Beni yanliş yazmişsiniz canim daha yenmedimoff off olmuyo yapamicam sanirim hic bir zaman
Dedim ya belki yanlış yazdıklarım olur diye neyse silmeyim adını bakarsın bu aralar güzel haberler alırız canım
Canım benim..Çok çok sevindim. Aslında eşin başarmış, seni dinleseydi yine olmayacakdı. Herşey erkekde bitiyor. Bu geminin kaptanı erkekler! İstekli ve kararlı davranmaları gerekiyor. Nasıl sevindim sizin adınıza. Gözlerim nemlendi şu an. Bundan sonra çok mutlu olun inşallah.Çok şükür Çok Şükür Oldu...Olduda bitti Maşallahh :) Arkadaslar hepinize ayri ayri cok tesekkur ederimmm...Allah ne muradiniz varsa versin Yenemeyenlerede güç kuvvet versin..Ağlicam şuan yazarken bile.. @patatekedicikcns H hanya M monalazo heyecandan aklima gelmiyo hepsi, ya ismini tek tek yazamadigim yardimci olan butun arkadaslarima cok tesekkur ederim...kısaca anlatim...spreyden sıktık (wemcaine)once bi iki fıs skti eşim yandi o tabi ufledi :)) falan..beş dakika gecti dedim biraz daha sık.sıktı ne sıktığını hissettim ne yandigini..yavaş yavaş denedik(benim ilk denemede az biraz penis başi girince sadece anestolla,,kizligim gitmisti zaten alti ay once falan ondan sonra bidaha hic olmamisti)..neyse bacaklarimi esimin omzuna koydum yatak ucunda belimin altinda yastik once bi baskı az bi yanma hissettim hııı buu arada zeytinyagi surdu esim kendine bebe yagi kayganlastrmadi.yavas yavas derken sadece icimde bi doluluk baskı hissettim aslinda hic aci yok ama ben tabi kasiyorum heyecandan..ya hadi ya hadi derken eşim zaten icindeyim dedi ne ara hepsi girdi anlamadim bile biraz git gel yapti hicc aci yok sadece icerde bi doluluk var..iki saat belki ugrastik once ama hep ben huysuzlugumdan..eşim hayir dedi az az deneyelim birakmadi.....nolur olmadi deyip birakmayin o anda uğrassin esiniz,gercekten aci yok uyuşuk zaten hissetmiyosunuz...egzersiz hic yapmadim yapamadim..doktora gitmedim maddi gucum el vermedi....sprey zeytinyağ az cesaret bitti..şuan bi tuhafim az bi yanmam var oda normal..sormak istediginiz varsa sorun her zaman yardimci olurum..uzun oldu hepiniz hakkinizi helal edin..şuan diyorumki iki dakikalik iş için sen 7 aydır nerdeydin sprey ve zeytin yaği :)
Arkadaslar cok mutluyum :)
Bugün egzersiz yaptim bol bol. Parmak egzersizlerinde iyiyim. Sali günü basladim egzersizlere.
Bugün aparat yaptim kendime. Giderek kalinlastirdim. En son penis kalinliginda yaptim ve icime almayi denedim lakin olmadi. Aci duydum. Sonra ilk defa emla krem kullandim ve tamamini icime alabildim :) Bu emla krem mucize gibi. Cok fena gaza geldim. Acaba yarin emla krem ile birlesmeyi denesek mi? Siz ne diyorsunuz kizlar? Biraz yakiyor suan ama gecer..
Dene canım, bu gece dene hatda. Ne var olmasada başka bir zaman olur. Her denemede daha cesaretin artar bir adım önde gidersin. İçinede iyice sür. Kayganlaştırıcıda bolca kullan. İnşallah seninde güzel haberini yakında alırız.Arkadaslar cok mutluyum :)
Bugün egzersiz yaptim bol bol. Parmak egzersizlerinde iyiyim. Sali günü basladim egzersizlere.
Bugün aparat yaptim kendime. Giderek kalinlastirdim. En son penis kalinliginda yaptim ve icime almayi denedim lakin olmadi. Aci duydum. Sonra ilk defa emla krem kullandim ve tamamini icime alabildim :) Bu emla krem mucize gibi. Cok fena gaza geldim. Acaba yarin emla krem ile birlesmeyi denesek mi? Siz ne diyorsunuz kizlar? Biraz yakiyor suan ama gecer..
