Çok şükür Çok Şükür Oldu...Olduda bitti Maşallahh :) Arkadaslar hepinize ayri ayri cok tesekkur ederimmm...Allah ne muradiniz varsa versin Yenemeyenlerede güç kuvvet versin..Ağlicam şuan yazarken bile..
patate
@kedicik_cns
H
hanya
M
monalazo
heyecandan aklima gelmiyo hepsi, ya ismini tek tek yazamadigim yardimci olan butun arkadaslarima cok tesekkur ederim...kısaca anlatim...spreyden sıktık (wemcaine)once bi iki fıs skti eşim yandi o tabi ufledi :)) falan..beş dakika gecti dedim biraz daha sık.sıktı ne sıktığını hissettim ne yandigini..yavaş yavaş denedik(benim ilk denemede az biraz penis başi girince sadece anestolla,,kizligim gitmisti zaten alti ay once falan ondan sonra bidaha hic olmamisti)..neyse bacaklarimi esimin omzuna koydum yatak ucunda belimin altinda yastik once bi baskı az bi yanma hissettim hııı buu arada zeytinyagi surdu esim kendine bebe yagi kayganlastrmadi.yavas yavas derken sadece icimde bi doluluk baskı hissettim aslinda hic aci yok ama ben tabi kasiyorum heyecandan..ya hadi ya hadi derken eşim zaten icindeyim dedi ne ara hepsi girdi anlamadim bile biraz git gel yapti hicc aci yok sadece icerde bi doluluk var..iki saat belki ugrastik once ama hep ben huysuzlugumdan..eşim hayir dedi az az deneyelim birakmadi.....nolur olmadi deyip birakmayin o anda uğrassin esiniz,gercekten aci yok uyuşuk zaten hissetmiyosunuz...egzersiz hic yapmadim yapamadim..doktora gitmedim maddi gucum el vermedi....sprey zeytinyağ az cesaret bitti..şuan bi tuhafim az bi yanmam var oda normal..sormak istediginiz varsa sorun her zaman yardimci olurum..uzun oldu hepiniz hakkinizi helal edin..şuan diyorumki iki dakikalik iş için sen 7 aydır nerdeydin sprey ve zeytin yaği :)