparken o duvar gibi yerde kalıyordum. Geçit yokmuş gibi geliyordu. Aparatı biraz oynatıp oradaki boşluğu bulup itdim pıt diye girdi. Her çıkardığımda yeniden denerken o duvar yine oluştu, ama her seferinde, sağını solunu araştırınca, yönünü aşağıya ayarlayınca o yere takılsada girdi. Sadece doluluğun verdiği rahatsızlık vardı acı falan olmadı. Tabi haz almadan yaptığımız için o doluluk ve basınç hissi bizleri rahatsız ediyor. Halbuki zevk almalıyız.

Eşini biraz zorlasan ya da konuş. Uzak durmasın. Olmayacak diye mi yapmak istemiyor.
Onunla konuşamıyorsun ki. Kendisi ile ilgili kompleksleri var. Ben ne dersem diyeyim boş. Tutuk zaten her konuda. Birde hayatda görebileceğiniz en negatif insan. Çekiciliği kalmadı gözümde. Bayıyor artık. Saçma sapan şeylerine tanık oldum. Keşke ayrılabilsem. Benimde çıkmazım ondan kurtulamamak. Vajinismus gibi başka bir kuvvetde ayrılmama engel oluyor! Büyük travma yaşıyorum.

Merhaba kızları 40 günlük evliyim bu sayfayı yeni gördüm okudum ve tek başıma olmadığımı gördüğümde çok sevindim. 40 gündür vajinusmus hastalığıyla uğraşıyorum eşime karşı içimde bir kıpırdama olmuyor ve tam o esnada içimde hep korku var eşimin benden yavaş yavaş uzaklaştığını farkediyorum oda artık olmayacağını düşündüğü için üstüme gelmiyor sizce neler yapmalıyım

Tüh ya ama böyle olur mu. Size de yazık. Cesaretlendirin biraz ve yardımcı ol kurtulalım artık diyin. Böyle ömür geçirecekseniz ayrılın ya da ona süre verin. Yoksa ayrılacağınızı söyleyin.

Tebriklerr cook sevindim okudukca cesaret geliyo umut oluyo o spreyden bende aldim bi kez denedim bi fis sıktım biraz yakti o sorun degilde karsi tarafta da uyusma yapti sizde oyle bi sorun oldu mu acaba

Tebriklerr cook sevindim okudukca cesaret geliyo umut oluyo o spreyden bende aldim bi kez denedim bi fis sıktım biraz yakti o sorun degilde karsi tarafta da uyusma yapti sizde oyle bi sorun oldu mu acaba
Yaptı biraz ama geçici zaten. İsterseniz eşin prezervatif kullansın. Yanması geçene kadar birkaç kez sıkın içinize bekleyin bir süre.

Kizlar merhaba ben bugun emla kremi denedim gercekten uyusturuyo yinede o duvari gecemiyorum bi yerden sonra tikaniyorum ne kdar ikinsamda olmuyo
Canim ilk önce emla olmadan bol kayganlastiriciyla parmak egzersizi yap, isaret parmagini sonuna kadar almaya calis. Kendine zaman tani. Bunu yaptiktan sonra iste emla kreme gec, o duvar dedigin yer yok orasi bosluk tamamen :) Bol bol nefes al ver ikin , kendine uygun pozisyon sec.

Kizlar gunaydin
dustayken hiç deneme yaptınız mı ??
En azından dusa girdiğinizde parmaginizla orayı bi yoklayın.
Duşta suyun etkilsiyle bi gevşeme olacağı için kendinizi kasmazsınız ve bol sudan kaynaklı kayganlaştırıcı etkisinden dolayı gevsemış bi vajiyi daha rahat incelebilirisniz. Bi deneyin bakalım.

Hoşgeldin canım. Gördüğün gibi yalnız değilsin. İlkönce sayfanın başındaki hanyacığımızın hazırladığı yazıyı okumanı tavsiye ederim. Orda ne yapacağınla ilgili ayrıntılı bilgi var. Sen hangi aşamadasın. Bizide bilgilendirirsen yardımcı oluruz. İnşallah sende yeneceksin. Burayı oku. Başarı hikayeleri ile dolu. Bunu yenmek için eşli yada inceden kalına aparatlarla egzersiz yapmalısın. Baştaki yazıyı okumayı unutma.

Yok canim eşim cok uyuşmadi.ben bu spreyi nette okudum erkekler geciktirici olarak kullaniyolarmis sadece baş kismina az skarak.

Spreyi diş hekimi bayan kuzenime sordum. Zararı yok dedi. Etkisi 20 dk sürüyor. Çocukların ağzına bile sıkıyorlar süt dişi çekebilmek için. Etkisi çabuk kaybolduğundan zararsız. Çok ender alerji yapabilir. Nasıl ki bazen çilek bile alerji yapabiliyor, onun gibi. Bilginiz olsun, kullanabilirsiniz yani. Endişeleri olanlar azıcık sıkıp test edebilirler. Saç boyarkenki gibi.

Arkadaşlar gercekten ben ümitsiz vakaydim.elimi parmağimi deydirmez eşim az yaklaşsa tansiyonum düşer kasmakdan butun kemiklerim agrirdi.egzersiz yapim dedim kendimden geçtim..ben yaptiysam herkes yapar.ben illa sprey sıkın vs demiyorum ama gercekten aylarinizi yillarinizi hic yapmadan harcamayin.ilk lerde kullanin sonra birakirsiniz sprey krem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…