Çok faydalı olmuş paylaşımın teşekkürler.Merhabalar,
Egzersizlerin en önemlilerinden biri olan Kegel'i hatırlatmak istedim herkese. Aşk kaslarınızı bu egzersiz ile çalıştırmak vajinismusu yenmeye, yendikten sonra da bu kasları kontrol edebilmek 'fit bir vajina'ya sahip olmaya yarıyor. Şu an genişlesin de olsun bitsin diye yalvardığımız vajinanın sürekli formunda kalmasını sağlıyorAşağıdaki yazı alıntıdır:
''Kegel egzersizlerinin ilk adımı aşk kaslarının yerlerinin tespit edilmesidir. Aşk kaslarınızı “idrar tutup bırakma egzersizleri” ile idrar yaparken keşfedebilirsiniz: “Tuvalete gittiğinizde idrarınızı yapmaya başladıktan hemen sonra durun, sonra tekrar yapın, bu şekilde durup başlayarak sonuna kadar devam edin. Bunu yaparken aşk kaslarınızın kasılmasını hissedebilirsiniz. Sonraki adım ise Kegel egzersizlerini denemek için yer ve zamanın seçilmesidir. Günlük yaşam nedeniyle problem haline gelen stresten uzak ve rahat olduğunuz bir zaman seçmek oldukça önemlidir. Sonrasında aşk kaslarınızı eğitebilmek için kendinize ayıracağınız 5-10 dakika yeterli olacaktır. Bu egzersizleri yaparken kendinizi görmek istiyorsanız, sandalye ya da küvet gibi bir şeyin kenarına oturup bir ayna kullanabilirsiniz. Sonraki adım; karın solunumu (karın içine derin bir hava çekmek), kalçaları sıkarak ya da mesaneyi engelleyerek aşk kaslarını kasma, ardından kavrama yani tutma, bu sırada nefesi bloke edilip yavaş yavaş aşk kaslarını gevşetmektir.”
Günde sadece 5 dakika kızlar, kendimize ayırabilirizYaptıkça ne kadar geliştirdiğini göreceksiniz.
Sevgiler
Rica ederim sevgili M monalazo , sensiz sessizdi buralar tekrar hos geldinÇok faydalı olmuş paylaşımın teşekkürler.
Canlarim esim yarin geri dönüyor. Evde degil bu gece. Yarin da ayni egzersizi yaptiktan sonra hemen deneyecegim. :) Ya resmen güldüm kahkaha attim sarki söyledim cok salak görünüyordum eminim ki :)
Darisi herkesin basina... Pes etmeyin ben sali günü basladim.. Insallah olacak bu is. Ve bende bu sayfada arkadaslara yardimci olacagim sizler gibi. Kadinlar Klubünün kanatsiz MELEKLERI OLMASAYDI ben buralara kadar gelemezdim bile....
Tebriklerrr çok sevindim :) biraz azim ve cesaretle gayet kolay oluyor. Bundan sonra birkaç kez spreysiz de deneyin. Bir kere yaptıktan sonra zaten o da kolay.Çok şükür Çok Şükür Oldu...Olduda bitti Maşallahh :) Arkadaslar hepinize ayri ayri cok tesekkur ederimmm...Allah ne muradiniz varsa versin Yenemeyenlerede güç kuvvet versin..Ağlicam şuan yazarken bile.. @patatekedicikcns H hanya M monalazo heyecandan aklima gelmiyo hepsi, ya ismini tek tek yazamadigim yardimci olan butun arkadaslarima cok tesekkur ederim...kısaca anlatim...spreyden sıktık (wemcaine)once bi iki fıs skti eşim yandi o tabi ufledi :)) falan..beş dakika gecti dedim biraz daha sık.sıktı ne sıktığını hissettim ne yandigini..yavaş yavaş denedik(benim ilk denemede az biraz penis başi girince sadece anestolla,,kizligim gitmisti zaten alti ay once falan ondan sonra bidaha hic olmamisti)..neyse bacaklarimi esimin omzuna koydum yatak ucunda belimin altinda yastik once bi baskı az bi yanma hissettim hııı buu arada zeytinyagi surdu esim kendine bebe yagi kayganlastrmadi.yavas yavas derken sadece icimde bi doluluk baskı hissettim aslinda hic aci yok ama ben tabi kasiyorum heyecandan..ya hadi ya hadi derken eşim zaten icindeyim dedi ne ara hepsi girdi anlamadim bile biraz git gel yapti hicc aci yok sadece icerde bi doluluk var..iki saat belki ugrastik once ama hep ben huysuzlugumdan..eşim hayir dedi az az deneyelim birakmadi.....nolur olmadi deyip birakmayin o anda uğrassin esiniz,gercekten aci yok uyuşuk zaten hissetmiyosunuz...egzersiz hic yapmadim yapamadim..doktora gitmedim maddi gucum el vermedi....sprey zeytinyağ az cesaret bitti..