Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Çok soru sordum ama Emla ve sprey ikisi de uyuşturucu yani anladığım kadarıyla dimi?
Bide doktor emlayı önermiş ya, siz onu mu kullandınız sprey mi?
Ben emla kullanmıştım. Spreyi bilmiyordum o zamanlar. Ben hissetmesemde yine yapamadım. Eşimin beni psikolojik olrakda rahatlatmasına ihtiyacım vardı. Bu olmayınca olmuyor. İnşallah işinize yarar. Emla pahalı birde. Sprey ucuz ve etkili.

merhaba üzüldüm böyle olmasına. Bizim de balayımız böyle geçmişti. Siz hangi yöntemleri denediniz. Egzersiz yapabiliyor musunuz.
Egzersiz yapıyordum. Bıraktım artık. Sorunun eşimle ilgili olduğunu düşünüyorum. Bunu kendi kendime halledemem. Onun yardımcı olması lazım o mal mal bekliyor sadece. kronik vajinismus virüsü gibi, tepemde.

Kizlar dün bende ilk defa eşim cekindigi icin eczaneye gitti prezarvatif aldım sanırım ben daha cesurum ondan. Hâla inanamiyoruk insanlar birleşmek için düğün yapıyor gerdek diye biseyi herkes biliyor ama ayıpmıs gibi herkes saklıyor tamam cokta ulu orta yerde konuşmak anlamsız ama çocuğu da leylekler getirmiyor sonuçta bunu herkes biliyor. Toplumsal olarak doğurgan bi milletiz niye bu kadar içler acısı bi cinsel hayat yaşıyoruz anlam veremiyorum!

Neyse eczaneye gittiğimde bi bayan benimle çok ilgilendi. Dedim ki ben korunmuyorum ama eşim için prezarvatif almak istiyorum dedim önüme binbir çeşit prezarvatif çıkardı hepsini tek tek anlattı o ana kadar kutusundan başka bişey görmemiştim. Renklisi var kokulusu var kayganlastirici olani var geciktirici olanı var incesi var kalını var yani size hangisi uygunsa onu alabiliyirsunuz. Bu arada kayganlastirici olanı aldım kremler kadar kaygan değil ama onu takınca bi cm de olsa sıkılaştirdiğı için girmesi belki daha kolay olur. Onu da kremleyebilirsiniz. Bir de onunla deneyebilirsiniz. Tavsiye ederim..
Kız Hanya! Onların tırtıklısıda var. Neden çıkarmamış sana. Alla alla :KK70:

Ah be monam senin kocanın türü kaldı mı bu dünyada senin gibi bi eşi var işlenmemiş maden gibi saklıyor. Ah bi işlese ne cevherler var kesfedecek ama farkında değil işte.
Salak işte, bir tanısanız. Onu öyle bir dövmek istiyorum ki bazan, hayatımı mahvetdiği için.

Güzelim sende vazgeçmiyorsun ki hayatını mahveden heriften dünya onun etrafında dönmüyor kurtul ondan ikinci baharıni yaşa canım sende
Haklısın. Bende biliyorum. Denedim de zaten. Ama hep bir şey oluyor beni vazgeçiren, cesaretimi kıran. Ben kaldıramıyorum boşanmayı. Beyin kanaması falan geçirmekten korkuyorum :KK43:

Maddi imkanı olan varsa doktora gitsin. Ama kendi kendinize de egzersiz yapıp yenebileceğiniz bir şey için maddi sıkıntılara girmeye gerek yok. Burayı takip edin. Eninde sonunda başaracaksınız. Doktorda garanti değil ve, bu kadar yüksek paralar istemeleri de oldukca itici, yakışıksız. Ben üniversite hastanesinde vajina girişine botoks yaptırmıştım yıllar önce. Doktorum normal vizite ücreti aldı neredeyse. Sonrasında telefon açıp başarıp başaramadığımı da sordu. Çünkü o DOKTOR du. Tüccar değil. Sadece botoks ilacı için para harcadım. Gerçi işe yaramadı. Eşimin tutumu değişmedi. Benim vajinismus olmam eşimin tutumuyla alakalı olduğunu düşünüyorum. Ben çiftleşmek değil, sevişmek istiyorum. O da sevişemiyor. O değişmediği sürece ancak genel anestezi ile olur.

Cok haklisin mona, karsilikli duygusal bir alışveriş bu keske esin boyle dusunse ve seni uzmese.. Gerçekten hakediyorsun.

Arkadaslar bende elimden gelen yardimi yaparim. Lakin benim yenebilme seklimi burdaki cogu arkadas tavsiye etmiyor ben uyusturucu sprey ile vajiyi yendim doktor kontrolunde 2 kez kullandim ilkinde kizligim gitti nisan ayiydi 2ay sonrada 2.kez kullandigimda tam birlesme yasadim haziranda. Sonra yazliga gitmem gerekti orda esimle hic birlesme yasamadim evde surekli birileri oluyordu geriliyordum kayinvalidem fln. 1 ayda oyle gecti istanbula dondugum gunun ertesi gunu yani 15agustos pzrtesi hic biseysiz o kdr ara sonra hafif kayganlastirici ve sonra benim islakligimla rahatlikla icime aldim hatta esim git gel yapti ve icime bosaldi. Toplam 5 ay gibi bi surede 3 kez iliski yasadim ama sonuncusu tam ve kesindi. Ben spreyden cok memnum kaldim 2 kez kullandim aci hissim gitti simdi rahatlikla yapa biliyorum
Yaaa Hanyacım keşke yenebilseydim bisüre ara verdim buraya ama denioruz hala bi değişiklik yook... Patate uyuşturucu spreyin adı nedir? Ben emla kullanıyordum hiç uyışturmadıı

Canim gleitgelen jelin fiyati ne kadar biliyor musun bir de recetesiz alabiliyor muyuz? Kullanmamizin bir zarari olmaz dimi biraz tedirginim de.

Bi kac ay once almistim canim 30tl galiba fiyati icinde 5 minik tup var gecen doktora gittigimde sordum gleitgelenin zararsiz jellerden oldugunu soyledi bana ama bilmiyorum ne kadar dogru

Çok şükür Çok Şükür Oldu...Olduda bitti Maşallahh :) Arkadaslar hepinize ayri ayri cok tesekkur ederimmm...Allah ne muradiniz varsa versin Yenemeyenlerede güç kuvvet versin..Ağlicam şuan yazarken bile.. patate patate @kedicik_cns H hanya M monalazo heyecandan aklima gelmiyo hepsi, ya ismini tek tek yazamadigim yardimci olan butun arkadaslarima cok tesekkur ederim...kısaca anlatim...spreyden sıktık (wemcaine)once bi iki fıs skti eşim yandi o tabi ufledi :)) falan..beş dakika gecti dedim biraz daha sık.sıktı ne sıktığını hissettim ne yandigini..yavaş yavaş denedik(benim ilk denemede az biraz penis başi girince sadece anestolla,,kizligim gitmisti zaten alti ay once falan ondan sonra bidaha hic olmamisti)..neyse bacaklarimi esimin omzuna koydum yatak ucunda belimin altinda yastik once bi baskı az bi yanma hissettim hııı buu arada zeytinyagi surdu esim kendine bebe yagi kayganlastrmadi.yavas yavas derken sadece icimde bi doluluk baskı hissettim aslinda hic aci yok ama ben tabi kasiyorum heyecandan..ya hadi ya hadi derken eşim zaten icindeyim dedi ne ara hepsi girdi anlamadim bile biraz git gel yapti hicc aci yok sadece icerde bi doluluk var..iki saat belki ugrastik once ama hep ben huysuzlugumdan..eşim hayir dedi az az deneyelim birakmadi.....nolur olmadi deyip birakmayin o anda uğrassin esiniz,gercekten aci yok uyuşuk zaten hissetmiyosunuz...egzersiz hic yapmadim yapamadim..doktora gitmedim maddi gucum el vermedi....sprey zeytinyağ az cesaret bitti..şuan bi tuhafim az bi yanmam var oda normal..sormak istediginiz varsa sorun her zaman yardimci olurum..uzun oldu hepiniz hakkinizi helal edin..şuan diyorumki iki dakikalik iş için sen 7 aydır nerdeydin sprey ve zeytin yaği :)