şuan bi tuhafim az bi yanmam var oda normal..sormak istediginiz varsa sorun her zaman yardimci olurum..uzun oldu hepiniz hakkinizi helal edin..şuan diyorumki iki dakikalik iş için sen 7 aydır nerdeydin sprey ve zeytin yaği :)
Maşallah, nazar değmesin. Hızlı ilerledin. Allah tamamına erdirsin inşallah. Sadece olmayınca hayal kırıklığına uğrama sakın. Küsüp pes etme. Sonra yine dene. Ama ben başaracağına inanıyorum. Emla sende iyi sonuç vermiş, güzel uyuşturduysa zaten anlamasın bile! Ama yavaş ve dikkatli olsun eşin. Uyar öncesinde.Canlarim esim yarin geri dönüyor. Evde degil bu gece. Yarin da ayni egzersizi yaptiktan sonra hemen deneyecegim. :) Ya resmen güldüm kahkaha attim sarki söyledim cok salak görünüyordum eminim ki :)
Darisi herkesin basina... Pes etmeyin ben sali günü basladim.. Insallah olacak bu is. Ve bende bu sayfada arkadaslara yardimci olacagim sizler gibi. Kadinlar Klubünün kanatsiz MELEKLERI OLMASAYDI ben buralara kadar gelemezdim bile....
Cekmedi...seni gorseydim farkederdim ışığındanBende bodrumdaydım.evet tatil atmosferinde herşey daha romantik oluyor. Senin adına sevindim. Fosur fosur sigara içen bir kel adam dikkatini çektiyse onun yanındaki talihsiz bendim!!!
canim inanki o duvar beynimizmiş.poponun altina yastik koy hafif kaldir bol kayganlastirici sursun esin.zaten emla daha kuvvetli diye biliyorum.biraz deneyin olcaktir pıt diyeKizlar merhaba ben bugun emla kremi denedim gercekten uyusturuyo yinede o duvari gecemiyorum bi yerden sonra tikaniyorum ne kdar ikinsamda olmuyo
Canim in
canim inanki o duvar beynimizmiş.poponun altina yastik koy hafif kaldir bol kayganlastirici sursun esin.zaten emla daha kuvvetli diye biliyorum.biraz deneyin olcaktir pıt diye
Ben de çok mutlu oldum inan :) İnşallah bu yaz bitene kadar yapmayan kalmaz. Evet yaparsın artık. Az bişey kayganlaştırıcı sürseniz yeter.kedicikcns Birdahakine zorlanirsam denerim ama zanettmiyorum uyusuklugu gectikten sonra bile eşim denedi girdi.ama kayganlastirici gercekten şart zeytinyagida cok iyi oldu.sendende Allah razi olsun hatrliyosan sormustum kaç fıs yandimi falann :)) cesaretlendim sayende saol canim cok saol
Eşini biraz zorlasan ya da konuş. Uzak durmasın. Olmayacak diye mi yapmak istemiyor.İnsanların mutluluğuna tanık olmak, harika bir duygu. Asla yapamayacağım, orama bile bakamıyorum diyenler var ya! İşte sizinde sevinme zamanınız gelecek inşallah. Sadece uğraşın yapmaya, pes etmeyin, oluruna bırakmayın. Mücadele eden kazanıyor.
Yanlış yöne itdiriyorsun büyük ihtimalle. Öyle duvar hissetdiğinde aparatın yönünü aşağıya kaydır, bak nasıl girecek. Arada aşama aşama girdirirken aparatı çıkartıp kayganlaştırıcıyı yeniden sür.Kizlar merhaba ben bugun emla kremi denedim gercekten uyusturuyo yinede o duvari gecemiyorum bi yerden sonra tikaniyorum ne kdar ikinsamda olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?