Çok şükür Çok Şükür Oldu...Olduda bitti Maşallahh :) Arkadaslar hepinize ayri ayri cok tesekkur ederimmm...Allah ne muradiniz varsa versin Yenemeyenlerede güç kuvvet versin..Ağlicam şuan yazarken bile.. patate patate @kedicik_cns H hanya M monalazo heyecandan aklima gelmiyo hepsi, ya ismini tek tek yazamadigim yardimci olan butun arkadaslarima cok tesekkur ederim...kısaca anlatim...spreyden sıktık (wemcaine)once bi iki fıs skti eşim yandi o tabi ufledi :)) falan..beş dakika gecti dedim biraz daha sık.sıktı ne sıktığını hissettim ne yandigini..yavaş yavaş denedik(benim ilk denemede az biraz penis başi girince sadece anestolla,,kizligim gitmisti zaten alti ay once falan ondan sonra bidaha hic olmamisti)..neyse bacaklarimi esimin omzuna koydum yatak ucunda belimin altinda yastik once bi baskı az bi yanma hissettim hııı buu arada zeytinyagi surdu esim kendine bebe yagi kayganlastrmadi.yavas yavas derken sadece icimde bi doluluk baskı hissettim aslinda hic aci yok ama ben tabi kasiyorum heyecandan..ya hadi ya hadi derken eşim zaten icindeyim dedi ne ara hepsi girdi anlamadim bile biraz git gel yapti hicc aci yok sadece icerde bi doluluk var..iki saat belki ugrastik once ama hep ben huysuzlugumdan..eşim hayir dedi az az deneyelim birakmadi.....nolur olmadi deyip birakmayin o anda uğrassin esiniz,gercekten aci yok uyuşuk zaten hissetmiyosunuz...egzersiz hic yapmadim yapamadim..doktora gitmedim maddi gucum el vermedi....sprey zeytinyağ az cesaret bitti..şuan bi tuhafim az bi yanmam var oda normal..sormak istediginiz varsa sorun her zaman yardimci olurum..uzun oldu hepiniz hakkinizi helal edin..şuan diyorumki iki dakikalik iş için sen 7 aydır nerdeydin sprey ve zeytin yaği :)
Yaa çok sevindimmm darısı bize olsunnn spreyi reçetesşz alabiliormuyuz fiyatınıda merak ettim:)

Teşekkürler deniceğim bu spreylee çünkü emla sadece yaktı yaniii
Canim buda yakiyo ama geciyo uç bes dakika sonra.birden sıkma üç beş fıs sık.biraz dişini sık yanma geçsin.biraz deneyin hic olmazsa başini azda olsa alistirsin eşin.sonra bidaha sık.yaanma gectikten sonra baskı ve doluluk başka bişe yok.lıp diye yavaş yavaş itince girdi

Canim buda yakiyo ama geciyo uç bes dakika sonra.birden sıkma üç beş fıs sık.biraz dişini sık yanma geçsin.biraz deneyin hic olmazsa başini azda olsa alistirsin eşin.sonra bidaha sık.yaanma gectikten sonra baskı ve doluluk başka bişe yok.lıp diye yavaş yavaş itince girdi
Anladımm sprey korkumu brz olsun alsa yeter en azından hissetmiim ... Birde iyice içine sıkıyoruz spreyidimii

Merhabalar,
Egzersizlerin en önemlilerinden biri olan Kegel'i hatırlatmak istedim herkese. Aşk kaslarınızı bu egzersiz ile çalıştırmak vajinismusu yenmeye, yendikten sonra da bu kasları kontrol edebilmek 'fit bir vajina'ya sahip olmaya yarıyor. Şu an genişlesin de olsun bitsin diye yalvardığımız vajinanın sürekli formunda kalmasını sağlıyor :super: Aşağıdaki yazı alıntıdır:

''Kegel egzersizlerinin ilk adımı aşk kaslarının yerlerinin tespit edilmesidir. Aşk kaslarınızı “idrar tutup bırakma egzersizleri” ile idrar yaparken keşfedebilirsiniz: “Tuvalete gittiğinizde idrarınızı yapmaya başladıktan hemen sonra durun, sonra tekrar yapın, bu şekilde durup başlayarak sonuna kadar devam edin. Bunu yaparken aşk kaslarınızın kasılmasını hissedebilirsiniz. Sonraki adım ise Kegel egzersizlerini denemek için yer ve zamanın seçilmesidir. Günlük yaşam nedeniyle problem haline gelen stresten uzak ve rahat olduğunuz bir zaman seçmek oldukça önemlidir. Sonrasında aşk kaslarınızı eğitebilmek için kendinize ayıracağınız 5-10 dakika yeterli olacaktır. Bu egzersizleri yaparken kendinizi görmek istiyorsanız, sandalye ya da küvet gibi bir şeyin kenarına oturup bir ayna kullanabilirsiniz. Sonraki adım; karın solunumu (karın içine derin bir hava çekmek), kalçaları sıkarak ya da mesaneyi engelleyerek aşk kaslarını kasma, ardından kavrama yani tutma, bu sırada nefesi bloke edilip yavaş yavaş aşk kaslarını gevşetmektir.”
Günde sadece 5 dakika kızlar, kendimize ayırabiliriz :KK51: Yaptıkça ne kadar geliştirdiğini göreceksiniz.

Sevgiler

Back